Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kate199

Zatracona osobowość.

Polecane posty

Witam. Dotychczas miałam okazję sporadycznie zaglądać na forum kafeterii, ale zawsze znajdywałam jakieś pocieszenie w Waszych wypowiedziach. Niestety w moim związku, który trwa ponad półtora roku pojawił się problem. Mianowicie : mam 20 lat, mój wybranek 19. Wszystko układało się dotychczas znakomicie oczywiście zdarzały się nerwowe momenty i kłótnie ale zawsze sobie wybaczaliśmy. Problem stanowi współżycie, atmosfera w łóżku powstaje jedynie dzięki mnie. Nie mieszkamy ze sobą, ale widujemy się prawie codziennie i nocujemy u siebie. Od jakiegoś miesiąca zaczęło się walić. Powstała między nami wielka przepaść. Nie rozmawiamy ze sobą, jeżeli ja coś powiem lub się zapytam zostaje skrytykowana.Doszło do tego, że wolę się nie oddzywać czasami i nie słyszeć słów krytyki. Wszystko co zrobię jest źle zrobione. Jeżeli odważę się odpowiedzieć to On odwraca "kota ogonem " i znowu wszystko jest przeze mnie źle...Podczas dzisiejszej kłótni usłyszałam, że nie jestem taka sama jak kiedyś, że nie zachowuję się jak normalna dziewczyna i w porównaniu do innych jestem nieogarnięta i zachowuję się jak bym zatrzymała się w wieku 17 lat. Mówi mi, że mnie kocha ale nie lubi mojej osobowości, denerwuje go jak tylko się odezwę. Chce mnie zmienić, ale sam nie dostrzega tego że mnie rani. Nie wiem jak mam się zachować. Proszę o jakąś radę, bądź może skierowanie do psychologa :)

najgorsze w zwiazku jest to ,ze probuje ktos kogos zmieniac!? trzeba byc soba ,miec swoje zdanie i spojrzenie na Swiat i w zadnym wypadku nie ulegac! cenic wysoko swoja wartosc.)))

dziwie sie dziewczyna i kobieta ?robia wszystko( dla chlopaka)zeby sila jego przy sobie zatrzymac,a pozniej placza nad wielkim rozczarowaniem!

przemysl sobie to wszystko i czy warto ciagnac ten zwiazek...:)Pozdrawiam

nie pozwol soba manipulowac ,to najgorsze co moze byc w zwiazku partnerskim ,jestes wowczas na straconej pozycji:(((

Gość gość
Pierdol go i nie zapomnij przekazać mu skierowania :)