Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pocieszcie mnie i powiedzcie, że to co robią kobiety innym kiedyś do nich wróci

Polecane posty

Gość gość

błagam. Tak bardzo chciałbym, by wszystkie złe rzeczy, które mi zrobiły spotkały się z karą.

Gość gość
ja kiedys bylam kochanka, a po latach moj maz zdradzal mnie dwa razy. pocieszylam Cie? :) (mowie serio)

Gość gość
To jeszcze niczego nie dowodzi, ale bardzo dobrze, że tak się stało.

Gość gość
ja byłam kochanką, teraz jestem mężatką i zdradzam męża :O Niestety znam mnóstwo osób które robiły dużo złego w życiu, a potem szczęśliwie dożyły swych dni, bez żadnych problemów.

Gość gość
Mój sąsiad g****il swoją córkę, zrobił jej dziecko, gdzieś ją odesłali z jej dzieckiem, ona tego nigdy nie zgłosiła, urwała kontakty z rodziną. On teraz jest stary, chodzi z żonką do kościoła za rękę, jest poważanym obywatelem, nigdy nie poniósł kary za to co się stało. Więc: ZŁO NIE WRACA opowieści o karmie to bzdura

Gość gość
a co te kobiety ci zrobiły, że jestes taki żądny zemsty? Znając życie pewnie poprostu cie nie chciały, a to na szczęscie nie jest ani karalne anie niemoralne

Gość gość
Chciały, chciały. Tylko potem ustawicznie doprowadzały moją psychikę do ruiny, a teraz ja się zemszczę, a zdanie tutejszych k*rew mam w doopie.

Gość gość
Sam jestes sobie winny,leciales tylko na wygląd to teraz masz nauczke.Karma zawsze wraca a ten sąsiad i tak pewnie nie jess szczesliwy.