Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

jak mam znalezc partnera majac 28 lat??

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Szuka膰, a偶 si臋 znajdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gdzie, jak??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wychod藕 z domu np jaki艣 klub

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma z艂otego 艣rodka. Tyle razy dziennie powstaj膮 podobne tematy, tyle os贸b kogo艣 szuka.. czytaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chodzilam do klubow i poznawalam albo nikogo albo kogos, kto chcial isc tej samej nocy do lozka, a gdzie znalezc partnera na zycie a nie jedna noc??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 si臋 zastanawiam pozostaje tylko konto na jakim艣 portalu randkowym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powt贸rz臋 po raz ostatni - NIE MA Z艁OTEGO 艢RODKA, Nie ma tak, 偶e my Ci powiemy "idz tam, Ty pojdziesz i czeka艂 tam b臋dzie normalny wolny facet. Szuka膰 nale偶y wsz臋dzie gdzie si臋 da

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziewczyny!!! och 偶ebym ja mia艂a 28 lat 馃槶 mog艂am troche przebiera膰, patrze膰 na status to pos艂ucha艂am sie serca i teraz mam szare zwyk艂e 偶ycie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szare, zwyk艂e, 偶ycie? 呕ycie w samotno艣ci by艂oby lepsze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Taaa, klub to doskona艂e miejsce aby znale藕膰 sobie t臋pego bawidamka, kt贸remu zale偶y wy艂膮cznie na bzykaniu :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jej chodzi艂o o 偶ycie z bogatym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mog艂am troche przebiera膰, patrze膰 na status to pos艂ucha艂am sie serca i teraz mam szare zwyk艂e 偶ycie x Bo kobieta oczywi艣cie woli atrakcje i p艂ytkie emocje, od uczu膰. Lepiej mie膰 dzianego go艣cia, kt贸ry b臋dzie zabiera艂 4 razy do rok na wakacje, ni偶 zwyk艂ego faceta, kt贸ry po prostu mo偶na kocha膰 i kt贸ry odwzajemni uczucie. Ale c贸偶 tak ju偶 jest jak si臋 samemu nie potrafi ogarn膮膰 swojego 偶ycia, tylko chce si臋 paso偶ytowa膰 na innych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12:03 sk膮d to mo偶esz wiedzie膰 ciebie to pewnie kijem szturchaj膮 co to jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12:03 sk膮d to mo偶esz wiedzie膰 ciebie to pewnie kijem szturchaj膮 co to jest Bo kiedy艣 bywa艂am w takich miejscach co weekend i tacy klubowi lalusie do niczego si臋 nie nadaj膮, facet to musi by膰 facet, a nie p***a, kt贸ra lata po klubikach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
j臋艣li facet chce bzyka膰 , to dobrze, czego wi臋cej trzeba. Tyle tu nieszcz臋艣liwych m臋偶atek, kt贸rych m臋偶owie nie zadowalaj膮 seksualnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W klubie to nie znajdziesz warto艣ciowego faceta, tacy po klubach nie chodz膮. Mo偶e szukaj na jakich艣 forach tematycznych? Jakie艣 wsp贸lne zainteresowania 偶eby艣cie mieli. Ale niestety ci臋偶ko znale藕膰 samotnego 30latka i 偶eby mia艂 wszystko z g艂贸wk膮 OK. Ci lepsi ju偶 pozajmowani.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tu mo偶esz zarejestrowa膰 konto, w sygnaturce da膰 kontakt do siebie albo link do FB, du偶o pisa膰 aby by艂o Ci臋 wida膰 a mo偶e kto艣 si臋 odezwie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiecie ja jestem po 30 tce , dbam o siebie ... ale niestety je艣li spotykam to m臋偶czyzn ch臋tnych tylko do 艂贸偶ka ... a ja szukam czego艣 wi臋cej ..aby mie膰 z kim艣 porozmawia膰 , poczu膰 si臋 dobrze w jego towarzystwie a nie chodzi mi o to 偶eby pozna膰 bawidamka , inaczej kooorw臋 m臋sk膮 , casanov臋 kt贸ry skacze z kwiatka na kwiatek ... szukam partnera pod ka偶dym wzgl臋dem intelektualnym r贸wnie偶 [ nie chodzi o to 偶eby by艂 wybitnie wykszta艂cony uzdolniony ale normalny , kt贸ry traktuje ludzi normalnie i mo偶na z nim rozmawia膰 o wszystkim ....] a niestety takich nie ma ....w moim otoczeniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marianek28
jestem facetem mam 28 lat i niestety nie jestem przystojniakiem, tak偶e bym chcia艂 kogo艣 mie膰, ale to nie takie proste niestety :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiecie ja jestem po 30 tce , dbam o siebie ... ale niestety je艣li spotykam to m臋偶czyzn ch臋tnych tylko do 艂贸偶ka ... a ja szukam czego艣 wi臋cej ..aby mie膰 z kim艣 porozmawia膰 , poczu膰 si臋 dobrze w jego towarzystwie a nie chodzi mi o to 偶eby pozna膰 bawidamka , inaczej kooorw臋 m臋sk膮 , casanov臋 kt贸ry skacze z kwiatka na kwiatek ... szukam partnera pod ka偶dym wzgl臋dem intelektualnym r贸wnie偶 [ nie chodzi o to 偶eby by艂 wybitnie wykszta艂cony uzdolniony ale normalny , kt贸ry traktuje ludzi normalnie i mo偶na z nim rozmawia膰 o wszystkim ....] a niestety takich nie ma ....w moim otoczeniu x Ja takiego znam ale on nie jest zbyt atrakcyjny wi臋c pewnie i tak by艣 go nie chcia艂a. A c***i臋kni to wiadomo, mog膮 sobie przebiera膰 i zalicza膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ci \\pi臋kni*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiecie ja jestem po 30 tce , dbam o siebie ... ale niestety je艣li spotykam to m臋偶czyzn ch臋tnych tylko do 艂贸偶ka ... x A sk膮d wiesz 偶e z tego nic nie wyjdzie? Faceci cz臋sto zakochuj膮 si臋 w kobiecie dopiero po kilki sp臋dzonych razem nocach. Ja pozna艂am kiedy艣 ch艂opaka przez internet, spotka艂am si臋, zaprzyja藕nili艣my si臋, po 2 miesi膮cach poszli艣my do 艂贸偶ka, on nie chcia艂 zwi膮zku w og贸le... i od 4 lat jestem najszcz臋艣liwsz膮 dziewczyn膮 pod s艂o艅cem, bo on mnie pokocha艂, a ja jego :) Seks zbli偶a do siebie ludzi, tylko trzeba trafi膰 na odpowiedni膮 osob臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiecie ja jestem po 30 tce , dbam o siebie ... ale niestety je艣li spotykam to m臋偶czyzn ch臋tnych tylko do 艂贸偶ka ... x A sk膮d wiesz 偶e z tego nic nie wyjdzie? Faceci cz臋sto zakoch*j膮 si臋 w kobiecie dopiero po kilki sp臋dzonych razem nocach. Ja pozna艂am kiedy艣 ch艂opaka przez internet, spotka艂am si臋, zaprzyja藕nili艣my si臋, po 2 miesi膮cach poszli艣my do 艂贸偶ka, on nie chcia艂 zwi膮zku w og贸le... i od 4 lat jestem najszcz臋艣liwsz膮 dziewczyn膮 pod s艂o艅cem, bo on mnie pokocha艂, a ja jego usmiech.gif Seks zbli偶a do siebie ludzi, tylko trzeba trafi膰 na odpowiedni膮 osob臋. xx jeste艣 z nim dopiero 4 lata i ju偶 wielka mi艂o艣膰? poczekajmy za 10 lat czy dalej z tob膮 b臋dzie, szczerze w膮tpi臋. Zreszta jakie to 偶a艂osne, zdobywa膰 faceta doop膮. Twoja doopa przestanie go kiedy艣 podnieca膰 i co wtedy? Poszuka sobie nowej doopy bo jedyne co was 艂膮czy to doopa, a doopa szybko si臋 nudzi, a na ulicach miliony 艂adniejszych i m艂odszych doopeczek od ciebie. Kwestia czasu jak ci臋 zostawi skoro od pocz膮tku ci臋 nie szanowa艂.

