Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redmouse

życie prywatne lesbijki

Polecane posty

Gość redmouse

Moja dziewczyna nie ufa mi a ja nie ufam jej.Jesteśmy ze sb dwa lata oczywiscie z przerwami.Od zawsze był to chory związek.Każda z nas miała swoje problemy,dziwne nastroje a nawet ataki złości.Mieszkamy w innych miejscowosciach wiec musimy do sb dojeżdżać co utrudnia sytuacje.Często podejrzewamy sb o zdrady.Nienawidzimy jak się spóźniamy.A już najbardziej nie trawimy jak przebywamy w obecnosci innych lesbijek.Zaczynamy się żreć i robić sb awanture przy wszystkich.Nie wiem dlaczego z jednej strony chce mi się płakać kiedy z nią jestem a zdrugiej nie chce od niej odchodzić.W tym wszystkim jesteśmy zupełnie same,nie mamy na kogo się zdać bo nie każdy jednak to akceptuje.Ciężko o wyrozumiałość.Proszę pomożcie nam.A jak nie nam to chociaż mi...

Gość gość
a z czym tu pomoc skoro sama uważasz swój związek za chory? jak jst chory to z nią zerwij i tyle.

Gość redmouse
Jest chory to fakt.Ale kocham ją.Nie wiem czy będąc w świadomości że już z nią nie jestem dałabym radę.Męczyłyby mnie myśli co się z nią dzieje i czy wszystko gra.W końcu zmusiłabym się do tego żeby ją odwiedzić albo zrobiłaby to ona.Znam ją i ona zna mnie.Zawsze wiemy że rozstając się najdłużej po miesiącu ze wrócimy do siebie