Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulek88

przyjazne odchudzanie...GRUPA WSPARCIA

Polecane posty

Probuje wszystkiego zeby brzuch szybko zmalal :-) Body wrap,maski blotne,sole itp itd :-)

Dziewczynki nie wiem czy w piatek podam wage aczkolwiek sie postaram ;-) Troche mnie nie bedzie ale jak tylko bede miec dostep do neta od razu sie odezwe Grzecznymi prpsze byc i nie podjadac :-)

Gość ma LENKA
Hej:) a ja wczoraj zjadłam hamburgera. byłam okropnie glodna a nic innego w pracy u męża nie ma... Ale spoko spoko szymonkowi nie zasmakował i chwile po konsumpcji wyładowań w krzakach.

Hehe malenka wspolczuje ci ,,pawi" A ja juz sama nie wiem czy jestem w ciazy czy nie hahahahah Test negatywny a @ jak nie bylo tak nie ma. :-p Hihihi

Poczekaj i powtórz. Mi za pierwszym razem wyszedł negatywny a na dugi dzień już pozytywny...

Jak nie dostane to jak wroce to pojde do mojego gin Narazie nie mam czasu heheh szykuje sie do wyjazdu i jestem zalatana

Hej ;) u mnie bez grzeszkow i sie bardzo ciesze hehe ;) Iza krecilas wczoraj hh?ja zaraz robie ten body wrap tak jak Ty ;) powiedz mi jeszcze jak Ty dokładnie to robisz? Ile dajesz balsamu i ile czasu sie grzejesz pod kocem i jakie masz odczucia?

Efcyk czekam na dostawe hh bo zamawialam z allegro Ja robie tak. Nakladam serum termoaktywne wedlug instrukcji na opak. Jeslib uzywasz zwyklego mozesz go polozyc grubo. Owijasz folia spozywcza wybrane miejsce wskakujesz pod cieply koc na 40-45min Mnie mocno grzalo ze az mnie pieklo i brzuch mialam czerwony

Ma lenka jabsie nie wlocze Ja praktycznie w Uk mieszkam 4lata teraz jestem na dluzszym urlopie w pl bo mam problemy zdrowotne :-/ Jak sie troche podlecze to wracam na stale

Gość efcyk
Iza a czemu w UK się nie leczysz? Ponoc opieka medyczna lepsza. Ja sobie nie wyobrażam leczyc sie w Polsce bo na NFZ to kolejki a prywatnie trzeba placic. Tu jest wszystko od reki

Gość gość
Tam na wszystko daja c***aracetamol hehehe pozatym tam za leki musialabym duzo zaplacic i np ubezp.nie obejmuje stomatologa Ja w Polsce w wiekszosci chodze prywatnie zeby nie stac w kolejkach Po nowym roku juz wszyscy wracamy na stale bo maly zakonczy ten glupi program szczepionek A narazie musze siedziec w Pl Ps. Efcyk co do podjadania to ja juz wsunelam 4 kawalki karpatki Niestety wage podam wam po 13 wrzesnia bo nie zabieram jej ze soba Heh bede miala duzo czasu na redukcje i zabiegi brzuszka hihihi

Gość efcyk
E to kiepsko z ta służbą zdrowia. U mnie lepiej. Stomatolog tez na ubezpieczenie jest. Dla dziecka leki sa za darmo. Jak bylam w ciąży to witaminy i jakieś inne leki tez za darmo. A ogólnie jesli chodzi o leki to nie jest zle. Mysle ze porównywalnie jak w Pl. Ja właśnie się grzeje pod kocem z ta folia na brzuchu :p

A co kladlas na brzuch?? Efcyk jesli ma sie dziecko to w Anglii tez sa darmowe leki :-) Ja z lekarza nigdy nie korzystalam tam 2razy bylam tam na emergency Raz na zszyciu palca a drugi raz jak sie okazalo z nadciagnietym sciegnem w rece

Ja smarowalam wyszczuplająco-ujedrniajacym. ;) grzalo troche ale nie jakos przerażająco. Teraz mnie trochę swędzi :p

Jesli troche kremu zostalo to go poprostu zmyj :-) Ja zakupilam wwczoraj w rossmanie bloto z morza martwego :-) Wieczorem bede robic maseczke i pod folie :-)

Izulek ale ostro wzielas sie za siebie, ciagle jakies SPA :) Bardzo dobrze, zobaczysz jaka bedziesz miec ladna skore :) Ja wczoraj walczylam ze swoja slaboscia do slodyczyc, dalam rade ;) ale mialam sporo roboty w domu I nic nie cwiczylam. dzis nie pocwicze, bo mnie boli kolano, lajza, niezle sie stuknelam w nie wczoraj :(

Czarnula zobaczymy na jak dlugo to spa bedzie :-) Mam nadzieje ze pomoze Jak juz w 100% bede pewna czy jestem w ciazy czy nie to rusze pelna para z tymi mazidlami Narazie tez nie cwiczen przez ten brzuch :-/ A jak pojade to juz wogole same spacerki no i moze skakanke wezme

Gość gość
izulek napiszesz jeszcze jakies menu? plissss

Izulek zafunduj sobie Guam jak mozesz, jest to wydatek ale duze opakowanie starczy ci na ok 10 razy. Uwazam, ze nie ma nic lepszego do ciala, fakt moze wielkich cudow nie czyni ale z cwiczeniami jest naprawde fajna skora. ma LENKA twoj Szymus wie co dobre a co nie ;) Sluchaj go ;)

Kasia nie pisz jako gosc bo udusze :-p Pisalam zebys podala meila to wysle ci jadlospis w zdj

Czarnula narazie wykorzystam mazidla ktore mam :+) Jak skoncza sie ocenie efekt i zobaczymy co dalej :-) Wzzystkie specyfiki zabieram ze soba :-)

Gość gość
nie jestem kasia , tylko gosc, czytam forum , bo nie wiem jak zazcac diete i co jesc, widzialam ze pisalas tu i myslalam ze cos dopiszesz jeszcze - przepraszam w takim razie pozdrawiam

Aha wiec gosciu nadaj sobie nick Jesli chcesz podaj meila to wysle ci zdj jadlospisu bo ciezko mi taka littanie na tel pisac :-)