Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Suknia ślubna !!

Polecane posty

Gość gość

Zależy mi, żeby suknia ślubna była skromna, żeby się nie świeciła. Od dwóch miesięcy oglądam suknie ślubne i nic. Ja jestem niska, bo mam 168 cm wzrostu, chce ubrać obcasy z 10 cm, bo mój narzeczony ma 182 cm wzrostu. Kompletnie nie wiem jaką sukienkę wybrać, bo mój narzeczony jest wysoki, ale nie jest postawny. Chodzi o to, że jeśli stoi sam to wygląda normalnie, a jak stoi obok jakiegoś faceta to już widać, że jest inny. Przy wzroście 180 waży 75 kg ale ma rozbudowane mieście. I nie wygląda jak paker. Nie wiem jaką sukienkę powinnam mieć żeby wyglądać przy nim normalnie, czyli, żeby mi nie dodawałakilogramów, no cóż chuda nie jestem ważę 50 kg, ale walczę. No i nie chciałabym wyglądać jak w ciąży, bo tai efekt uzyskuje po sukienkach odcinający pod biustem. Kobity błagam pomóżcie !

Gość gość
Rybkę. O raby jak mi się one podobają...

Gość gość
ja zakladam elisha annais bridal do takiego pana mlodego ;)

Gość gość
po pierwsze 168cm- to wcale nie jest niski wzrost jak na dziewczynę. Zdecydowana większość kobiet w Polsce oscyluje wokół 155-160cm. Sama mam 170cm i widzę dookoła siebie same niższe dziewczyny. Tylko nieliczne są wyższe. Druga sprawa- waga 50kg do takiego wzrostu to bardzo mało i nie wiem jak możesz uważać, że to dużo i walczysz ??? Dziwna sprawa, bo wiele kobiet chciałoby mieć taki wzrost i taką wagę. Więc nie cuduj dziewczyno. Jak chcesz szpilki to okey, będziesz jeszcze wyższa i zgrabniejsza, co prawda nie wytrzymasz całego wesela w tych szpilkach, ale liczy się pierwsze wrażenie przecież :) Co do sukni, przy takiej budowie wybrałabym na pewno prinsesse, bo dla mnie są one cudowne i wiem, że pasują tylko wysokim, zgrabnym dziewczyną- inne wyglądają w nich jak bezy. Ewentualnie klasyczny model w kształcie litery A, suknia która zawsze jest w modzie i będzie, wybierz tiul i będziesz wyglądać jak księżniczka :) Jeżeli masz szersze biodra, to syrenka też będzie fajna :) Generalnie zazdroszczę bardzo wagi, bo sama mam 170wzrostu i ważę 70kg, niby norma ale chciałabym trochę mniej, jednak suknia, którą ja wybrałam leży na mnie idealnie i jest właśnie w kształcie litery A. Dodatkowo mam gorset wszyty, wiązany na plecach i wyszczupla mi talię. Powodzenia na ślubie!

Gość gość
Autorko ja mam wzrost 173 i ważę 54 kilo i uwierz mi, że jestem przeraźliwie chuda. Ja uważam, że szczupła z Ciebie dziewczyna i wcale nie niska! Ja szłam do ślubu w sukni "princessa" jeśli chodzi o krój. Bo jeśli o ozdoby to już nie. Prosty gorset, prosty dół, zero falban, jedyna ozdoba to pasek z perełek na przejściu gorset-spódnica. I bynajmniej jak beza nie wyglądałam.

Gość gość
Ja nie chce wyglądać głupio przy moim narzeczonym. Bezy jeszcze nie przymierzałam, bo wszystkie świecące, a ja chce taką normalną. Welonu też nie chce. Nie wiem czym mogę go zastąpić. Będziemy brać ślub we wrześniu, więc muszę wybrać jakiś plan B gdyby było zimno. Kiepsko, bo nie mam prawie nic. Zmieniam pracę i od miesiąca mam dużo czasu na szukanie.

Gość gość
Jak anorektyczka.

Gość gość
Kolejna idiotka :( Jestem niska - 168 cm 😡 chuda nie jestem 50 kg 😡 Ile bys chciala ważyć 20 kg

Gość gość
Ja EE

Gość gość
Hb