Gość muminek22 Napisano Lipiec 20, 2014 witajcie jelis moge to sie do was przylacze. Waga obecna 58 kg wzrost 160. Moj cel: 53 kg. Razem nam sie uda!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0987667890 Napisano Lipiec 20, 2014 Witam Malutka i Muminek :-) Fajnie ze topik zaczyna zyc :-) Malutka wiekszosc z nas ma slomiany zapal, mysle ze to brak motywacji. A my tu wlasnie po to jestesny aby razem nawzajem sie wspierac i motywowac. Co do fast fudow cipsow i paluszkow to mam ten sam problem. Z tym walcze juz od jakiegos czasu i staram sie unikac takiego jedzenia. Nie jest to latwe, ale da sie. O chlebie nie wspomne nakrecam sie z kazda kolejna kromka i ciezko przestac. Najlepiej nie jesc pieczywa wieczorem tylko rano. Latwo napisac...... Moj dzien zaliczam do udanych i bardzo sie ciesze byle tak dalej! Troche zaczyna mnie ssac ,ale nie moge sie zlamac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutka99 Napisano Lipiec 20, 2014 Widzę Muminek, że mamy taki sam wzrost i wagę startową. Gdyby nie mój facet to bym wytrwala na luzie, bo przy nim tak się rozbestwilam z jedzeniem niestety. Jemu też pewne ograniczenia na zdrowie wyjdą to od jutra też ma pewne ograniczenia:-P pracę mam siedzącą, jeść mogę Kiedy chcę i to mnie gubi,tyle.dobrze, że daję radę dużo pić. Od jutra biorę się ostro,w chwilach zwątpienia oglądam zdjęcia szczupłych lasek- pomaga, heh. Bez skojarzeń:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0987667890 Napisano Lipiec 20, 2014 Malutka napewno damy rade :-) Czytalam gdzies ze dobrze jest narysowac swoja sylwetke jak teraz wygladamy i jak chcialybysmy wygladac i wypisac czego najbardziej chcemy sie pozbyc. W momencie zwatpienia ogladac i czytac. Podobno pomaga :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różowysłońzielony Napisano Lipiec 20, 2014 0987667890 -> witam ;). przeskoczyłam w takim razie tutaj ;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0987667890 Napisano Lipiec 20, 2014 Do jutra dziwczyny :-) Niestety jutro poniedzialek. Trza wczenie wstac :-) Mam nadzieje ze bedziemy wszystkie zadowolone z swoich sukcesow. Musimy sie cieszyc kazdym malym zwyciestwem w tym naszym dietkowaniu, aby sie nie zniechecac przy malych potknieciach :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0987667890 Napisano Lipiec 20, 2014 Kolorowy sloniku ciesze sie bardzo ze jestes :-) Jutro jak pisalam raniutko brzusz ki :-) Ciekawa jestem ile dam rade????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0987667890 Napisano Lipiec 20, 2014 Kolorowy sloniku z tego co sie orientuje to nie wskazane glodowac . Ostatni posilek trzy godziny przed snem , no chyba ze bialkowy to mozna godzine przed snem. Nie czuc tak glodu gdyby nam sie zdarzylo obudzic w nocy . Do jutra :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różowysłońzielony Napisano Lipiec 20, 2014 witam wszystkie uczestniczki ;). Ostatnio cierpię na bezsenność, więc ją zajadałam z nudów, muszę jakoś zaprzestać tego procederu ;) niecnego. z brzuszkami jutro powalczę z Tobą, mam nadzieję, że uda mi się zrobić troszkę więcej niż dziś. dobrej nocy, do jutra ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutka99 Napisano Lipiec 21, 2014 Jak tam? Brzuszki zaliczone? Ja wstajac o 5,ogarniajac dziecia itd. nie mam opcji poćwiczyć. Jak narazie wypilam szklankę wody z połową cytryny i czekam o 7 2 kromki chleba ciemnego z serem,następny posiłek po 3 godzinach. Nie mam pomysłu na obiady, wracam po 15 do domu i zawszed robię coś na szybko,niezdrowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gania123 Napisano Lipiec 21, 2014 Hej jezeli moge to tez bym chciala dolaczyc:) potrzebuje motywacji dzis moj pierwszy dzien odchudzania! waga rano 77,1 wzrost 168 wiem tragedia ale czas to zmienic. Niby nie widac tego po mnie, ale chcialabym wrocic do rozmiaru 38. Obecnie 42. Jestem juz po sniadaniu jogurt naturalny z musli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0987667890 Napisano Lipiec 21, 2014 Dzien dobry :-) Kolorowy sloniczku brzuszki zaliczone az..... 45, pomachalam troche nogami i rekami. Dzis od niepamietnych czasow obudzilam sie glodna i zamiast kawki zjadlam 2 kromeczki wasy z poledwica . Normalnie nie pamietam , takiego poczatku dnia. Gimnastyka i sniadanko !!!! Szok !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0987667890 Napisano Lipiec 21, 2014 Dzien dobry :-) Kolorowy sloniczku brzuszki zaliczone az..... 45, pomachalam troche nogami i rekami. Dzis od niepamietnych czasow obudzilam sie glodna i zamiast kawki zjadlam 2 kromeczki wasy z poledwica . Normalnie nie pamietam , takiego poczatku dnia. Gimnastyka i sniadanko !!!! Szok !