Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie uprawiałem seksu z kobietą mam czego żałować

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie uprawiałem seksu z kobietą i zastanawiam się czy mam czego żałować ?? Jaką pozycję bym wybrał po raz pierwszy ? na pewno nie od tyłu bo to kojarzy mi się z psem, bykiem, ogierem itd. fuj Na pewno pozycja od przodu aby mieć partnerkę w zasięgu wzroku. Wolna penetracja, nogi na bok lub uniesione do góry. Czułe pocałunki i masowanie piersi z nabrzmiałymi sutkami. Penetracja językiem ust partnerki z masowaniem łechtaczki. Lizanie i musnięcia językiem uszów partnerki, czułe lizanie pod pachami. Masowanie stóp partnerki. Tak sobie mażę usmiech.gif to tylko czysta teoria. Sam jestem wrazliwym romantykiem i taką samą partnerkę chciałbym kiedyś poznać.

Gość gość
Idz sie spuscic bo ewidentnie masz cisnienie..

Takie wymyślanie "co bym zrobił" powoduje tylko ,że jesteś na spotkaniu podjarany,co powoduje często kompromitację w "tym" momencie.Lepiej sobie zdejmij ;) obciążenie ze dwa dni przed,a na spotkanie idź z umysłem wolnym od seksualnych podtekstów,to zdrowsze podejście. A w czasie intymnych uniesień z kobietą ,to samo wyjdzie co i jak,okaże się,że ona chce tylko ustami lub właśnie od tyłu i co?Cały twój wymyślony plan legnie. Nie wymyślaj,idź w takiej sytuacji na zywioł-tyle,że zabezpiecz się

Gość gość
A po co się zabezpieczać ? bez gumki jest przyjemniej. Członek wsuwany w pochwę partnerki bez gumy podobno przynosi partnerce więcej doznań i przyjemności.

Gość gość
"Nigdy nie uprawiałem seksu z kobietą"... czyli rozumiem że z facetami uprawiałeś :P

Gość gość
A po co facetowi facet ?? do piwa, uprawiania sportu tak ale do seksu - brzydzę się pedałami i innymi zboczeńcami. Nawet mi nie przyszło do głowy aby ruchać drugiego faceta

Gość gość7912
Co ty facet nie masz czego żałować seks z kobietą jest ohydny a fe. jeszcze ta penetracja ust a jak ma próchnicę.

Gość gość
Do tej pory robiłem to z moim psem, ale to samiec - nie liczy się :(

Gość gość
Ja sobie wyobrażam tylko seks z super zadbaną babką, figura ekstra, usta i ząbki ekstra klasa. Zawsze czysta zgrabna i wydepilowana. A dlaczego mam nie żałować ?

Gość gość
Mój Reksio właśnie taki jest... czysty, pachnący i wydepilowany. Własnoręcznie golę mu tyłek i spryskuję perfumami Chanel No 5

Gość gość
To się rżnij z swoim reksiem jak masz ochotę. Albo tradycyjnie, lesbijsko lub homo seks. To jest forum dla ludzi a nie zwierząt

Gość gość
Ile masz lat? Jak sam nie jesteś Adonisem to takiej laski raczej nie dostaniesz. Ale romantyk z Ciebie, patrzysz tylko na wygląd (idealny) i seks. Materialista jesteś i tyle.

Gość gość
Jeżeli paczyłbym na wygląd już dawno zaliczyłbym kobietę. A z tego względu że szukam kobiety wrażliwej i pieknej od środka niestety nie zaliczyłem. Dla mnie przeruchanie kobiety dla zaspokojenia swoich seksualnych potrzeb nie wchodzi w grę. 30-40 letnia kobieta też może być atrakcyjna, a na seks nie patrzę bo jeżeli go nie uprawiałem widocznie nie jest najważniejszy. Czy to ważne ile mam lat ? na pewno nie tyle ile się spodziewasz. i nie jestem 20 paro latkiem który szuka okazji do zerżniecia wszystkiego co ma włochatą dziurę

Gość gość
Wygląd zewnętrzny kobiety nie ma nic wspólnego z wewnętrznym. Jak masz ochotę kochać sie i uprawiać seks ze starą szczerbatą i obleśnie grubą babcią nikt ci nie broni. Lasek nie atrakcyjnych (często głupich) które nadstawiały swoją kuśkę było sporo. Takie kobiety (pseudo) mnie nie interesowały i nie interesują.

Gość gość
Co się tak wzburzasz? Nie napisałeś nic o kobicie jako o osobie i jej pięknie wewnętrznym. Jedyne co napisałeś to, że ma być idealna zewnętrznie i co byś z nią zrobił. Na romantyzm mi to nie wygląda. Tylko na traktowanie kogoś jak przedmiot. I sposób jak się wypowiadasz na temat innych kobiet, które nie pasują Ci pod jakimś względem nie świadczy o Twojej wrażliwości. Każdy zasługuje na szacunek. I wiek ma znaczenie. Inaczej na świat patrz 20 latek, a inaczej 40.

Gość gość
A na dodatek masz bardzo prostacki sposób wypowiadania się.

Gość gość
Za to ty jesteś romantykiem który rucha wszystko co sie rusza, 3 żona i dalej szukasz materiału do ruchania. Nikogo i nic cię nie obchodzi i udajesz że nie jesteś przedmiotowy. Za to tobie pasują wszystkie kobiety szczególnie które nadaja sie do ruchanie i maja kasę. Puknij się w swoją makówkę i spi.... z tego wątku. Udajesz kogoś kim nie jesteś, polski burak.

Gość gość
Do kogo ta mowa? Czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
"Paczyłbym" - ręce opadają !

Gość gość
Jakie to teraz modne "czytaj ze zrozumieniem" Czyli pier..... się co ślina na język przyniesie a póżniej "czytaj ze zrozumieniem" Do ciebie pajacu "ze zrozumieniem" Paczyłbym - wiecej na temat nie potrafisz napisać ? z ciebie taki elegancik z krawatem któremu z urzędu 1000 Euro się należy od biedaka za to że jest wykształconym elegancikiem za nie swoje pieniądze.(podatki najbiedniejszych)