Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olga_xx

Chłopak z internetu szantażuję mnie, że się zabije.

Polecane posty

Cześć Mam ogromny problem, nie wiem co mam o tym myśleć, mam nadzieję, że w mi coś doradzicie. Kilka dni temu napisał do mnie na GG jakiś chłopak (22 lata) Nie miałam ochoty z nim pisać, ponieważ jest trochę starszy o de mnie, ja mam 16 lat. Napisałam więc, że nie mam ochoty z nim pisać i że mam chłopaka. Chciał abym dała mu swojego facebook'a, nie chciałam mu go dać, przestał pisać. Jednak dwa dni temu napisał znowu, ja znowu nie chciałam z nim pisać. Napisał, że jeżeli tak go potraktowałam i nie chcę mu dać facebook' a to on się zabije. Przeprosiłam go, że tak go potraktowałam, napisałam też, że mam chłopaka i nie mam ochoty z nim pisać i że na pewno znajdzie jakąś fajną dziewczynę. Po tym od razu usunęłam konto na GG. Przecież on nic o mnie nie wie, nie wysyłałam mu swoich zdjęć, widział tylko biało-czarne zdjęcie, które miałam na avatarze i nic więcej. Czy on naprawdę będzie chciał się zabić? Bardzo się boję. :(

Gość gość
daj spokój, jakiś idiota Cię szantażuje. być może wcale nie miał nawet 22 lat, tylko np. 52. nie przejmuj się psycholami z sieci dobrze, że konto usunęłaś a następnym razem nie pisz z nieznajomymi

Gość gość
nie zabije się, potem prosiłby cię o nagie zdjęcia itd. To zwykły zboczeniec szukający łatwych ofiar w necie. Trafił po prostu na mądrą dziewczynę :)

Gość Kulka_Mięty
Jaki problem? Nie masz żadnego problemu.

Gość gość
zachowałaś się bardzo rozsądnie, prawdopodobnie spławiłaś jakiegoś starego zboczeńca

Gość gość
on sie na pewno nie zabije, szantazem chciał coś od Ciebie wyłudzic, mogłaś go policja postraszyc

Pisał też, że nie może przestać o mnie myśleć i, że chciałby buziaka, że mnie kocha ;/ Nie chciałabym żeby ktoś się prze ze mnie zabijał. :(

Gość gość
co ty sie martwisz jakims czubem dziewczyno!! a niech sie zabija, jednego kretyna mniej na swiecie, przynajmniej nikogo juz nie skrzywdzi

Gość gość
Takie coś najlepiej zgłosić na policję. Ty nie wiesz, co to za gość. On może mieć faktycznie jakieś depresje, albo niebezpieczny świr, albo bawiący się kosztem innych kretyn.

Gość gość
niech sie zabije. bedziesz miala spokoj