Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Achtung ! Pociąg z ciałami pasażerów Boeinga jedzie do Charkowa

Polecane posty

Gość gość

Dotrze na miejsce około 16:00. Jak ustaliłem, trasa liczy 293 km, co oznacza że średnia prędkość pociągów na Ukrainie wynosi poniżej 36,5 km/h.

Gość gość
Tzn. nie poniżej, tylko dokładnie 36,5 km/h. Pro-rosyjscy separatyści przekazali również przedstawicielom malezyjskich władz dwie czarne skrzynki. Ich stan techniczny oceniono jako dobry.

Gość gość
Pociąg z ofiarami mordu rosyjskich władz ruszył wczoraj.

Gość gość
I znowu się pomyliłem. Co się ze mną dzieje ? Nie 293, tylko 292 km. 282 ciała są w jednym kawałku. Pozostałe 16 ciał jest w 87 kawałkach. Niektóre niestety leżały na słońcu po 2 dni zanim je zebrano.

Gość gość
Widok na miejscu katastrofy był straszny. Pocisk z zestawu Buk-M wybuchając uciął ogon samolotu. Większość pasażerów została zwyczajnie wyssana na zewnątrz i spadła swobodnie z wysokości 11 kilometrów. Na trzeźwo nie szło zbierać, więc najpierw pili wódkę i potem zbierali. Oczywiście zakosili wszystkie pieniądze i telefony komórkowe. Tr***** wrzucano na pakę (tak jak pod Smoleńskiem) a potem przeładowywano na wagonów kolejowych. Jeden nawet chciał sobie robić słitfotkę jak pije gorzałę ze zmarłymi, ale komendant w porę dał mu wojskową rękawicą po mordzie. Naczelnik Striełkow powiedział że to NATO-wska prowokacja i to był podstawiony samolot ze zwłokami, bo były wysuszone. Ale jak leżały dwa na słońcu w temperaturze 40 stopni to jakie miały być ?

Gość gość
W/w pociąg właśnie dotarł do Charkowa. Ciała zostaną wysłane samolotem do Holandii.

>>>Pociąg z ofiarami mordu rosyjskich władz ruszył wczoraj.<<< a ofiara seksu bez zabezpieczenia i braku kasy na skrobankę, napisała powyższy post :(. x >>>Pocisk z zestawu Buk-M wybuchając uciął ogon samolotu.<<< Jeszcze nie przeprowadzono badań, a PÓŁGŁÓWEK :(, już zna ich wyniki :(. x >>>Oczywiście zakosili wszystkie pieniądze i telefony komórkowe.<<< A ty się temu przyglądałeś, waląc z podniecenia konia :(. Idź się k.rwo leczyć :(. x >>>Tr***** wrzucano na pakę (tak jak pod Smoleńskiem)<<< Wg DEBILA :(: Każda spalona resztka zwłok, powinna być transportowana w komfortowych warunkach. X >>>Zdjecia cial ofiar:<<< Tylko popie.dolonego psychopatę interesują zdjęcia nadgniłych trupów :(.

Gość gość
Misio przyglupie spierdalaj.

>>>przyglupie spie**alaj<<< To jedyne, co taki PÓŁGŁÓWEK, jak Ty potrafi napisać :D :D :D. x Jedź do Hameryki. Będziesz wśród swoich :D.

Tak czy inaczej to co się stało jest niewiarygodne . Mam przyjaciółkę Ukrainkę,jej brat (student) dostał powołanie do wojska .Coś się święci...Coś wisi w powietrzu.

Gość gość
misio1 ty jesteś ofiarą pękniętego kondoma i szkodliwa dla samego siebie jest osoba twoja prorosyjski flecie.

>>>Mam przyjaciółkę Ukrainkę,jej brat (student) dostał powołanie do wojska .<<< Dostał, bo połowa tych, którzy w wojsku była, zdezerterowała :D, a większość drugiej połowy przeszła na stronę "terrorystów". Zapewne nie chcieli strzelać do swoich matek i ojców :). Przecież nawet w naszej kłamliwej propagandzie wspomina się głównie o walkach Gwardii Narodowej (czytaj kryminalistów, którym więzienie, zamieniono na możliwość legalnego mordowania, gwałcenia i plądrowania) i specjalnych jednostek hamerykańskich najemników :(. Jak inaczej wytłumaczyć, że "dzielne siły Kijowa" wsparte lotnictwem, ciężką artylerią (m.in. polskimi Krabami) i doskonałym wywiadem lotniczym hamerykanów, nie potrafią wymordować kilkuset "terrorystów" :( ?

