Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia jedenaście

NO popatrz

Polecane posty

Zbieram się. Piękny temat oby wszyscy dopisali obecnością:).Tym czasem dobrej nocy życzę.

Gość trzecia jedenaście
Pojawią się jeszcze przyjazne wilkołaki ale do nowiu jest jeszcze trochę czasu :D. Kapitalnie natomiast zagrały covera te cztery dziewczyny z USA. To co mi zaproponowałaś muzycznie...tak jakbym kiedyś słyszał ;).

Gość trzecia jedenaście
jeden dwa trzy jeden dwa trzy próba sygnału jeden dwa trzy... coś jakby w kawa była znów bezkofeinowa jeden dwa trzy.

Gość gość
pisz dalej kretynko sama do siebie, może dzięki temu przynajmniej będzie ci się WYDAWAŁO ze masz jakies towarzystwo.

Gość gość
Natomiast ty"realisto" stul dziób i czytaj, bo na więcej cię nie stać.

Gość trzecia jedenaście
gość dziś <<--- a może założyłbyś czapkę na głowę (?).

Gość trzecia jedenaście
Gość ja ;), cześć/dobry wieczór/dzień dobry pojawił się Astronom niebieski ;).

Gość gość ja
Dobra "środko- Noc" Bractwo :-) Hello XEN, Hello 3:11-naście Miło was widzieć .Ja ponownie tylko na moment. Połączenia nie mam. Panowie byli, "obstukali, pomacali, pomierzyli, ucięli, szczepili, złączyli " i ....nikt nie wie gdzie leży przyczyna bo jak połączenia nie było tak...nie ma?! Dzięki za link ale nie obejrzałam i nie obejrzę bo nie mam jak.

Gość trzecia jedenaście
Cześć Gość ja, może kiedyś naprawią :). Dobrze że nie pogryźli :D.

Gość trzecia jedenaście
Nie martw się Gość ja :D, na pewno kiedyś naprawią i linki da się odtworzyć ;).

Gość coooooooooooo
Co tu się dzieje ?

Gość edekzfabrykikredek
Nieinteresoj sie nienarobisz plotek:-)

Gość trzecia jedenaście
...hurrra żyjesz ! :D Kufel jasnego piwa pełen...za Twoje zdrowie też Eddek w 2015...cheers :D.

Gość gość
3,11 dzieki:-) . GB misie wyczerpaly, i ani filmu ani pisać sie nieda bo litery znikają. Jeszcze musze poczekac troche:-)

Gość gość ja
Hejka XEN, 3:11-naście i Eddy! Wiem że teraz pewnie nikogo z Was tu nie ma, ale chciałam WAM powiedzieć cieplutkie "hello" choć jestem zakopana w śniegu do ...łydek :-) Zeby nie było Moi Drodzy, "cheers" i zdrówko :-) Pozdrowienia dla kociaków-cheers Pozdrowienia dla "youtube" concertu którego pomimo wszystko nie obejrzałam booooo...jest niedostępny w "your coutry" hi...hi..hi..("piję" oczywiście doi 3:11-naście) :-) Pozdrowienia dla "łowcy syren" z braku GB hi..hi..hi.. :-)

Gość trzecia jedenaście
Gość ja cześć ;), długo Cię nie było, mnie też. Jakiego koncertu nie możesz odtworzyć ??? Miło, że zajrzałaś.Ciepłe cheers oczywiście a może nawet gorące ;):D.

Gość gość ja
Hejka :-) 3:11-naście, tego do którego wysłałeś mi link. Tutaj się nie wyświetli. Ponoć można coś "pomajstrować" żeby "grało" ale...nie mam kiedy się bawić w te klocki (nadrabiam kontakty, yyyy...nie te elektryczne. Ludzkie hi..hi..hi..) Cheeers :-) P.S. Nie ma "gorących". Wieje wiatr i jest zimno jak na Syberii...brrrr :-) Pozdrawiam :-)

Gość trzecia jedenaście
Gość ja ;), cheers'y też są gorące, Czyżbyś zapomniała , że istnieje wino grzane z przyprawami i to bardzo mocno grzane (?). Jak nadrabiasz kontakty, to chyba dobrze co... ? Cheers ;).

