Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety mają "punkt bez powrotu"?

Polecane posty

Gość gość

Faceci po nim mają "automatyczny" wytrysk, i ciało reaguje odruchowo, tracą nad nim kontrolę (oczywiscie do pewnego stopnia). Przedtem mozna jeszcze powstrzymac orgazm, po punkcie bez odwrotu (konkretnie wyczuwalnym) wszystko leci juz samo. Czy u pań tez tak jest? jezeli nie, to jak?

Gość gość
niestety nie.... wręcz możesz stracić to w ostatniej chwili... :-/

Gość gość
słyszalem cos takiego - ale niby jak, rozpraszając się? ulatuje tak kompletnie do zera?

Gość gość
moze ta 'ostatnia chwila' jest własnie przed "punktem bez powrotu" tylko jakoś inaczej interpretowanym/odczuwanym? w koncu jest "ostatnia" - czyli przed czyms konkretnym.

Gość gość
Mialem cos takiego. Jeden nieodpowiedni ruch i jest wytrysk ale za to orgazmu nie ma. I tylko czlowiek wnerwiony bo cala zabawa na marne. Ja za to mam taki punkt, po przekroczeniu ktorego sperma sie nie cofa i podniecenie nie opada. Jestem bliski orgazmu i nawet jak zrobie sobie 5 minut przerwy, to po wznowieniu zabawy wystarczy kilka ruchow i znowu jestem bliski konca. Strasznie to wnerwiajace. Czasami nawet jak tuz przed wytryskiem przerwe zabawe i jej nie kontynuuje, to mimo braku wzwodu nastepuje wytrysk. Niezaleznie ode mnie.

Gość gość
"jeden nieodpowiedni ruch" też mi się zdarzył, ale lata temu i to przypadkiem :D Fakt ze takie rzeczy sie pamięta, ale i na takich błedach uczy jak ich unikac. Róznice jednak chyba jakies są i chyba im mozna zawdzieczyc fakt, ze po wgooglowaniu "ruined orgasm" wyskocza głownie zabawy facetów, a praktycznie zero kobiet - oni jakos umieją czerpac z tego przyjemnosc, one chyba nie. ;)

Gość gość
Szczerze to nawet nie wiedzialem,ze jest termin odnoszacy sie do tego zjawiska. Balem sie,ze tylko u mnie tak sie zdarza :p Po alkoholu zwlaszcza tak mam.

Gość gość
tzn chodzi ci o "ruined orgasm"? no, alko potrafi zaburzac koordynację i funkcjonowanie nerwów, wiec nie dziwota niby. :) panie poszły juz spac chyba. :P

Gość gość
Po alkoholu wlasnie zdarza mi sie "przespac" ten kluczowy moment i orgazm ucieka,a przed wytryskiem sie uchronic nie da. W ogole czasami czuje,ze odczucia sa slabe i orgazmu z tego nie bedzie,a wytrysk tak czy inaczej sie pojawia. I cala zabawa na marne hehehe Dlatego wole to robic na trzezwo,nawet jedno piwko juz moze zaburzyc caly temat.

Gość gość
Moze któraś z dziewczyn się własnie masturbuje, skomentowałaby z ... hm, pierwszej ręki.

Gość gość
dlugi weekend, sobota i.. cisza.

Gość gość
ponawiam...