Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulek88

przyjazne odchudzanie...GRUPA WSPARCIA

Polecane posty

Efcyk tyle juz schudlas dasz rade:) dasz rade. A twój maz dużo starszy od ciebie? Polak?

Efcyk moje starania zakonczone Zreszta moj zwiazek wisi na wlosku Niedlugo rozleci sie w potrzasku :-/

Co do biustu...mam miseczke 80D! Gdyby przyszła jakas wojna to ja bym mogła z moihc cycków strzelać! a one mnie tak krępują, że nie lubie ich pokazywac, bluzka po sameuszy :D

25 lat, Polak :) gdzie tam z Niemcem bym raczej nie wytrzymala :P

aha... kurde to kiepsko Iza:/ anna bedziemy strzelac w razie czego :) hehe

Ah te cyce :D mogą uratować świat! :D no aż miło o nich mysleć pozytywnie :D

Heheh mamy cycki jak donicki dzieuszki :-) Napisze na fejsie bo tu za duzo ludzi czyta

25 lat ma czy tyle starszy? Mój będzie miał 30 niedługo i podoba mi się to jak nie wiem:)

A co do tłuszczu to ostatnio kupiłam wagę z pomiarem tłuszczu i wody w organizmie. Ważę się na niej i jeszcze dla sprawdzenia zwazylam się na basenie to różnice między ta a tamta co do tłuszczu i wody się waha do 1% :-) wiec raczej dobrze mierzy :-D

Gość gość
jak taka waga wazy ten tłuszcz? bo nie kapuje

Gość gość
dobra waga ma w sobie takie pomiary jak tłuszcz i woda :) dietetyczka też waży na takiej wadzę. Waga jest dobra ponieważ widać czy traci się wode czy tłuszcz koszt od 100 zł

"Urządzenie wykorzystuje zalecana przez lekarzy technologie Bioelectrical Impedance Analyse BIA. Wykorzystuje ona delikatne, bezpieczne dla człowieka impulsy elektryczne (całkowicie nieszkodliwe dla ludzkiego organizmu) które przechodzą szybciej przez masę mięśniową niż przez tkankę tłuszczową.po dokonaniu pomiaru rezystancji elektrycznej ta wartość może być stosowana bezpośrednio do obliczenia masy mięśniowej. Nasza płeć i nasz wzrost, wiek będą brane pod uwagę w celu określenia masy tłuszczu i wody." Fragment z instrukcji obsługi :-)

Na promocji ok 80zl. Na allegro jest baaardzo dużo tego ;-) kiedyś miałam z lidla :-D co oprócz tego podawala procentowo ilość kości i mięśni. Ale szybko się baterie kończyły :-D

Hej kobietki :) Ale dzis ciekawe watki z samego rana sie rozwinely ;) Ja tez moge zapisac sie do oddzialu strzelajacego do wroga z biustu :) A wogole Marzena jestem, milo mi :) Dziewczyny zawalilam wczoraj wieczorem na calego, maz mnie skusil na pizze I waga dzis na plusie :(

Oj tam oj tam ja tez wczoraj zawalilam bomba 700kcal Mysle ze yo od tych cudnych tabletek nie mialam plusa dzisiaj

jakies nie cale 0.5 kg Mam wage, ktora podaje wynik w funtach a potem musze przeliczac na kg. Coprawda jest opcja na kg ale jakos nie przestawilam. W funtach widac lepiej ronice jak sie tyje lub chudnie ;) Wlasnie robilam sniadanko, byly parowki. Ja za kare za wczoraj dostalam 1 z indyka I pomidorek z cebulka. Na poczatku odchudzania poleciala woda a teraz bedzie coraz trudniej schudnac :(

Oj czarnula nie przesadzaj Ja mam wiek metaboliczny 40latki!!!!! Zreszta ty cwiczysz a ja bardzo malo :-/ To tez duzo daje Poszukaj na necie czy w stanach nie ma jakis spalaczy Napewno jakies znajdziesz

izulek poradze sobie :) Najwyzej od czasu do czasu bede na 0 ;) Dzis pojade do apteki kupie L-karnityne . Chciec to moc. Jednak bitwa nie oznacza przegranej wojny ;)

WYNIKI 1.P3-2kg 2.kleo-1,4 3.efcyk,czarnula-1,2 4.izulek -1,0 5,anya,agula -0,9 6malenka,evka-0,4 7.ja90-0,1 8.slonce:0,0

Pewnie ze sa :-) Nie musisz byc,,uczepiona do jednego" Dziewczyny sa z ,,odchudzanie na powaznie-bez kitow"

Izula hej, zdziwiły mnie te dwa osobne rankingi. Powiedz prosze czym sie kierujesz zaliczając np p3 do "wszystkich dziewczyn" a np Anyie do Waszego watku. Mysle ze - p3 kleo i ja moga poczuc sie troche zdyskryminowane. Izulek nic do ciebie nie mam ale nie bierzcie mnie pod uwage przy nastepnym rankingu , bo nie lubie takich podziałów na "lepsze" i :"pozostałe". No i mysle ze moga urazić takie dwa rankingi, przynajmniej mnie.

Izulek nie tylko p3 kleo i ja piszemy na od, na powaznie bo agula anya czarnula tez pisza tam wiec nie rozumiem skad ten podział....