Udost臋pnij ten post

"A sk膮d wiesz 偶e z tego nic nie wyjdzie? Faceci cz臋sto zakoch*j膮 si臋 w kobiecie dopiero po kilki sp臋dzonych razem nocach. Ja pozna艂am kiedy艣 ch艂opaka przez internet, spotka艂am si臋, zaprzyja藕nili艣my si臋, po 2 miesi膮cach poszli艣my do 艂贸偶ka, on nie chcia艂 zwi膮zku w og贸le... i od 4 lat jestem najszcz臋艣liwsz膮 dziewczyn膮 pod s艂o艅cem, bo on mnie pokocha艂, a ja jego usmiech.gif Seks zbli偶a do siebie ludzi, tylko trzeba trafi膰 na odpowiedni膮 osob臋. " Ja nie chodz臋 do 艂贸偶ka z kolegami, nie kr臋ci mnie to.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I dlatego jeste艣cie same, natura stworzy艂a nas po to aby si臋 rozmna偶a膰, gdyby nie seks to w og贸le nie mieliby艣my si臋 po co ze sob膮 zadawa膰, bo nawet nie mamy wsp贸lnych zainteresowa艅. Efekt zakochania s艂u偶y wy艂膮cznie temu aby si臋 ze sob膮 szybko przespa膰, dop贸ki nie pojmiecie natury, to nigdy nikogo nie znajdziecie, a jak znajdziecie, to szybko si臋 rozczarujecie. Ka偶dy tu narzeka ze faceci s膮 藕li, 偶e kobiety s膮 z艂e, a tak nie jest, kieruj膮 nami instynkty i tyle. Jeste艣my zwierz臋tami, nie r贸偶nimy si臋 prawie niczym od 艣wi艅, ps贸w, czy kot贸w... natury nie oszukasz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wszystko zale偶y od potrzeb sexualnych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
autorko napisz do mnie:) jestem rok starszy, w miare normalny;)

Udost臋pnij ten post