Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak całował się kiedyś z mężczyzną

Polecane posty

Gość gość
Kojarzy się, ale sęk w tym, że dobrze się kojarzy. Bo tak jest. Wiadomo nie od dziś, ze homoseksualiści mają bardziej kobiece mózgi niż hetero.

Gość gość
jak to nie ty to chyba nie będziesz miała nic przeciwko wysłaniu tego na FB do różnych osób :)

A kobieta, jak to powszechnie wiadomo, to istota podrzedna wzgledem mezczyzny. I doszlismy do sedna.

Ja za to jestem nad-kobieta, bo moj mozg jest plci meskiej. W koncu sie zgadzamy przynajmniej.

Gość gość
Nie mieszaj cech charakteru z orientacją. Męski mózg miałabyś będąc lesbijką albo przynajmniej posiadając takowe ciągoty. Chociaż szczerze mówiąc to nie wiem jak to wygląda u kobiet (choć zapewne analogicznie), wiem jedynie, że w przypadku gejów zostało to udowodnione.

Ano wlasnie, ty nie wiesz, wiec sobie wymyslasz, ze zostalo udowodnione, a ja mowie o konkretnej galezi nauki. Ze tak powiem eufemistycznie, ide spac.

Gość gość
Nic nie wymyślam, w przypadku gejów zostało to udowodnione wiele razy. Sprawdź sobie.

Zostalo udowodnione co dokladnie? Ze maja mozg taki sam jak kobieta? Takiej samej wielkosci? Moze pms tez maja?

Gość gość
Zostało udowodnione to, że mózgi homoseksualistów swoją budową w o wiele większym stopniu przypominają mózgi kobiet niż mózgi heteroseksualistów. Nawet na durnej wiki jest o tym wzmianka. Fakt, na wiki często są błędne informacje, ale to akurat jest prawda. Można poszukać w necie, zwłaszcza zagranicznych artykułów o owych badaniach.

Przyznaje, nie wiedzialam, ze to jest tak konkretnie potwierdzone, wcale mnie to nie dziwi, i wcale nie zmienia to faktu, ze dla prawdziwego mezczyzny podejrzenie o pociag seksualny do innych mezczyzn nie powinno byc powodem do paniki.

Gość gość
Może paniki i nie, ale prawdziwy facet właśnie po prostu nie chciałby być uznany za kogoś takiego. Tak jak kobieta hetero nie chciałaby zostać nazwana hm powiedzmy aseksualnym, męskim babochłopem. W przypadku kobiet "lesbijka" nie jest raczej żadną ujmą, ale np. babochłop i takie tam, już tak.

Gość gość
fuj. nie chciałabym takiego faceta. obrzydza mnie to zbyt.

Na szczescie do prawdziwych kobiet widocznie tez nie naleze, bo nazwanie mnie lesbijka czy babochlopem nie odbiera mi ani troche kobiecosci. Dojrzali ludzie ogolnie malo sie przejmuja docinkami.

Gość gość
patola

Gość gość
up

Gość gość
mój mąż mnie zdradził ze swoim przyjacielem, nie wzruszyło mnie to, nie jestem o to tak zazrdosna jakby mnie zdradził z kobietą, tego bym ie wybaczyła!

Gość gość
Dla mnie facet, który ma pociąg do facetów to nie facet, sorry.

Gość gość
Up