>>>prorosyjski<<< Tak :). Jestem prorosyjski :). Podobnie jak mój znajomy, który przystąpił do separatystów, gdy pilot ukraińskiego samolotu ZAMORDOWAŁ jego matkę, spacerującą w miejskim parku. x W kwietniu ludziom było obojętne, kto będzie nimi rządził. Dzisiaj cały wschód NIENAWIDZI morderców z Kijowa.

>>>Pociąg z ofiarami mordu rosyjskich władz ruszył wczoraj.<<< a ofiara seksu bez zabezpieczenia i braku kasy na skrobankę, napisała powyższy post smutas.gif . x >>>Pocisk z zestawu Buk-M wybuchając uciął ogon samolotu.<<< Jeszcze nie przeprowadzono badań, a PÓŁGŁÓWEK smutas.gif , już zna ich wyniki smutas.gif . x >>>Oczywiście zakosili wszystkie pieniądze i telefony komórkowe.<<< A ty się temu przyglądałeś, waląc z podniecenia konia smutas.gif . Idź się k.rwo leczyć smutas.gif . x >>>Tr***** wrzucano na pakę (tak jak pod Smoleńskiem)<<< Wg DEBILA smutas.gif : Każda spalona resztka zwłok, powinna być transportowana w komfortowych warunkach. X >>>Zdjecia cial ofiar:<<< Tylko popie.dolonego psychopatę interesują zdjęcia nadgniłych trupów smutas.gif . ------misio1 normalnie w szoku jestem, normalna dyskusja a Ty znów obrażasz, żal mi Ciebie, musisz być bardzo sfrustrowany-----

>>>misio1 normalnie w szoku jestem, normalna dyskusja a Ty znów obrażasz, żal mi Ciebie, musisz być bardzo sfrustrowany<<< Kłamstwa i pomówienia nazywasz normalną dyskusją? Tak jestem sfrustrowany tym, że obraz wojny na wschodzie Ukrainy, kreowany w polskich mediach, NIE MA NIC WSPÓLNEGO, z dziejącą się tam rzeczywistością. x Rozumiem, że wg Ciebie stwierdzenia: ...przyglupie spie**alaj..., ...jesteś ofiarą pękniętego kondoma..., ...flecie... są słowami bardzo kulturalnymi :D. Przyjmij do wiadomości, że dostosowałem się do poziomu adwersarzy, by zostać przez nich zrozumianym :). I... nie oceniaj po pozorach :). Miłego dnia :).

Gość gość
Le sam najpierw obraziles kogos kto wrzucil link do zdjec ofiar. Sam obrazasz innych a pozniej burzysz sie ze ciebie obrazaja. W sumie Typowy polak.

Gość gość
*ale

Gość gość
Cytuje: >>>Zdjecia cial ofiar:<<< Tylko popie.dolonego psychopatę interesują zdjęcia nadgniłych trupów .

A czy Ty uważasz za normalne: przyglądanie się rozkładającym, ludzkim zwłokom? Wg mnie powinno być to w ogóle zabronione. x Z pełną odpowiedzialnością, za swoje słowa mogę ponownie stwierdzić, że: Tylko chorego psychicznie dewianta interesują zdjęcia nadgniłych trupów. Czy ta wersja, jest dla Ciebie mniej obraźliwa?

Gość gość
Tak ale za nienormalne oceniam Twoja reakcje i wypowiedzi. Sam jestes wulgarny a zarzucasz to ludziom.

Poczytaj więcej moich wypowiedzi. Dostosowuję się do poziomu danego tematu. Przyznaję, że wulgarność, którą zobaczyłem na tym forum byłą dla mnie z początku ździebko szokująca, ale z czasem (po usłyszeniu paru tysięcy wyzwisk), dostosowałem się :D. Do spraw tyczących wojny na Ukrainie podchodzę osobiście i łatwo denerwuję się czytając kłamliwe głupoty :(.

