Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Budowa mózgu przeciętnego mohera

Polecane posty

Gość gość
Moher to może być twój dziadek babcia ciocia czy wujek.Maja takie samo prawo do swoich poglądów jak każdy inny.Dla siebie chcesz tolerancji lecz odmawiasz jej innym.

Gość gość
A czy ja coś mówiłem o tolerancji? Po prostu stwierdzam obiektywne fakty, które poparte są wieloletnimi badaniami w rodzinie:-)

Gość gość
Typowy moher to ty autorze Ograniczone myślenie, zero elastyczności mentalnej, wygórowane mniemanie o sobie samym. MOHER. Pewnie jeszcze głosował na Tuska albo innych dziadów i jest gotów znów to zrobić.

Gość gość
a może narysuj swoj mozg? jestem pewna że 90% miejsca to by byly PO\RNOLE, 5% miejsca to walenie\ konia, pozostale 5 % żarcie, s\ranie, oglądanie meczu, picie piwa.

Gość gość
Kazdy ma owszem prawo do swoich pogladów, ale ludzie nasączeni nienawiścią znacząco rzutują na rozwój spoleczeństwa.Przez takie właśnie moherowe mózgi w Polsce kościół okrada nas wszystkich, bo 20% fanatyków wiecznie robi cyrki.Tp pomylenie ludzie.

Gość gość
Nic ABSOLUTNIE NIC z tego co napisałeś o mnie nie jest prawdą:-)

Gość gość
Napisz jeszcze co osobiście zawdzięczasz rządom 2007-20014

Gość gość
Największą porażką dla Polski są sami Polacy. Zakompleksieni, osadzeni mentalnie w Watykanie, chcili, zazrdośni, leniwi.Taki przegrany naród , a wielki udział ma w tym kościół, to kościół tworzy moherowe mózgi, zajadłe, tępe, niewydolne.

Gość gość
Noesiolowski , Kutz , Sroda , Szczuka , Bartoszewski , Sikorski są naładowani nienawiścią czyli są mocherami ?

Gość gość
Żadnym rządom nic nie zawdzięczam, to takich rządów w Polsce nigdy nie było. Od lat 90 wiecznie jest tak samo nieudolnie, a każda ekipa robi tylko tyle, aby się obłowić. Cały czas jest ta sama głupota, kolesiostwo i niemoc. ŻAdaen rząd nie myłśi o Polakach, ma ich za totalnych idiotów, ale niestety tacy włąsnie są, bo jedynie gdzie drą ryje, to aborcja, religia i kler.

Gość gość
weź narysuj swoj mozg debilu, pewnie wiekszosc miejsca by zajmowaly po\rnusy i walenie \konia jak ktos wyzej napisal

Gość gość
Niesiołowski jest tak samo nabuzowany jak moher, przecież wywodzie sie z ZCHN, a to to samo. Powiedział przecież,że każde pieniądze wydane na kościół, to dobrze wydane pieniądze.Jest moherem z kwri i kości.

Gość gość
Moher wyzywa, obraża, lata do sekciarskiego kościoła, tkwi w sekcie Rydzyka, nie ma podstawowej wiedzy , jest zaślepiony i wierzy w Jarka jak w Boga. Takie idiota po prostu.

Gość gość
Ja tak nie uważam! Kto jest ten jest! Do tematu finansowania swojego bytu zawsze podchodziłam według większości nierealnie Tzn. mierzyłam tak wysoko że gwiazdy tam nie sięgają... Ale zawsze się trzymałam swoich zamiarów i realizuję malutkimi kroczkami. Zawsze miałam multum pomysłów i chyba mi już tak zostanie także nie wiem czy kiedyś nie zasiądę na wiejskiej:D wszystko możliwe.

Gość gość
Po co miałbym rysować swój nudny mózg

Gość gość
"Mocher wyzywa i obraża " ."taki idiota " - kto tu kogo obraża i wyzywa ?

Gość gość
Mózgu Leminga nie da się narysować, bo nie da się narysować próżni.

Gość gość
Smutna i przerażająca prawda o naszym kraju jest taka, że brakuje mądrych osób na odpowiednich stanowiskach. Albo są mohery, albo cwaniacy PO-wcy z Tuskiem na czele, albo idioci... Nie ma na kogo głosować, w związku z tym u władzy pozostaną cwaniacy, albo ew. dorwą się mohery. Tak czy inaczej będzie źle...

Gość gość
Da się. Ale ty dla ciebie nieuku jest to wiedza tajemna

Gość gość
Inżynier Jarząbek do usług

Gość gość
dla mnie moher nie rózni sie niczym od leminga każdy z nich ma swoje przekonania których zaciekle broni , obydwie opcje mają miejsca ulubione, zwyczaje i hobby charakterystyczne dla danego wyznawcy ideologii więc o co chodzi

Gość gość
OTÓŻ TO!

Gość gość
Święte słowa!

Gość gość
W schemacie tym zawarta jest niemal cała kwintesencja babć i dziadków radiomaryjnych. Numer konta symbolizuje nieustającą dążność do budowania nikczemnego imperium ojca Tadeusza. Hasło o rzekomym zamachu oraz nienawiść do premiera to przejaw zalewającego ich mózgi jadu i wysokiej podatności na manipulacje ze strony decydentów radia Maryja i pisu. Natomiast do tzw du)pereli zaliczyłbym wypiekanie ciast wg przepisów siostry Leonilji

Gość gość
Taka jest prawda obiektywistyczna, jak mawiał Ferdynand Kiepski Pierwszy ale nie ostatni

Gość gość
To są ich pieniądze i to ich sprawa komu je dadzą .Co do nienawiści do premiera to nie trzeba być mocherem.Sam sobie winien