Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nana2

czy nie zjadlam dzisiaj za duzo ?

Polecane posty

niestety na wieczor przesadzam z jedzeniem, szczegolnie jak sie zdenerwuje... sniadanie: 6 kanapek chleba od serca, z maslem, 2plasterki sera zoltego, pomidor, salata, ser bialy, herbata czerwona 2sniadanie: 2szklanki soku karotka obiad: mloda kapusta gotowana ze smietana lyzka maki, zeberka kolacja: 6wafli ryzowych, twix, cukierek krowka, jogurt naturalny z otrebami i 8 sliwek, tabliczka gorzkiej czekolady, szklanka soku karotka

Gość gość
już jesteś po kolacji? ja dopiero planuje ale też niezbyt zdrową bo zapiekanki. ale na kolację to poszalałaś lepiej jedz mniej a częściej jak masz czas.

Gość gość
Sniadanie najwazniejsze ok, ale az 6 kanapek :D

tak kolacje staram sie jak najwczesniej moge ;p tylko na wieczor dopadaja mnie nerwy i trudno mi sie troche opanowac..

Gość gość
ja pierdziele żresz jak świnia i bez urazy :o gdybym ja tyle zjadła to przytyłabym 2 kg, a gdybym codziennie tyle jadła to ważyłabym z 90

Gość gość
ja tez zjadam tyle kanapek na snaidanie, albo 2 - 3 drozdzowki jaka nie zjem sytego sniadania to potem nazjadam duzo wiecej przez dzien, bo ciagle jestem głodna ja waze 63 /170 no a chcialabym 60 , od jutra planuje mz

Gość gość
zjadłaś.

Gość gość
ty jesteś na diecie?! bo ja nie jestem i nie zjadłabym tyle pieczywa. jesz nie tyle dużo, co nieodpowiednie rzeczy. mnóstwo węglowodanów. jeżeli jest to twój typowy jadłospis, to jest to cudowna dieta na przyrost tłuszczu i pogłębienie cellulitu. ogranicz ilość pieczywa, wafle ryżowe wywal całkowicie- ani to zdrowe, ani dietetyczne, ani sycące. jak chcesz pić sok z marchewki, to go sama wyciśnij zamiast pić litry bezwartościowego słodzonego soku z kartonu. słodycze? postaw na jakość i kup coś dobrego, np kawałek ciasta zamiast opychać się batonami do 7:44 nic dziwnego, że jesteś głodna, bo tak jest jak bazą są węglowodany, bo wtedy trzeba się nimi porządnie "dopchać", żeby zaspokoić głód, a apetyt na węgle jest nieskończony i im więcej ich jesz tym bardziej organizm się domaga- zwłaszcza jak w diecie brakuje innych składników xxxx niestety, ale przy takim odżywianiu za 10 lat będziecie po prostu grube

Gość gość
to jaka nie jestes na diecie to co tu robisz? :)

Gość gość
jak * mala poprawka :P)

Gość gość
nie jestem też np nastoletnią matką, co nie znaczy, że nie mogę im doradzać. tak samo z dietami- upasłam się raz w życiu, ale zrzuciłam i od lat trzymam formę, więc moja opinia może być bardziej pomocna niż kogoś kto odchudza się bezskutecznie albo ciągle od nowa