Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Richardero szukam cię

Polecane posty

Gość gość
Heh, może i racja :P W każdym razie, ostrożności nigdy za wiele :P

Wielkiego strachu nie mam, ale... przezorny zawsze bezpieczny :D Moja tzw. "czerwona lamka" nigdy do końca nie gaśnie... bo przyzwyczajenie najczęściej prowadzi do zguby :P

w pełni sie zgadzam, ale to sie rozumie samo przez sie :) ale to jak w życiu, we wszystkim warto miec głowe na karku

Gość Richardero
Naturalnie, że się nie gniewam :p, a zdjęcie zgodnie z moimi wcześniejszymi przypuszczeniami jest piękne :)

Otóż to :) My tu sobie gadu gadu, a Richardero przepadł :D Chyba jednak dostałam kosza :D ... albo czekał wczoraj na mnie do późnej nocy i jeszcze odsypia :D

O Richardero! :D A już myślałam, że przepadłeś :D No nie wiem czy te fotki są ładne, ale są to jedyne, które posiadam w pracy :D takie niewinne... bo jak by mnie szefowa dupnęła z innymi, a nuż chciałaby przejżeć komputer, byłoby niewesoło :D ha ha

Gość Richardero
Zdjęcie nie musi być nagie, żeby było ładne :). Muszę przyznać, że jesteś bardzo atrakcyjną kobietą i to nie tylko "tam". :D

He he... głupio zaczęłam Richardero, bo najpierw powinnam chyba właśnie od takich podobnych fotek, które dostałeś, ale... topik był przedni, a że ja lubię dobrą zabawę to tak wyszło :D No i uprzejmie proszę, aby wszystkie fotki, które dalej ode mnie dostaniesz, były tylko do twojego prywatnego wglądu ;)

Gość Richardero
Oczywiście zadbam o Twoją dyskrecję. :) A co do fotek, to przypomnę, że ja swoje udostępniałem jeszcze przed Tobą :D

Gość Richardero
Tak w ogóle to fajny masz nick :p

Richardero, a może wysłałbyś mi swoje jakieś fotki? :D Takie wiesz, normalne... goła klata mile widziana :D przyrodzenia już nie musisz :D ale wiesz takie tam, co bym mogła sobie popatrzeć :D

Gość gość
No to Richardero ladnie sie wcial w rozmowe rozrywkowemu :)

Nie :D Richardero się nie wciął. Ja sobie tak dyskutowałam z rozrywkowym83 przy okazji czekania na Richardero :P Ale Richardero chyba dał mi kosza :D No cóż, zdarza się :D

rozrywkowy83... wbrew pozorom nie idę w kolejarza (kolejarkę?) :D he he. Chyba jednak net to nie jest najlepsze miejsce na poznanie fajnego faceta :P ale chyba również kobiety :P

Gość gość
I godzisz sie na role nagrody pocieszenia ?

to nie kwestia godzenia sie, troche więcej luzu :) to tu w jakieś pary trzeba sie wiązać? :) w sumie nazywaj to jak chcesz....

Bez przesady, czy ja gdziekolwiek napisałam, że z rozpaczy pocieszę się rozrywkowym83? Nie, nie napisałam i nie zamierzam. Miło się z nim rozmawia na forumie publicznym i nie zamierzam się nikim ani niczym pocieszać :)

Gość gość
Nigdy nic nie wiadomo. Byc moze czar miedzy toba i Richardero prysnie, a wtedy droga dla rozrywkowego wolna :p

rozrywkowy83 :D ciebie też wystraszyłam? No cóż... chyba reality czeka na mnie :D Czas wziąć się za pracę, bo znowu będę kwitnąć tu do iks wie której godziny :D

gość dziś "Nigdy nic nie wiadomo. Byc moze czar miedzy toba i Richardero prysnie, a wtedy droga dla rozrywkowego wolna" Pewna nie jestem, ale chyba Richarderowi czar prysł :D Jakkolwiek... oprócz kwestii fizyczności istotne bywają inne kwestie, więc mykam do reality :D Najwidoczniej nie urzekam niczym innym niż fizycznością, a w moim mniemaniu jest to przykre :D... przykre dla mnie i nie wstydzę się przyznać :) Ale będę tu zaglądać... kafe jest fajne, tyle że chyba nie na wszystkie kwestie, których człowiek szuka ;)

rozrywkowy83... u mnie w pracy upały... gorąco jak cholera i chyba za gorąco, bo głupoty zaczynam wypisywać :D

Gość gość
Az taka krytyczna jestes wobec wlasnej osoby ?