Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy 3

Polecane posty

...jakos sie nigdy nie zastanawiałem nad prążkami, i tak zwykle chodzę w jednokolorowych ciuchach bez wzorków najczęsicej to wszelkie odcienie khaki :)

Ktoś wie... chyba :D A przynajmniej jej się kojarzy :D Takich budynków jest całkiem sporo na terenach pomenonickich :) więc można się pomylić.

Czyli jednak dobrze kojarzyłam! :D Swoją drogą ładnie utrzymany. Sielska sceneria tworzy fajny klimat i do tego ten czerwony rower :classic_cool:

Kredek, jako, że dział forum zobowiązuje napisałabym: weź mnie do łóżka :D taka mam ochotę jeszcze pospać ;) i takie tam :P ale zaraz będe musiała gorąco za to przepraszać :D

Ten w Trutnowach jest ładnie utrzymany, ale np. po sąsiedzku w Miłocinie, podobna a nawet nieco większa XVIII-wieczna chałupa wciąż jest podzielona na mieszkania dla byłych pracowników byłego PGR-u :P

Dobry w lozku ! Czyli nie chrapie , spie zawsze po swojej stronie I nie zabieram koldry ! ;)

Nie ma to jak dobra autoreklama :P :) Jeszcze powiedz, że pościel pachnie lawendą :D x Doktorze, ależ oczywiście, właściciele albo dbają/dbali albo nie i aż żal patrzeć jak niektóre perełki niszczeją. Zdradzę Ci, że po 2 stronie Wisły tez są ciekawe okazy ;)

Mówisz Doktorze? :D Hmmm... no to wiesz o czym piszę :) x Gdyby nie budzenie na siku mogłabym spać pół dnia :D a tak nawet gdy moje uszy zignorują 2 budziki i 12 drzemek to tyłek sam się podnosi :D tak dba o to by właścicielka do pracy poszła!

Phi, kaplica MBCzęstochowskiej w Palczewie. Było coś do wygrania? :D A tamten kościół z mojego linka to oczywiście Marzęcino.

Masz pecha sp********nko bo nigdy nie byłem w bacówce, a w Kwidzynie chyba 15 lat temu pierwszy i jak dotąd ostatni raz w życiu :D