Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

coś z psychologii...proszę o opinie

Polecane posty

Gość gość

witam. proszę o wasze opinie na nastepujacy temat: jakie wnętrze , duszę ma człowiek zainteresowany malarstwem, doceniający sztukę? majacy sporo grafik w prywatnej kolekcji i nie majac ciagle dosc....? co sądzicie? muszę napisać pracę na ten temat i nie wiem jak zacząć... myśle że z pewnością wrażliwy, może zamknięty w sobie... pomocy!!!

Gość gość
introwertyk stroniący od ludzi albo przeciwnie-ekstrawertyk, esteta, doceiający piękno

Gość gość
Ma otwarty umysł i dostrzega to czego inni nie widzą. Jest tez zbieraczem, ktory chce ciagle wiecej.

Gość gość
A to zależy może mieć w sobie pełno emocji, przeżyć, smutku, fascynacji, cierpienia, rozdarcie, krzywda, może być nie wyżyty, może mieć nerwice i odczuwać ciągły niedosyt lub nadmiar czegoś, może być świrem, tęsknota, strach, pragnienie, rozpacz, bezsilność

Gość gość
ciezko powiedziec, kazdy ma inny charakter. mysle ze jest to człowiek warażliwy, jak ktos powyzej napisał- szczegolnie na piękno. docenia sztukę, i pracę jaką inni włozyli aby powstało dzieło. Jesli ma już jakąs kolekcję to z pewnością jest nie tyle koneserem zawodowym co osobą- zdobywcą. Lubiącą poznawac nowe rzeczy, miejsca, doznawać nowego smaku. ale tez jako osoba wrażliwa ucieka w ten sposób od problemów. moze byc osobą wygadaną, dowcipna, inteligentną ale w głebi duszy jak juz napisałam wrażliwą, pełną bólu, delikatną, pragnącą uczucia. nie wiem czy tak... ale tak ja sadzę...

Gość gość
dziekuje za odpowiedzi. moze ktos jeszcze się wypowie?