Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem no lifem, dziś po raz kolejny nie poszłam na spotkanie integracyjne

Polecane posty

Gość gość

w pracy, z lenistwa, z chęci bycia w domu, z potrzeby pracy deszcz moim alibi ale potem jak myslałam, że mogłabym czuć smak piwa i zapach baru i ludzi wokół siebie, to mi żal, jakie to typowe....;-/ nie wiem czego chcę być tu i tam

Gość gość
spoko , myslisz ze ktos sie tym interesuje? :P

Gość gość
ale też tak macie?

Gość gość
Nie .. raczej nie. Lubie przebywac wsrod ludzi , w domu nie ma co robic a na dworze zawsze cos sie znajdzie :P

Gość gość
ale uważacie, że to źle...w sumie byłoby miło pogadać z ludźmi, a ja ciagle jestem w domu, ale zdrugiej streiny popracowałam dziś tyle ile trzeba...bo mam dwie prace, szczęściara;-p

Gość gość
a jak często odbywacie spotkania z ludźmi?

Gość gość
wychodz do ludzi ile sie da , po pierwsze fajne ze masz 2 prace ale praca to nie wszystko , po drugie nie warto byc samotnikiem. Lepiej byc osoba towarzyska. Takze jak ci cos proponuja w pracy czy znajomi to nawet nie rozmyslaj , ja to rzadko teraz w domu jestem , nawet rodzice dali mi przydomek gosc :P

Gość gość
codziennie? wogle mnie w domu prawie nie zobaczysz :P tylko przychodze na noc praktycznie.

Gość gość
najgorzej, że ja mam taki charakter, że mi się nie chce i już, wolę siedzieć w domu chyba;-( i boję sie, że kogoś poznam, a wtedy już zacznie się regularne wychodzenie i będzie trzebba pożegnać słodkie lenistwo na wikei;0(

Gość gość
up

Gość gość
ciekawe jak sie zakonczyla ta historia... :) ja dlugo nie moglem znalesc normalnego zajecia i popadalem w psychoze tymbardziej ze atmosfera domowa temu sprzyjala, na dzien dzisiejszy mam 3 rozne opcje pracy i kierunki w ktore moge pojsc, dzis nie poszedlem bo mi sie nie chcialoo i ogladalem mroczne miasto przed wyjsciem.. zmienie ja na lepsza te inna tak to moge zyc. a za jakis czas skorzystam z bramki numer 3 i wyjezdzam. bajbaj pozdrawiam wszystkich co sie ogarneli mimoo beznadziejnosci jaka byla:)