Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skolowana

mam pco odchudzam sie grupa wsparcia

Polecane posty

Gość skolowana

Zalozylam watek po to aby wspierac sie wzajemnie wymoeniac info itd itp W grupie razniej a kazda ktora ma pco wie ze nie jest latwo zrzucic zbedne kilogramy

Gość gość
dieta Dukana, wysokobialkowa, duzo ludzi chudnie na niej majac pcos

Gość skolowana
Moze zaczne od siebie Mam 26 lat 153wz 73,3kg Jakis miesiac temu dowiedzialam sie ze mam PCO Lekarz zalecil zredukowanie masy ciala co nie jest takie latwe Wczoraj odwiedzilam dietetyczke i czekam na opracowanie diety(odbior w poniedzialek) Narazie odchudzam sie wlasna metoda DIETA 1200kcal i od 1.08 2kg mniej

Gość skolowana
Gosciu dukan jest niezdrowy Przerabialam juz to Schudlam a potem przytylam z nawiazka :-/

Gość gość
bo ta dieta jest na cale zycie i cale zycie musisz sie do niej stosowac, przejsc poszczegolne fazy prawidlowo. a jak zaczniesz jest duzo po diecie jak nawet schudniej to myslisz ze nie przytyjesz? przechodzac na diete trzeba liczyc sie z tym ze nie wroci sie do starych nawykow.

Gość gość
kazda dieta ma efekt jojo bo jak sie zacznie jesc po diecie normalne rzeczy i to bez ograniczen to kg wracaja.

Gość gość
Zaden lekarz nie poleca dukana

Gość skolowana
Nie kazdy moze stosowac dukana i innego typu diety Zreszta przy pco zalecana jest inna dieta nic dukan Pozatym sugerowalam sie dietami z neta przy pco i zamiast chudnac to tylam Wiec przeszlam na 1200kalorii do tego bede miec opracowana diete do mojej osoby

Gość gość
nie szkoda ci kasy na dietetyka? ile bierze prywatnie? na nfz jest za darmo? jak nie tak drogo to moze sie skusze

Gość skolowana
Oczywiscie ze na nfz jest darmo :-) Ceny wahaja sie od 90zl w gore Ja placilam 150zl za wizyte + 150zl za opracowanie diety 50str. W tym masz 3tyg jadlospis z uwzglednieniem produktow ktore lubisz Opis jak stosowac kuracje Itp itd Dowiedzialam sie tez ze sa spraye do jedzenia ktore poprawiaja smak jedzenia Uwzglednione bd w opisie diety gdzie je dostac A na pyt Czy szkoda mi kasy Nie nie szkoda walcze o dobry wyglad Pozatym jesli nie schudne moge miec problem z zajsciem w ciaze Naczytalam sie glupot czego wolno czego nie i o indeksie glikemicznym A wszystko okazalo sie 1/3 prawdy wiec nie zaluje tej kasy