Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Achtung ! Pociąg z ciałami pasażerów Boeinga jedzie do Charkowa

Polecane posty

>>>misio1 zauważ, że po pierwszej twojej wypowiedzi wszyscy zeszli do twojego poziomu czyt. rynsztoku. Dyskusja była by miła gdyby chlam twojego pokroju nie odwiedził tego tematu...<<< Geniusze pletliby swoje duby smalone, tudzież inne zasłyszane kłamstwa, a tak jakiś "chlam" im w tym przeszkodził :D :D :D.

Geniusze pletliby swoje duby smalone, tudzież inne zasłyszane kłamstwa, a tak jakiś "chlam" im w tym przeszkodził smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif . ---aaahhhhh niech ci będzie, ludzie to jest chyba prorok :) :) :)

>>>aaahhhhh niech ci będzie<<< Miło mi :). Na Twoim zdaniu mi zależy :). x >>>ludzie to jest chyba prorok<<< Padre to już na mnie niektórzy mówili, ale prorok... to tylko znajoma ;), której "wywróżyłem" trójkę dzieci :D :D :D.

>>>aaahhhhh niech ci będzie<<< Miło mi usmiech.gif . Na Twoim zdaniu mi zależy usmiech.gif No na pewno.

>>>No na pewno.<<< W innym wypadku, nie napisałbym tego :). x A teraz miłego wieczora życzę i spadam podpisać umowę, którą od rana negocjowałem :D. Mam nadzieję, że Cię jeszcze przeczytam :).