Gość gość
3:11-naście Grzane wino z przyprawami apetycznie pachnie. Jednak smak....łoo fuuj! Stanowczo wolę "gorące cheers'y" :-) :-) :-) Nadrabiam i jest mi miło bo to znaczy że JEDNAK są jakieś ludziska które się za mną stęskniły hi..hi..hi...Tyle że....dużo tego?! Cheers :-) Kurcze, -20C i wieje... U Ciebie nie?

Gość trzecia jedenaście
Gość ja, przecież nie trzeba pić wina grzanego nie wiadomo ile, jeden, dwa małe pucharki wystarczą ;), przecież wino to nie piwo. Cheers. Czy jak już trochę ogarniesz kontakty ludzkie to pomyślisz o tych elektrycznych, co ??? Linki obiecuję wynaleźć ;). U mnie czasami wieje a czasami nie.

Gość gość
3:11-naście, no wiem że nie trzeba "chlać do upadłego" ale grzaniec w smaku (dla mnie) jest równie fuj jak piwo. Próbowałam jednego i drugiego. Nie dla mnie. Wolę słodkie drinki i wiesz...kolorowe kosteczki :-) Wyjątek stanowi jeden rodzaj whiskey + pepsi. No cuż, wybredna jestem. A co! :-) Elektryczne są właśnie "na tapecie". Skąd wiedziałeś? Tu też jestem wybredna :-) Ale jak to się mówi...."wszystko albo nic". Jak znajdziesz inny link to posłucham. O ile "da się włączyć". Cheers. Co chlupiesz?

Gość trzecia jedenaście
Wiem Gość ja, pamiętam kolorowe kostki, niektóre nawet świeciły :D. Popijam piwo. Jaki to rodzaj whiskey ? Link/ linki znajdę o to bądź spokojna;). Najpierw nadrób te kontakty ludzkie o których pisałaś ;). Być może będzie bardzo dużo muzyki ;). Na razie jeszcze raz przesyłam te dwa które najprawdopodobniej nie działały u Ciebie. Spróbujesz je odtworzyć ? Poczekam. Przed chwilą sprawdzałem i u mnie działają. https://www.youtube.com/watch?v=wmzYPdE3DRI https://www.youtube.com/watch?v=xH-_9cwdLug Cheers. Czekam.

Gość gość
3:11-naście...kafe znowu "czkawka gniecie..." Dzięki za link. Pierwszy się nie otworzył, drugi tak ale wiesz co? Ja już tak mam że nie cierpię "podrabiarek". Dziewoje są sexi, głos też jest sexi ale...ja uwielbiam tylko wersję T.Z. Orginalną. Dostaję (prawie) szału kiedy zdarzy mi się usłyszeć podróbki. Dlaczego? Nie mam pojęcia :-) Boszszeee...może potrzebuję więcej whiskey?! Buahahaha... C.C. (czyli Canadian Club rye whiskey) Ahem...nadrabiam ..tutaj :-) Nad resztą muszę pomyśleć "po trzeźwemu" Cheers i do następnego razu. Nie oczekuję odpisu na dzisiaj bo prędzej umrę zanim Kafe czkawka przejdzie. Ech... Paaaaa Dziękuję :-)

Gość gość
L.Z miało być ! :-)

Gość trzecia jedenaście
Gość ja, zauważyłem, że l.z. ;), przeszła też czkawka kafe, też zauważyłem ;).

Gość trzecia jedenaście
A że nie umarłaś to poznałem po uśmiechu ;).

Gość gość ja
Hmmm.... "Ground control to Major Tom...." Prawie...praaawie 3:11-naście :-) No.... 3:10 :-)

Gość gość ja
3:19-naście i co? "paszli spaty do kołchozu". Eee, to ja też :-( Dobranoc, pchełki na noc, karaluszki pod poduszki :-) Pozdrawiam , cheers ostanim łyczkiem :-)

Gość trzecia jedenaście
Gość ja ;) trzecia jedenaście punktualnie o trzeccej jedenascie, podam emai-l niedługo. (wyszła minuta po)

Gość trzecia jedenaście
Gość ja, nawet dwie ;)