Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos wyrywal zeby madrosci

Polecane posty

Gość gość

Mam usunac wszystkie cztery osemki. Powiedzieli ze potrzeba w narkozie bo trzeba przeciac dziaslo. Boje sie narkozy. Mial ktos usuwane?

Gość gość
To wszystko zalezy od tego czy te zeby sa juz widoczne czy trzeba bedzie przecinac dziaslo ale ja bym sie nigdy bie zgodzila na usuniacie wszystkich czterech na raz

Gość gość
Dlaczego nie na raz, mialas usuwane? Czy moglabys napisac jak bylo i czy potrzebna narkoza. Boje sie narkozy. Nastraszyli mnie ze moga byc klopoty.

Gość gość
Gorne sa juz widoczne ale sa krzywe takie w bok i bardzo bola

Gość gość
nie ma sie czego bac.dostaniesz zastrzyk i tyle. jak sie obudzisz nie bedzie zadnych komplikacji. to nie jest narkoza tak silna jak przy operacjii. moja corka tez byla usypiana i dala rade,wiec ty tym bardziej ;)

Gość gość
Mialam usowane tylko dwa bo nie zgodzilam sie na cztery za jednym razem u mbie nie trzeba bylo narkozy sadze ze to wszystko zalezy wlasnie jak te zeby wygladaja czy trzeba je wydlubywac z dziasla itd to wszystko ocenia chirurg dentystyczny a co co pytania dlaczego nie wszystkie na raz sadze ze po pierwsze nie zawsze jest to konieczne bo kazdy przypadek jest inny a po drugie masz dwa tygodnie wyjete z zycia gdzie praktycznie nie mozna sie ludzia pokazac na oczy a jadlospis jest ograniczony do jadlospisu niemowlaka

Gość gość
ale masz je głeboko w środku czy blisko powierzchni? bo jak blisko to po huj narkoza? to jednak zawsze jest obciążenie dla organizmu i nie mówice że nie. mi rozcinali dziąsło i piłowali kości na znieczuleniu normalnym :P ale na raz nigdy w zyciu bym się nei zgodziła, ja kazda osobno robie wolę 4 razy chwilę pocierpieć (ale nie zawsze jest źle, czasami po 1 dniu juz spoko) niż naraz. zwariowałabym

Gość gość
2tyg w ciężkich przypadkach, jak od razu się kompres zimny wexmie a to serio opuchlizny nie ma dużej, jeden raz naprawde po 1-2 dniach było u mnei wszystko ok i się bomba czułam (ale niestety suchy zębodół się zrobił - który notabene nie boli az tak jak się leczy)