Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mozna po sraniu podetrzeć się suchym papierem i funkcjonować ?

Polecane posty

Gość gość

:O nie pojmuję tego robicie tak ?

Gość gość
spróbuj się podetrzec mokrym to zobaczysz:D

Gość gość
mokrym juz lepiej bo to jakies umycie

Gość Ciarach
A ja się podcieram obs/ranym i tak mi najlepiej, acha i nie oceniajcie mnie, moje bródy to moja sprawa!

Gość gość
a jaki jest mokry? Taki co wpadnie do kibla ,a ty go wyjmiesz i się nim podetrzesz?

Gość gość
Nie, ja najpierw mocze a potem na tronie siadam

Gość gość
a co za problem zwilżyć papier pod kranem ? jakas filozofia nie z tej planety że nie możesz na to wpasć ?

Gość chusteczkowa_dama
O mokrych chusteczkach nikt nie slyszal? Dostępne w kazdej większej drogerii. Nie mam na myśli tych dla dzieci ani tych do higieny intymnej

Gość gość
te mokre chusteczki nie mozna wrzucać do sedesu

Gość gość
Te ktore zastępują papier toaletowy mozna wlasnie spłukiwac. Fachowo? Flushable.

Gość gość
nie słyszałam o takich chusteczkach, uzywam tych dla niemowląt

Gość gość
jak ktoś je śmieciuchy i robi tłuste, przylepiające się do tyłka i klozetu kupy to tak, powinien się umyć. Jak ktoś je bardzo zdrowo to kupa jest tzw. ołówkowa, zwarta i nie przylepia się- wtedy nawet suchy papier jest czysty

Gość gość
Ja się zawsze muszę podmyć, nawet jak papier po podtarciu wstępnym jest czysty. Źle bym się czuła, jakbym się nie podmyła. A poza domem dobre są chusteczki do higieny intymnej. Ogólnie, choć ja się podmywam tylko po grubszej sprawie, albo jak mam okres, to od zawsze w szkołach higienistki i na wdż tłukły mi, że kobieta dla zdrowia powinna się podmyć po KAŻDYM skorzystaniu z toalety. I najzdrowiej czystą wodą.

Gość gość
suchy papier jest czysty bo to nie suchy papier zrobil ta kupe ktora przykleila sie do sedesu,tez mnie zbulwersowal ten widok wtedy,ale uwazaj na kogo zwalasz wine.!!!!!!!

Gość gość
Przecież można kupić papier toaletowy nawilżany, jest tak pakowany jak chusteczki te dla dzieci, tylko drogi , uważam że świetnie sprawdza się w podróży,ale przy czteroosobowe rodzinie na codzień pewnie wydawałabym w miesiącu kilkaset zł na papier

Gość gość
najlepiej miec bidet ale wiadomo że nie w każdym wc mozna zamontować bo pomieszczenia małe mozna wtedy tylko baterię bidetową obok sedesu poza domem wycieram się chusteczkami wilgotnymi, nie wyobrażam sobie podetrzeć papierem , przecież to wcieranie gófna w skórę, niehigieniczne, śmierdzi to i bez wzg jakiej konsystencji jest kupa