Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile mam szczepiacych wczytalo sie w tematyke szczepien?

Polecane posty

Gość gość
issuesinethics mi nie wchodzi, za to zajrzalam na ta druga "krynice madrosci" - naturalnews. Zalozyl ja facet BEZ jakiegokolwiek wyksztalcenia medycznego, ktory za to wierzy ze AIDS nie ma zwiazku z HIV, ze WTC to spisek i ze Obama nie jest Amerykaninem. Jesli to sa twoje autorytety to nie mamy o czym gadac. Kazda, nawet najbardziej absurdalna spiskowa teoria dziejow znajduje swoich zwolennikow, niezaleznie od tego czy zaklada ze rzadza nami jaszczury z kosmosu czy ze tajna loza masonska wyznajaca NWO probuje za pomoca raka w szczepionkach regulowac populacje ziemi.

Gość gshgsa
Ze szczepieniami to tak jak z narkozą, nigdy nie wiesz czy wstrząs anafilaktyczny nie trafi na Ciebie. A jednak decydujesz się na operację pomimo skutków ubocznych czy nawet możliwość zejścia. Tak samo ze szczepionkami, nikt nie powiedział że są bezpieczne w 100%, ale lepiej się zaszczepić niż zejść na jakąś zakaźną chorobę.

Gość gość
zabawne nie wchodza ci strony najbardziej wiarygodne. PubMed tez nie wchodzi. Co za przypadek. Tak faktycznie bo w bbc i cnn to sami eksperci z wyksztalceniem medycznym. Bawia mnie twoje argumenty. Jak dotad nie zobaczylam ani jednego twojego argumentu potwierdzajacego zasadnosc szczepionek zamiast tego czepiasz sie kazdego szczegolu w moich, moze gdzies w linkach brakuje kropki albo przecinka, albo autor ma krzywy przedzialek?

Gość gość
""a jakie inne szczepionki podalas ? bo ja tez sie naczytalam i nie wiem co robic z moim jeszcze nie narodzonym dzieckiem ( ale juz nie dlugo ... """ zaszczepiłam ja Infanrixem IPV+HIB ale gdzybym dzis urodziła dziecko to nie zaszczepiłabym na nic do roku co najmniej, zwłaszcza szczepionkami pakowanymi w maleństwa w pierwszej dobie zycia. Moja córka dostała te szczepienia a potem sie okazało ze ma ZUM i te szczepionki mogły ja zabic, dzieki Bogu jest zdrowa ale moze nie kazde dziecko miało tyle szczescia

Gość gość
Jakos w Europie sa miliony niezaszczepionych dzieci i zadne nie schodzi na choroby zakazne. Natomiast zejscia smiertelne po podaniu szczepionek zdarzaja sie i to wcale nie tak rzadko a na pewno o wiele czesciej niz po zachorowaniu na choroby zakazne. Powiklania poszczepienne to nie tylko wstrzas anafilaktyczny ale takze inne powazne skutki.

Gość gość
ja po wczytaniu sie w temat odrzucilam kilka szczepionek miedzy innymi MMR, gruzlice i WZW. Bez przesady na rozyczke i swinke kiedys prawie kazdy chorowal i nikt nie robil problemu teraz nagle wszyscy na wszystko chca sie szczepic.

Gość gość
ja tam szczepie dziecko

Gość gość
ja tez sie troche wszytywalam ale boje sie nieszczepic choc myslalam o tym.

Gość gość
ja czytalam troche ale sama nie wiem co myslec.