Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podkład muzyczny

Polecane posty

Gość gość

Witam, Biorę ślub we wrześniu i muszę narzeczonym wybrać piosenki, melodie do płyty z wesela. Napiszcie jakie macie pomysły może mnie cos zainspiruje potrzebuje w sumie osiem, na pewno nie chcę piosenkę typu weselny klimat itp.to na razie wstępnie co wybrałam. Napiszcie co o tym myślicie i napiszcie swoje propozycje 1)Czołówka- niebieska piosenka 2) zdjęcie z dzieciństwa-Kiss me 3) przygotowania-Shania Twain From this moment 4) błogosławieństwo- yesterday(melodia) 5)życzenia- Chi mai Morricone 6) zakończenie pierwszej płyty ( jakas wolna meloda) rękawiczki Zagdanska 7)Mix na wesoło Benny Hill 8) zakończenie Morrione Misja

Gość gość
cześć ja mam ślub w październiku imam tak: 1 czołówka z filmu misja utwór 2 zdjecia z dzieciństwa nie mam 3 przygotowania ten piękny dzień 4 blogoslawienstwo nie bede nic podkladac 5 zyczenia bedzie zabawa 6 tego tez nie mam 7 na wesolo kalshnikov 8 zakonczenie wielka milosc do tego bede miala na pocztaku teldysk i piraci z Karaibow oraz podroz samochodem do kosciola pour adeline Claydeman

Gość gość
Ja w ogóle tego nie będę miała moje całe wesele będzie nagrane w 30 minut w formie reportażu przez 3 kamerzystów muzykę chciałam żeby dobrali sami. Będę miała krotko ale profesjonalnie.

Gość gość
Te nowe filmy z kilku kamer co ostatnio stały się modne są dla mnie beznadziejne kupa pieniędzy, a film nagrany maksymalnie do godziny czasu bo bardzo ciężko się to zgrywa ja to wole klasyczny film 3h-4h u mnie w domu wszyscy lubią oglądać. Moja kuzynka chciała mieć taki super film to były migawki skrót z kościoła z jakąś dramatyczna muzyką jakieś życzenia gości do kamery i zabawy z podkładem muzycznym dla mnie beznadzieja.Jedyne co mi się pdoba w tym nowych filmach co bym chciała mieć dograne do płyty to teledysk w takim stylu: https://www.youtube.com/watch?v=OcGl2tW_FdM ale to bardzo kosztowna sprawa i większość co widziałam na youtube to beznadzieja z muzyką kompletnie nie dobraną.

Gość gość
Ja mam na czołówkę Pearl harbour i bardzo mi się podoba, filmik na wesoło mam składankę rock and roll,prawy dolwego wyginam śmialo cialo, na zakończenie podkład muzyczny z filmu pożegnanie z afrykąDostałamn na razie wersje próbna pieknie wyszło.