>>>Pociąg z ofiarami mordu rosyjskich władz ruszył wczoraj.<<< a ofiara seksu bez zabezpieczenia i braku kasy na skrobankę, napisała powyższy post smutas.gif . ---no bo z tym już przesadziłeś, Twoja odpowiedź nie ma związku z tematem!

Z pełną odpowiedzialnością, za swoje słowa mogę ponownie stwierdzić, że: Tylko chorego psychicznie dewianta interesują zdjęcia nadgniłych trupów. Czy ta wersja, jest dla Ciebie mniej obraźliwa? Tak, to już może być. :*

Poczytaj więcej moich wypowiedzi. Dostosowuję się do poziomu danego tematu. Przyznaję, że wulgarność, którą zobaczyłem na tym forum byłą dla mnie z początku ździebko szokująca, ale z czasem (po usłyszeniu paru tysięcy wyzwisk), dostosowałem się smiech.gif . Do spraw tyczących wojny na Ukrainie podchodzę osobiście i łatwo denerwuję się czytając kłamliwe głupoty smutas.gif . ---Nie trzeba się dostosowywać, tylko trzymać SWÓJ poziom.

>>>>>>Pociąg z ofiarami mordu rosyjskich władz ruszył wczoraj.<<< a ofiara seksu bez zabezpieczenia i braku kasy na skrobankę, napisała powyższy post smutas.gif . ---no bo z tym już przesadziłeś, Twoja odpowiedź nie ma związku z tematem!<<< Ma taki sam związek z tematem, jak wmawianie ludziom, że z zestrzelonego samolotu i jego okolic zabrano: "ofiary mordu rosyjskich władz". Wielu ludzi zginęło w tamtym rejonie, by ORYGINALNE MATERIAŁY dotarły do MIĘDZYNARODOWEJ komisji. Jak myślisz: dlaczego Kijowowi tak zależało na przejęciu tych materiałów. Przecież to Kijów, a nie Moskwa utrudniały międzynarodowej komisji dostęp do terenu wraku. Niby dlaczego, separatyści mieli wpuścić tam nagle, ukraińskich najemników? Nigdy nie protestowali przeciw MIĘDZYNARODOWEMU ŚLEDZTWU. Bronili tylko dostępu rządowym analitykom.

Jak myślisz: dlaczego Kijowowi tak zależało na przejęciu tych materiałów. Przecież to Kijów, a nie Moskwa utrudniały międzynarodowej komisji dostęp do terenu wraku. Niby dlaczego, separatyści mieli wpuścić tam nagle, ukraińskich najemników? Nigdy nie protestowali przeciw MIĘDZYNARODOWEMU ŚLEDZTWU. Bronili tylko dostępu rządowym analitykom. ---na ten temat nie będę się wypowiadać, bo nie wiem. A nie powtarzam informacji gdzieś zasłyszanych .

>>>Nie trzeba się dostosowywać, tylko trzymać SWÓJ poziom.<<< Swój poziom :) trzeba mieć :), a dostosować się do innych czasami trzeba :(. Ja np. oglądałem walki bokserskie, by mieć o czym porozmawiać z zaprzyjaźnionymi policjantami :D. Czasami musiałem spędzać z nimi czas i było o wiele milej, gdy nawiązywała się sympatyczna rozmowa :).

>>> A nie powtarzam informacji gdzieś zasłyszanych .<<< Ja opieram swoje zdanie, na (nieregularnych) informacjach, od ludzi tam będących :(. Zaprzyjaźniony pacyfista, wziął do ręki broń, gdy jego (jeżdżąca na wózku) matka została zabita, podczas spaceru w miejskim parku. On już nie ma żadnych wątpliwości, kto w tamtych rejonach jest mordercą, a kto broni własnego domu i życia bliskich :(.

Gość gość
misio1 zauważ, że po pierwszej twojej wypowiedzi wszyscy zeszli do twojego poziomu czyt. rynsztoku. Dyskusja była by miła gdyby chlam twojego pokroju nie odwiedził tego tematu...