Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaggata1985

CLO a stosunek

Polecane posty

Gość Aaaggata1985

jak mam brać clostibegyt od 5-9 dc to kiedy najlepiej aby był stosunek. Lekarz przed zalecił wstrzemięźliwość, ale z tego wszystkiego zapomniałam zapytać się, w którym dniu byłoby najlepiej aby był stosunek?

z clo powinnas miec monitoring cyklu, czyli usg zeby sprawdzic czy pecherzyk/pecherzyki dojrzaly, czy jest jeden czy np.8 :)))) kazdy organizm inaczej reaguje, ja po clo mialam zawsze 1 pecherzyk, (ktory nie pekal) a sa takie, ktore maja po pare pecherzykow, a wtedy ciaza moze byc mnoga :)

Gość goralka1
Jak zażywa się Clo to wskazany jest monitoring czy prawidłowo rosną pęcherzyki czy torbiele się nie robią i wtedy lekarz może ocenić kiedy będziesz miała owulke i wiadomo wtedy najgorętsze dni powinny być;))

Gość XxPola
hej ja brałam clo od 3 do 7 dc a owulacje mialam 12dc. miałam monitoring cyklu i lekarz dokładnie wiedział co sie dzieje w środku, także gorąco polecam ta metodę. Lekarz nic nie mówił mi o wstrzemiezliwosci przed owulacja, także kochaliśmy się kiedy mieliśmy na to ochote i oczywiście w te dni kiedy już wiedzielismy ze blisko owulacja. Za monitoring zapłaciłam 250zł ale nie załuje bo po pierwszym cyklu z clo sie udało i od 2 miesiecy jestem w upragnionej ciązy :) Dodam że mam stwierdzone pcos i lekarz uprzedzał że nie bedzie łatwo nam o dzidzie, do tej pory nie moze uwierzyc ze tak szybko sie udalo... ale jak widac wszystko jest mozliwe wiec glowa do gory i zycze powodzenia !!