Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do osób co wzięły rodzina na swoim,albo inną oferte. Mieszkanie na raty

Polecane posty

Gość gość

Co trzeba spełniać ? Jakie warunki musieliście spełniać? Jakie macie ustalone raty? Ja zarabiam 1650 zł na rękę mąż 2500-3000zł. Oboje mamy umowę. Mamy jedno dziecko. Jest jakaś szansa?

Gość gość
Chyba tak, ale to zależy od tylu czynników, że musicie się przejść do doradcy finansowego.

Gość gość
mam podobne pyt jak autorka a raty na mieszkanie ale bezposrednio od dewelopera? korzysta ktoś

Gość gość
rodzina na swoim juz sie skonczyla byla do konca grudnia 13

Gość gość
A jakies mieszkania na raty macie godne polecenia?

Gość Ale to już było
Jesteś do tyłu z informacją Rodzina na swoim. Było aktualne w roku 2011 , potem jakoś przedłużyli? Moja wnuczka wyszła za mąż na biegu żeby załapać się na ten kredyt.Wiem że oboje mają łączny dochód 7000zł.Z mężem wpłacaliśmy wnuczce przez wiele, wiele lat. Z tych oszczędności uzbierało się 120 tysięcy zł. Bez problemu kupili sobie 3 pokojowe mieszkanie w blokach ponad 60 m.

Gość gość
Chce Pani zostać moją babcią??Pozazdrościć ;)

Gość Ale to już było
Do Szanownego Gościa godz.20,36.Mam jeszcze jedną wnuczke ze strony syna i też płacę wnusi co miesiąc.Skończy niedługo 18 lat dostanie kasę ode mnie w prezencie.Drua babcia przepisała dla niej jedno z mieszkań, a ja dam sporą kasę.Dokąd pracuje to poświęcam się wnusiom.Może kiedyś docenią????

Gość gość
Jezeli same potrafia ciezko pracowac to docenia:) jezeli sa przyzwyczajone,ze na nic nie trzeba pracowac i wszystko spada z nieba to niekoniecznie;( niestety znam osobiscie i takie i takie osoby. Te z drugiej grupy nawet nie potrafia poszanowac tego co dostana,powiedziec dziekuje,tym bardziej docenic i jeszcze tylko narzekaja. Mam nadzieje,ze pani wnuczki zaliczaja sie do pierwszej grupy:)

Gość gośćbbb
Ja jestem posiadaczka bieszczesnego kredytu hipotecznego. I niestety kiedy go bralismy mielismy smietna aytuacje finansowa, obydwoje z mezem pracowalismy oraz bardzo dobrze zarabialismy. Ale jak to bywa zycie pisze rozne scenariusze . W tej chwili i owszem mamy dom w wysokim standardzie ale wiecznie nam brakuje " grosza" . Maz zmienil prace na gorzej platna ja natomiast prace utracilam. W tej chwili wychowuje 6 miesieczna corke w zwiazku.z czym przez najblizszy czas nie podejme pracy. A ratki pozostaly:( I to nie male. 1700 zl./ m... i jeszcze tylko 16 lat przyjdzie nam je placic. Jest nam bardzo ciezko wiec warto sie zastanowic zanim sie w cos wkopiecie. Ja wiem, ze wizja swoich wlasnych 4 katow zaslepia ale warto. skojrzec na to z drugiej strony... co by bylo gdybym np. ciezko zac