Gość fryttka Napisano Styczeń 3, 2019 Bardzo dobrym miejscem jest Klinika Estetica. Laserem pomogli mi w nietrzymaniu moczu. Ja byłam na zabiegu w Katowicach ale mają też swoje kliniki w Krakowie i Wrocławiu http://klinikaestetica.pl/ginekologia-estetyczna/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga78 0 Napisano Luty 12, 2019 Przechodziłam zabieg estetyczny w gabinecie lekarskim Moja Estetyka w Rzeszowie. Szczerze mówię że nie ma się czego obawiać ani wstydzić, wszystko przebiegło bezboleśnie i na najwyższym poziomie. Wcześniej zostałam przygotowana do zabiegu. Jeśli ginekologia estetyczna to tylko w tym gabinecie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Luty 26, 2019 ja byłam na ujędrnieniu i rewitalizacji okolic intymnych za pomocą radio-frekwencji, bardzo to polecam bo jest zupełnie inaczej po tym, takie naprawdę odmłodzenie, jak 15 lat temu :) byłam u doktora Zdzisława Dubnickiego w klinice Estell w Warszawie, mieszkam w Wyszkowie ale tu w okolicach nie znalazłam żadnej dobrej kliniki, której bym zaufała i ma doświadczoną kadrę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kokoszkowa Napisano Kwiecień 29, 2019 Miałam problem z nawracającymi stanami zapalnymi przydatków. Dopiero ginekolog chojnicki.com.pl/ poradził sobie z moją chorobą. To bardzo dobry specjalista i niezwykle kulturalny, miły człowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miss Sun Napisano Lipiec 19, 2019 Z całego serca polecam zabieg rewitalizacji pochwy , który wykonała Mi dr Jarczak Magdalena w gabinecie na Żoliborzu (Gabinety Krasińskiego). Doktor jest mega profesjonalną a przy tym, niezwykle miłą osobą. Odpowiedziała mi na wszystkie nurtujące mnie pytania i dzięki temu nie bałam się zabiegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lilkaa Napisano Sierpień 9, 2019 w szpitalu Medicover jest bardzo dobra klinika medycyny wellness, wiadomo jak sie ma jakies kompleksy a tylko istnieje mozliwosc, zeby to poprawic, to czemu nie ? sama sie zmagalam, zglosilam sie tam na konsultacje , potem zabieg i uwazam ze to byla najlepsza decyzja, wszystkim paniom polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Novaczkova Napisano Styczeń 29, 2020 Nie ma się czego wstydzić – to naprawdę ludzka rzecz, że mamy różne problemy albo że nasz wygląd odbiega od „standardów piękna”, tych ogólnie przyjętych. Ale jeśli można coś zrobić i sprawić, że będziemy się lepiej czuły w swoim ciele, warto spróbować. Ja dowiedziałam się, że w Gold Clinic oprócz wykonywania zabiegów stricte poprawiających estetykę zrobić poddać się laserowemu leczeniu wysiłkowego nietrzymania moczu. Jest to zabieg ambulatoryjny, więc nie trzeba przebywać w szpitalu. Naprawdę poprawił komfort mojego życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemnicza47 0 Napisano Sierpień 27, 2020 Ja wykonywałam laser ginekologiczny i jestem zadowolona wiele to zmieniło w moim życiu a szczególnie w psychice polecam również przy okazji centrum medyczne Han Medica w Wadowicach gdzie wykonałam ten zabieg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia888 0 Napisano Grudzień 23, 2020 Dnia 20.07.2014 o 01:38, Gość lenka1313 napisał: nie ma się czego wstydzić, fakt, że temat od niedawna przestał być taboo, to budzi różne odczucia. Jestem po zabiegu laserem Mona Lisa. Miałam włąsnie problemy z rozluźnieneim pochwy po porodzie. Nie żałuję decyzji, bo odczuwam bardzo dużą różnicę po zabiegu. Robiłam go w lux med, zabieg wymodelował i napiął ścianki pochwy i wszystko wróciło do czasu sprzed porodu. Szkoda tracić czas! polecam zabieg. Laser Mona Lisa to najlepsza metoda jaką może zrobić zabieg. Bezbolesna i bezinwazyjna. Słyszałam o niej w SkinClinic Warszawa, mają wiele pozytywnych opinii na temat zabiegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eivor 0 Napisano Listopad 23, 2022 Ginekologia estetyczna to już przestaje byc temat tabu. I całe szczęście! Plastyka pochwy czy labioplastyka - coraz więcej się o tym mówi :) Ja sama zdecydowałam się na plastykę pochwy po dwóch porodach. Zrobiłam to sama dla siebie: żeby czuć się lepiej, pewniej i żeby odczuwać znowu przyjemność :) Trafiłam do świetnego lekarza w Olmedical, który zajął się mną wzorowo. Dzięki niemu czułam się komfortowo podczas zabiegu i nie czułam takie wstydu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta ostojska 8 Napisano Listopad 24, 2022 Ważne by tez jeszcze trafic na dobrego lekarza a nie partacza, bo i takich nie brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach