Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stela05

Dlaczego mam ciągle ochote na seks? :(

Polecane posty

Brakuje mi czułosci,meskiego dotyku :(...bliskosi.. :( Nie miałam za sobą jeszcze żadnej inicjacji seksualnej :(a ciągle mam ochote na seks,i calymi dniami o tym mysle..Nie chce związków bo nie nadaje sie do tego,poza tym nie lubie zobowiązan..Czy umówienie sie z facetem przez neta to dobry pomysł? Oczywiscie po sprawdzeniu jego fb, i poznanie go przed spotkaniem.. Nie mam od razu namysli seksu tylko coś w rodzaju pettingu

Czy dobry pomysł... Każdy ma swoje sumienie Stelo05

Gość gość
no sex portalach trzeba miec konto premium a esa by aktywowac vip maja zablokowanego wiec gowno stego

Gość gość
Hmmm.. To nie nowum bo ja rowniez wciaz mysle o ty, Pono - jak zbadano w USA co 5 mni. 76% Kobiet ma owe mysli i 58% menow wiec u Ciebie jest w porzo ! Ja moze wiecej niz owe 58% marze o sexie i to nawet gdy jestem w pracy a sexowna "pupcia" kreci po korytarzyku,nic tylko zanecie i na "male co-nieco" wyskoczyc. Uwielbiam dzis-latem gdy PANIE spaceruja w przeswitujacych ubiorach,spodniach opinajacych ich sexowne pupcie gdzie widze brzeg bielizny lub ja kolor!!!!! To piekne podniecajace i urocze! Coz,moze ktos powie zboczek-moze i prawda ale tak po prawdzie ktory z nas facetow tego nie uwielbia....??? Tez szukam KOBIETY do milych spotkan, niekoniecznie od razu do lozka ale na spotkanie przy lampce wina drinku by o takich itp. widoczkach prawic.... Kontakt na /ricco2008@o2.pl/ lub 698ZeroosiemPiec985 z warszawki i mazowsza sie polecam

Gość gośćmanu
Nie wiem co jest ze mną nie tak.Mam 35 lat,uprawiamy sex z moim facetem codziennie,ale niestety tylko raz,a ja bym mogła północy,a nawet całą noc,ale kiedyś trzeba spać.Pomóżcie,co mam robić?.Może jakieś tabletki

Gość gość
Po co tabletki? Masz ochotę na sex to się nim naciesz. Mąż nie wyrabia? Kup sobie wibrator.