Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Testuje na sobie nowy lek, poprawiła mi się pamięć, to niesamowite !

Polecane posty

Gość gość

czuje sie jak zywy komputer, wszystko pamietam, caly dzien dokladnie, co i jak robilam ,z kim i o czym rozmawialam, wszystko

Gość gość
Co to za lek? Jaki ma skład?

Gość gość
ktoś tu właśnie ogląda film na tv puls i wyobraźnia go ponosi

Gość gość
PRL-8-53 nootropic research chemical derived from benzoic acid and phenylmethylamine (Benzylamine)

Gość gość
jem kupę i to cała tajemnica :)

Gość gość
A skąd masz? Ja też mam problemy z pamięcią.

Gość gość
z internetu, regularnie czytam forum LONGECITY.ORG, tam sie o tym dowiedzialam, w testach jest tez nowy lek antydepresyjny, ktory jest inny niz wszystkie do tej pory NSI 189, badania finansowala amerykanska agencja DARPA, lek mial byc poczatkowo przeznaczony dla zołnierzy,a okazalo sie ze dziala antydepresyjnie, patent ma jakas firma i ciezko go kupic. Z suplementów biore jeszcze cytrynian strontu od kilkunastu miesiecy i od tamtego czasu nie musze juz leczyc zębow :) Stront jest wbudowywany w kości tak jak wapń, tylko ze jest znacznie cięższy i bardziej wytrzymaly. Poczytajcie jak stosują go ludzie na osteoporoze, wpiszcie w google STRONTIUM OSTEOPOROSIS i to naprawde dziala, a nie te durne zalecenia kretynow lekarzy

Gość gość
Ile kosztuje i gdzie można to kupić? Co na to lekarze? Nie jest to groźne dla zdrowia? To jakiś dopalacz?

Gość gość
Ja zapłaciłam ok 60$ za 2 gramy, starczy mi to na lata, poniewaz stosuje sie 5mg dziennie przez kilka tygodni, a potem przerwa i znow. Po raz pierwszy tej substancji uzyl jej wynalazca w 1973 roku, robił badania na myszach i ludziach, u wiekszosci pamięc poprawila sie o 100-300%, wiecej im dluzej bylo to stosowane, zadnych efektow ubocznych nie zaobserwowano, są linki do badan na wikipedii i longecity, pozniej lek został zapomniany az do teraz, firmom farmaceutycznym cos takiego jest nie na reke, wolą produkowac syf, ktory generwuje mase efektow ubocznych. Ten lekarz juz nie zyje, ale bral to przez cale zycie, do starosci zachowal sprawnosc umyslową, zmarl z zupelnie innego powodu, na chorobe wieńcową. Poczytajcie tez o nlaureatce nagrody Nobla, Rita Levi Montalcini, dostala nagrode za odkrycie NGF, czynnik wzrostu nerwów, jest kilka substancji ktore pobudzają ''rozwoj'' mozgu, tak jak u niemowląt i malych dzieci. Ona brała NGF przez dziesiatki lat, dożyla 103 lat, do smierci byla aktywna zawodowo, umysl i inteligencja lepsza niz u 90% 20latkow, zadnej demencji, utraty pamieci. Cialo stare, a mozg sprawny jak u nastolatki.

Gość gość
Ciekawe. Gdzie można to kupić? Pytałaś lekarzy czy to jest szkodliwe?

Gość gość
Lekarze nic nie wiedzą tylko to co ich nauczyli, w ogole nie są na bieżąco z najnowszymi nowinkami. Ja podobnie jak autorka biore coś, ale innego piracetam w duzych dawkach, jest bezpieczny

Gość gość
Ale gdzie wy to kupujecie? I ile kosztuje? Nie uzależnia to?

Gość gość
ja kupiłam w amerykanskim Amazonie, legalnie, duzo ludzi uzywa. Warto sprobowac tez substancji HUPERZINE A, bardzo poprawa pamięc, ogolnie myślenie, testują go jako lek na Alzheimera, mozna kupic na allegro w kapsulkach :)

Gość gość
HUPERZINE poprawia też koncentracje?

Gość goAdaść
Używałam przez 28 dni,świetny lek na depresję zmiany na plus są stałe,nie maskuje choroby tylko leczy dlatego nigdy nie wejdzie do aptek.