Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulek88

przyjazne odchudzanie...GRUPA WSPARCIA

Polecane posty

IZULEK szkoda, ze ci nie wyszlo :( Ale naprawde szkdoa czasu, zycie jest za krotkie na marnowanei go z niewlasciwym factem. Jezeli juz teraz nie mozesz na nim polegac to co bedzie potem jak bedzie weicej obowiazkow. Nie wierze w bajki, ze sie po slubie zmieni itp. Moja mama mowi,ze lepiej wrocic z krotszej drogi. Jestes SUPER kobieta I na pewno spotkasz swojego "ksiecia". Ale nei sugeruj sie niczyimi radami, sama masz serce I rozum :)

No siedzi samodzielnie właśnie juz. Czasem jak raczkuje to sobie usiadzie i oglada tv. :) a poza tym wstaje juz w łóżeczku hehe xD tylko nie raz jak usiadzie to sie potrafi odepchnac i przewrócić sie do tylu wiec musze mieć na niego oko ;)

Iza może sobie popiszemY na fb prywatnie ? Bo sie topik z odchudzania przerodzi w o dzieciach :) ale to juz jutro bo ide spac . Dobranoc :)

Gość ja90
dzień dobry, co u was dziewczyny jak idzie? ja się dziś nie ważyłam bałam się po weekendzie, może jutro to zrobię u mnie zimno jesiennie, paskudnie i moje nadzieje na szczupłą sylwetkę też jakieś nikłe

Gość gość
i gdzie przepisiki? izulek :)

Gość gość
IZULEK przeszdel ci juz ten bol? mam nadzieje ze tak

Gość slońce16
Hello dziewczynki trochę was zaniedbuje ale cały weekend gdzieś w rozjazdach ;) wczoraj byłam nad morzem i wróciłam późno do domu i do tego mega zmęczona ;) co tam słychać ?:)

Bol mi nie przeszedl ale rozmawialam z lekarzem wiec jest ok Co do przepisikow nie mam narazie glowy Postaram sie wrzucic cos wieczorem

Ja90 glowa do gory Uwierz w siebie :-) Tez mialam dzis zwatpienie ze nie nadaje sie do odchudzania

Hej ;) ja dziś pospalam do 10 zjadlam śniadanie ogarnelam chalpe i siedze ;) pije czerwoną herbatę ;p i malego pewnie bede usypiac zaraz bo marudzi . A Wy co tam robicie?

Gość Anya77
Cześć dziewczyny ;) Ja nie mam zupełnie czasu żeby pisać na wielu forach, więc pewnie już nie będę tu zaglądała, więc żeby nie było bałaganu wywalcie mnie z tabelki :) Pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie, życzę powodzenia i wytrwałości w dążeniu do celu :) Papa ;)

Gość efcyk
Szkoda Anya. Ale zagladaj do nas chociaż raz w tygodniu zeby podac wage i pochwalic sie spadkami :)

Gość Anya77
No jeśli to nie będzie dla Was problemem to czasem wpadnę poutyskiwać na zbyt mały spadek wagi ;)

Pewnie ze nie bedzie :-) Anya my rowniez zyczymy wytrwania w wytyczonych celach i szybkiego dojscia do wymarzonej sylwetki :-)

Gość slońce16
No szkoda anya ale wpadaj do nas czasem ;)

Czy jajka mogą szkodzic jeśli spożywa sie je w nadmiarze? Bo ja strasznie lubię jajka.

Anya w piatki sie wazymy. a co do jajek to maja wplyw na cholesterol, tzn podwyzszaja. wiec za duzo jajek nie mozna jesc. najlepiej bialka z jajek, dobrze po nich waga spada. :) nie wiem ile tygodniowo mozna jesc jajek zeby bylo ok, musisz poczytac na ten temat ;)

Gość gość
dzieki izulek :)

Anya jesli nie masz wysokiego cholesterolu mozesz spokojnie jesc 5-6 (pelne jaja tzn z zoltkiem) Jesli jednak jest za wysoki max 4 w tyg

Anya to nie jest klub wzjemnej adoracji zeby do niego zagadac I podpisywac codziennie liste. Jak bedziesz miec czas to odezwij sie, podaj wage w piatek, bedzie nam milo :) Wiadomo jedne z nas maja wiecej czasu, drugie mniej.

To super ;) ja ostatnio zaniedbalam hh ale dzis sobie pokrece. Bedziemy razem kręcić ;p