Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi z tymi grubaskami z zjawiskowymi twarzami?

Polecane posty

Gość gość

Nie widziałam zadnej,jedynie te mocno umalowane,i z fotoszhopu.Prawda jest taka ze tłuszcz oszpeca cały owal twarzy,nie wiem kto pisze takie bzdury ze tłuszcz nie pogarsza wygladu twarzy.

Gość gość
masz racje grubość zbrzydza człowieka

>>>Nie widziałam zadnej,jedynie te mocno umalowane,i z fotoszhopu.<<< Bo Ty w ogóle mało widzisz :(. Szczególnie w temacie polskiej pisowni. Więc albo jesteś niepiśmienną kretynką, albo uczniem nauczania początkowego szkoły podstawowej :P :P :P.

Gość gość
Niestety ale duzo kobiet jest brztdka z powodu tuszy a nie natury,tusza obrzydza.I przestan wyzywać ludzi od matołów tylko dlatego bo nie promujemy otyłosci,Ty lepszy nie jestes od nas wszystkich.

Gość gość
co za dużo źle za mało też niedobrze

Gość gość
Chyba masz racje, bo mi sie utyło 15kg i chyba przez ten nadmierny tłuszcz wyglądam na parę lat więcej mimo ze mam 18lat. Dodatkowo twarz zrobiła mi sie taka watla i straciła kształt.

>>>Ty lepszy nie jestes od nas wszystkich.<<< No... nie wiem :). W odróżnieniu od hejterów puszystości, ja potrafię pisać w języku polskim. Dlatego uważam się za lepszego od matołów, którzy ani pisać, ani szanować odmienności innych ludzi nie potrafią :(.

Gość gość
Człowieku Ty o szacunku do drugiego człowieka nic nie wiesz,wczoraj pletłes bzdury na temat swojej znajomej,od matoła wyzywaj sobie sasiada który nie potrafi nikogo uszanowac.

>>>Człowieku Ty o szacunku do drugiego człowieka nic nie wiesz,wczoraj pletłes bzdury na temat swojej znajomej,od matoła wyzywaj sobie sasiada który nie potrafi nikogo uszanowac.<<< On w odróżnieniu od Ciebie, zrozumiał niestosowność swojego zachowania po wytrzeźwieniu. Ty niestety, ze swojego ograniczonego światopoglądu, wytrzeźwieć nie możesz :(.

Gość gość
Zrozumiał bo oberwał,to nie znaczy że żałował.

>>>Zrozumiał bo oberwał,to nie znaczy że żałował.<<< Zrozumiał nawet to, że sam sobie te obluzowane jedynki z japy wygrzebał. Dlatego nie musiałem płacić za stomatologa :). Podejrzewam, że Ty byś sam do tak logicznego wniosku nie doszedł :(