Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzie są tacy chamscy i...

Polecane posty

Gość gość

robią sobie jaja z ludzkiego nieszczęścia. Stosują wobec potrzebujących przemoc psychiczną. Albo żyją do siebie nienawiścią nawet się nie znając. I tak pójdziemy w piach to co wam to daje? Naubliżanie itp... to co czytam na kafe jest dla mnie przerażające - jakieś prowokacje, wyzwiska, ludzie na każdym kroku szukają żeby komuś dopiec z tej swojej mściwości.

Gość gość
Całkowicie sie zgadzam. Trafiłam tu niedawno i ostatnio zauważyłam, że tracę wiare w ludzi i ich inteligencję. Najgorsze są te nieprzemyslane obelgi, pod byle jakim pretekstem, zacietrzewianie się , wypisywanie bzdur tylko po to, zeby zaistnieć.

Gość gość
Zamknijcie mordy :classic_cool:

Gość gość
Kolejny pasztet "o wielkim serduszku" :D

Gość gość
no i właśnie o tym mówię

Gość gość
Zastanawia mnie czasem, co sobie taki jeden z druga mysli kiedy wypisuje te mordy, albo pasztety jak powyzej, czy to jakaś forma dowartościowania własnej osoby, czy taka tępota, czy po prostu są tacy wredni ludzie na świecie? Smutne.

Gość gość
też mnie to zastanawia albo są na tyle niedorozwinięci umysłowo i emocjonalnie albo próbują sobie polepszyć samopoczucie udawaniem 7 cudu świata. Nie dziwne ze świat schodzi na psy. Już się nie mogę doczekać końca świata

Gość gość
A ty zawsze byłeś idealny/a? Myślisz, że nikt przez ciebie nie płakał? Mi naprawdę ciężko "pokochać ludzi" po tym wszystkim co przez nich przeszłam,

Gość gość
Bardzo wiele razy zetknelam się z przemocą względem ludzi w potrzebie. Pewnie dlatego ze większość ludzi teraz to przyjezdni ze wsi a tam wiadomo kopie się psa, trzyma na łańcuchu.

Gość gość
To się wynosi z domu, jak matka czy ojciec jest względem dziecka okrutna to potem taki człowiek szuka zemsty cale życie.

Gość gość
Owszem obrabiam d**e i wale prosto z mostu, co ciekawe to nie działa i ludzie patrzą na taka osób jak na chorego psychicznie

Gość gość
Pewnie dlatego ze większość ludzi teraz to przyjezdni ze wsi a tam wiadomo kopie się psa, trzyma na łańcuchu. xx Coś w tym jest, wsiowi są wyjątkowo zajadli.

Gość gość
no

Gość gość
tu autor wiecie ale ja znam wielu ludzi ze wsi i sam z niej jestem i mieszkam defakto w mieście ale to z pracy itp. I widzę co się dzieje. Ludzie tu żyją dzieci latają same albo siedzą w domach. I wyrastają potem chyba takie niewartościowe niedorajdy życiowe które nie radzą sobie ze sobą więc chcą się tym na innych wyżyć bo dużo mniej znam na wsi takich ludzi

Gość BZpsych
Ludzie mają problemy. Zamiast udać się do specjalisty szukają innego ujścia dla swoich skrajnych emocji. Kończy się to zazwyczaj wyżywaniem na innych. Niestety.. Najlepszym przykładem jest to, że nawet gdyby kobieta wyglądała jak miss świata, była szczupła i wysportowana, to i tak powiedzą jej, że jest pasztetem, ma nadwagę czy też, że swoją urodę zawdzięcza operacjom plastycznym. Taki mamy kraj.. Tutaj ludzie w większości przypadków są niezadowoleni z życia i swojego wyglądu. Swoją frustrację wyrzucają na innych, a należałoby znaleźć jej źródło i postarać się z nią poradzić, bądź udać się do osoby, która jest w stanie nam w tym pomóc. Tak się dowartościowują.. Dlatego nie należy brać sobie do serca i przejmować się niemiłymi, wręcz obraźliwymi komentarzami. Przyjmujemy tylko konstruktywną krytykę! Głowa do góry i pozdrawiam :)

Gość gość
w sumie racja tym bardziej że świata nie uleczymy

Gość gość
a najśmieszniejsze jest to że alkoholik z alkoholikiem tu pisząc jest bardziej życzliwi niż zdrowi ludzie

Gość gość
Tak samo traktujecie facetow. Jak nie jest orzystojniakiem to macie go za gowno.mwiec i oni sie wam odwdzieczaja.

Gość gość
Nie powinno być takiego podziału na ładnych/brzydkich ludzi. Szanujmy się wszyscy, bez względu na swój wygląd czy wady i ułomności.. Takimi nas stworzyła matka natura! :)

Gość gość
ale to raczej nie powinno mieć znaczenia jak kto wygląda bo tutaj nikt nikogo nie widzi

Gość gość
Moja odp (Nie powinno być takiego podziału na ładnych/brzydkich ludzi. Szanujmy się wszyscy, bez względu na swój wygląd czy wady i ułomności.. Takimi nas stworzyła matka natura!) tyczyła się tego kometarza: 'Tak samo traktujecie facetow. Jak nie jest orzystojniakiem to macie go za gowno.mwiec i oni sie wam odwdzieczaja.'

Gość gość
młodzież ze wsi mało kiedy siedzi na kafe bo zapiernicza w polu żeby coś mieć,a nie gotowe podane przez mamę na tacy

Gość gość
Ja bym wolała po robić w polu niż siedzieć u mamusi. Ale w mieście nie ma pol. Nic nie ma, klatki dla szczorow

Gość gość
droga autorko, takie zachowania ludzi to nic innego jak objaw rozpaczliwej walki o swoja " godnosc" i udawadniania ze samemu sie jest lepszym. trzeba to udowodnic sobie i innym