Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz777

Przeszłość mojego partnera niszczy mi życie

Polecane posty

Gość xyz777

Moj partner miał duzo partnerek przede mna, bardzo bogate zycie erotyczne. Ja bylam dziewica. Jestesmy razem 2 lata a ja czuje presje w trakcie seksu - porownuje sie z jego bylymi, czuje, ze cos robie zle, nie tak, za malo... Trace ochote na seks, bo czuje sie gorsza... Zamknelam sie calkowicie i nawet seks analny, ktory kiedys lubilam, a ktory bardzo kreci mojego partnera, nie sprawia mi przyjemnosci, a potworny bol, nie potrafie sie rozluznic. Wiem, ze wszystko mam w glowie. Na dodatek mam male piersi, a mojemu partnerowi podobaja sie duze. Tego nie zmienie, bo nie stac mnie na operacje, ale wiem ze pewnoscia siebie w lozku, nadrobilabym ten mankament mojego ciala... Psycholog nie pomaga. Jakieś rady? Jak mam nabrac pewnosci siebie, pewnosci w lozku i przestac sie porownywac do jego bylych?

Jakieś rady? Jak mam nabrac pewnosci siebie, pewnosci w lozku i przestac sie porownywac do jego bylych? xx TAK :classic_cool:

Gość czerwonasukienka1
dziewczyno po cholerę sobie to robisz? mój też miał jakieś partnerki przede mną i opinię podrywacza, a był moim pierwszym, jesteśmy ze sobą parę lat, nigdy się nie przejmowałam byłymi, uważałam, że ja jestem zajebista skoro tu jestem i ostro seksowna ;). myśl o sobie nie o nich i swojej przyjemności. ja dzięki temu że nie myślałam o nich mam sytuację w której jesteśmy teraz w seksie idealnie zgrani, zawsze mamy orgazm i jest nam ze sobą cudownie.

Gość gość
wybrał ciebie to znaczy, że mu pasujesz

Gość gość
Jakbym czytała o sobie :) mój facet przede mną też o ustatkowaniu nie marzył i korzystał z życia, ja swój pierwszy raz miałam z nim, zanim zaczęliśmy się spotykać i na początku związku również byłam strasznie niepewna siebie i to mi przeszkadzało bo nie mogłam się rozluźnić a co dopiero myśleć o seksie, tym bardziej, że piersi też mam maleńkie :) ale on mi pomógł, dzięki niemu moje poczucie wartości wzrosło, nie przejmuję się małymi piersiami, jestem proporcjonalna, zgrabna, filigranowa, nie przejmuj się jego byłymi, na pewno jesteś od nich lepsza bo to z Tobą teraz jest :) kiedy sobie to uświadomisz to będzie Ci lżej i nie ma sensu rozmyślać bo on to wyczuje i zaczniecie czuć się źle we własnym towarzystwie. Przełam się, rozmawiaj z nim, powiedz co Cię trapi, on Ci pomoże wtedy Ty nabierzesz więcej pewności i wróci rozkosz i przyjemność podczas seksu. Powodzenia :)

Gość gość
Brak pewności siebie....