Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w koncu znalazlam imie dla dziecka

Polecane posty

Gość gość
obrzydliwe. tak dawali na poczatku lat 90. w rodzinach niskich lotow.

Gość gość
paskudne i niemęskie

Gość gość
trąci tandetą i brakiem gustu

Gość gość
Mój pierwszy syn miał być Adrian . Ale wyszedł Patryk. Potem mówiłam ze na pewno drugi będzie ostatecznie teściowa powiedziała ze to takie ciężkie imię. .. zmieniłam myśląc że może faktycznie ma rację. ... dziś minęło 5 lat a ja strasznie żałuję że nie dała m tak na imię. .. imię jest śliczne i nie oklepane. Można mówić i asus i arek . Ślicznie

Gość gość
Patryk to imię dla psa.

Gość gość
Daj Artur jest ladniejsze

Gość gość
A co za debile daje imię ludzkie psu..... :/ proponuje dać psu na imię kajte Reksio itp ludzie którzy dają zwierzętom imiona ludzkie nie mają pomysłu na fajne imię dla zwierzaka i sypia taka tandeta

Gość gość
jak mozecie jej pisac ze imie jest obrzydliwe? jesli jej sie podoba to jej sprawa.

Gość gość
jak dla mnie Adrian i Patryk to sa imiona z tej samej pólki - brzydkie, tandetne. z tym ze patryk jest troszke brzydszym imieniem, ale tylko troszke bo jak juz wspomnialam dla mnie te imiona sa ohydne.

"asus i arek" na adriana? :O co za bzdura, arek to arkadiusz Znam jednego adriana i mówią na niego adi. W sumie na adolfa też można mówić adi :D

Gość gość
Porazka kolejny AdrYjanek jeszcze KrystYjanek

Gość gość
o faktycznie Krystian pasuje idealnie do adrianka i patryczka. te imiona sa oblesne

Gość gość
Ja mam Mateusza i Piotrusia -polecam

Gość gość
Możecie pisać, że jestem głupia, ale mi dla chlopca podoba się Mariusz. Ale mąż nigdy się nie zgodzi.

Gość gość
Możecie pisać, że jestem głupia, ale mi dla chlopca podoba się Mariusz. Ale mąż nigdy się nie zgodzi. xxx całe szczescie dla dziecka.

Gość gość
Dlaczego przeciez to normalne imie. Mariusz ta sama pulka co Michal lub Marcin

Gość gość
no co ty gadasz. Michał to piękne klasyczne imie, ktore zawsze bedzie na czasie, zreszta zobacz jak duzo to imie mialo nadan w osttanich latach. Marcin jest juz troche gorsze od Michała, ale ogolnie jest spoko, nie jest brzydkie, natomiast Mariusz to wieśniackie imie, nadawane w latach 70 moze. Jakby moj maz mial tak na imie to masakra normalnie.

Gość gość
Nazwijcie go Alanek :D Takie piekne imie :D

Gość gość
Alanek to jest tragedia!!!! Moj maz ma na imie Michal a jego brat czyli szwagier Mariusz.

Gość gość
Po pierwsze, poprawna forma to półka, a nie pułka. Po drugie, nie wiem, co jest wieśniackiego w imieniu Mariusz? Jest to imię łacińskiego pochodzenia ( był rzymski ród Mariuszów). Mariusz z "Nędzników" był wieśniakiem :-o?

Gość gość
Mariusz to okropne imie, popytaj wsrod znajomych

Gość gość
Lepszy Mariusz niż kolejny Kuba, Bartoszek, Szymonek czy co gorsza Alanek.

Gość gość
posłuchaj jak dla mnie nawet jakby król miał na imie Mariusz, to i tak by mi sie nie podobało, bo to jest szpetne, wstretne imie, ale nazywaj tak dzieciaka jak chcesz, dla mnie obce dziecko moze miec nawet na imie Klotylda czy Belzebub, mi to naprawde zwisa. Ja osobiscie wolalbym milionowego Kube czy Antka niz jednego mariuszka:////// natomiast co do Alanka przyznam ci racje - w sam raz dla patologii

Gość gość
A ja uwazam ze to fajne imie. Jak ci sie podoba to nie czytaj tych glupot co tutaj piszą, na kafe wszystko jest złe, brzydkie, glupie, najwazniejsze by kogoś zgnoic. Okej to, imie fajne, podobac sie ma wam a nie jakiejs grubej, sfrustrowanej lasce z drugiego końca pl.

Gość gość
no wlasnie, jak co sie nie podoba to od razu jakas gruba sfrustrowana baba zarzuci ci zazdrosc. ja powiedzialam ze mi sie mariusz nie podoba i nikogo to nie powinno obchodzic, to od razu jakas pindolina sie ze mna wykloca ze jak mi sie nie podoba? ze przeciez to ladne imie jest. aja nie twierdze ze jest ladne, wprost przeciwinie, wyrazilam swoja opinie i guzik komus do tego.

Gość gość
tandetne imiona to -Mariusz-- --alan -Artur --asus --Mateusz Piotrek szok ze w tej Polsce takie bezguścia sa :/ a potem chodza same Amelki, julki, antki i franki :D

Gość gość
f**ktycznie Piotrek to dość oblesne imie, a jest tego w Polsce cała masa. to imie mi sie kojarzy z rudzielcem. a mateusz to takie nijakie imię, bez ikry żadnej.

Gość gość
Ja nazwalam syna Gabriel. Zwykłe imię. Teraz dość popularne.