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0987667890 Napisano Lipiec 21, 2014 Wkleilo mi sie to co nie mialo, napisalam nastepny post i gdzies mi zniknol! Witam nowa kolezanke :-) Wskakuj do nas czym nas wiecej tym lepiej. Wiecej motywacji i wsparcia :-) Malutka ja dzis brzuszki robilam z moja 5 latka. Mam kompana :-) Co do obiadow to mam zamiar jesc to co domownicy tylko mniej. A na ciezkie chwile takie jak przyjede z pracy glodna jak pies nagotuje i zamroze zupki dietetycznej, aby nie wpasc w obrzarstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzik 123 Napisano Lipiec 21, 2014 witam was wszystkie dzziewczyny fajnie ze sie dolaczylyscie ja sie zwazylam ( ale za 2 dni mam miec @) wiec waga moz ezawyzona ,przez wode , waze 64,5 kg wzrost 170 , i te pare kg chce zrzucic gdzie macie najwiecej do zrzucenia? ja w pasie, moj brzuch to masakra ;(rano pobiegalam troche, zaraz do pracy , po poludniu ma przyjsc znajoma na kawe i ciastko . uff :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutka99 Napisano Lipiec 21, 2014 Madzik,moją zmorą jest standardowo brzuch i uda,reszta obleci:-P a z mrozeniem zup,super pomysł. Spróbuję przygotowywać na następny dzień obiady już wieczorem. Najgorzej z ćwiczeniami, nie wiem jaki ruch wybrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0987667890 Napisano Lipiec 21, 2014 Mnie tez sie nie podoba moj brzusio no i boczki. Ja mam cel wygladac dobrze w krotkich spodenkach. Mam takie w ktorych moge sie zapiac ale od gory wszystko sie wylewa i tego wlasnie chce sie pozbyc :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0987667890 Napisano Lipiec 21, 2014 Malutka nic na sile , bo sie szybko zniechecisz. Na poczatek wystarcza spacery. Ja dzis mam zamiar isc do marketu pieszo ( jedna strona pol godzinki ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0987667890 Napisano Lipiec 21, 2014 Malutka nic na sile , bo sie szybko zniechecisz. Na poczatek wystarcza spacery. Ja dzis mam zamiar isc do marketu pieszo ( jedna strona pol godzinki ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzik 123 Napisano Lipiec 21, 2014 ja to myslalam o diecie z niskim indeksem jak np montignac albo south beach , tam sie chudnie z brzucha najbardziej , , no pomysle, a teraz juz znikam , za 10 minut wychodze , jak mi sie uda to napisze cos z pracy , mam zamiar zakupic cm nowy ( tamten wyrzucilam bo sie potargal ) i mierzyc sie w pasie , ale to juz po @ , bo teraz mam brzuch jak balon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutka99 Napisano Lipiec 21, 2014 Z jednej strony ze zniechęceniem racja,ale ruszając się szybciej się dojdzie do celu. Jeszcze godzinka i drugie śniadanie, serek wiejski bądź owsianka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0987667890 Napisano Lipiec 21, 2014 Widze ze to norma ze wkleja mi sie kilka razy :-) Zamiast ciastek proponuje zmrozony kefirek zblendowany z np. malinami. Pyszny deser , zdrowy i nisko kcal. Dziewczyny zmykam do obowiazkow :-( Bo sie nie wyrobie. Odezwe sie potem:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutka99 Napisano Lipiec 21, 2014 Jednak już po śniadaniu, serek i pomidor. Chcę jeść o stałych porach 7,9,12,15,18 żeby nie mieć napady głodu bo wtedy pochłaniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poranna_kawa123 Napisano Lipiec 21, 2014 hej dziewczyny :) jestem chętna na odchudzanie! 170cm i 65kg plan: mż i ruch do dzieła! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gania123 Napisano Lipiec 21, 2014 za mna juz drugie sniadanie ciemna bulka posmarowana serkiem topionym i duzy pomidor :) o 12.30 obiad mloda kapusta jestem w pracy i odliczam godziny do wyjscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutka99 Napisano Lipiec 21, 2014 Witam nowe,coraz na więcej. Ja dziś na obiad cycek z kurczaka ,do tego surówka. I też w pracy jestem,do 14. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MADZIK12345 Napisano Lipiec 21, 2014 ja w drodze do pracy zjadlam 2 galki lodow rozanych, strasznie sa orzezwiajace:) no i straszny upal ;) teraz w pracy zrobii mocniejsza klime, zaraz bede miec katar , ze hej pozdrawiam i witam nowe dziewczyny madzik123 - KTOS MI ZAJAŁ NIKA I NIE MOGE SIE TERAZ ZALOGOWAC, :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gania123 Napisano Lipiec 21, 2014 dobrze ze macie klimatyzacje w pracy, nam szef powiedzial ze kupi dopiero w listopadzie jak bedzie tansza :( i mamy caly czas 28-30 stopni :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0987667890 Napisano Lipiec 21, 2014 Witam Poranna kawa ! Wagę mamy podobną i wzrost też. Ja już po zakupach i myślałam co tu na obiadek dla siebie wy cuduje, moje dzieciaczki miały zamówienie na pizzę, a ja zrobię sobie kapusty z pomidorami i kiełbasą. Tak dawno tego nie gotowałam a mnie bardzo smakuje i jest kcal ok . A tak poza tym to nakupiłam serków , maślanki i jogurtów. Na jutro mam cycki które będę musiała polubić gotowane. Miałam Wam napisać że wczoraj naczytałam się o occie jabłkowym, a że miałam w domu to dziś między śniadaniami jak zaczynałam czuć głód zrobiłam sobie takiego drinka (2 łyżeczki na szklankę wody octy jabłkowego) i wypiłam . O dziwo przestało ssać w żołądku ! Co Wy o tym myślicie? Zabieram się za obiad kobitki, bo nie nagotuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach