Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poleccie sprawdzona farbe do wlosow

Polecane posty

Gość gość

Do tej pory chodzilam do fryzjera, ale nie jestem zadowlona z efektow, bo babka zadko trafi w kolor, do tego 2-3 tygodnie po farbowaniu po kolorze juz nie ma sladu, ostatnio nawet jej naturalna, sprowadzana z zagranicy farba nie pokryla mi rownomiernie odrostow. Lubuje sie z rudym kolorze, ale nie chce ani typowej marchewy ani odcienia wpadajacego w czerwony. Chodziloby mi tu o naturalnie wygladajacy kolor rudo-brazowy, ciemniejszy. oleccie firme i odcien, ktory sprawdzil sie u Was, naturalny kolor mam w miare jasny blond, odrosty troche ciemniejsze.

Gość gość
*rzadko

Gość gość
Dzieki za wskazuwke, ja w drogerii oczoplasu dostaje. Moja znajoma farbowala Lorealemodcien bursztyn, tez mi sie podobalo, ale juz tej farby w sklepach znalezc nie moge.

Gość gość
Ja mam rude i kupuje loreala .musisz popatrzec na polkach w sklepie ktory odcien c***asuje. Tez nie byłam zadowolona z efektu u fryzjera. Ale rudy niestety ma to do siebie ze szybko sie spiera.

Gość gość
A taka farba "sklepowa" spiera sie rownie szybko jak fryzjerska? Od fryzjerki moojej koolor taki, jak zaraz po koloryzacji tak naprawde byl do 3 myc wlosow, a potem coraz slabszy. Bylam u fryzjera miesiac temu, a juz nic nie widac, znowu odznacza sie roznica z odrostem. Te farby loreala pokryja mi rownomiernie na calosci?

Gość gość
Mi pokrywaja rownomiernie. Ja zarówno po fryzjerskiej jaki i po sklepowej ma po jakis 3 tygodniach wyblakly kolor.

Gość gość
Jeszcze zapomnialam dopisac. Wlosy myje co drugi dzien lub codziennie.

Gość gość
Ja lubie farby schwarzkopfa

Gość gość
Ja tez musze myc wlosy codziennie, kupilam nawet szampon do farbowanych wlosow, ale nic nie daje. a na farbie, bodajze Olia widzialam i rudy bylo napisane, ze kolor do 8 tygodni sie trzyma.

Gość gość
pomylka, wlosy myje niecodziennie, a co drugi dzien :)

Gość gość
żadna rudość dłużej niż dwa tygodnie się nie utrzyma tym bardziej na blondzie. Zmień fryzjerkę (sama jestem z wykształcenia fryzjerką) i musisz robić tak, żeby zaraz po farbowaniu mieć troszkę ciemniejszy-wtedy dłużej się trzyma. Ogólnie dużo zależy od Twoich włosów, barwnika i struktury. Ja nie polecam farb Schwarzkopf, strasznie niszczą włosy.

Gość gość
Joico. Zadne sklepowe badziewie.