Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gościana

sa tu jakies staraczki na 2015 :)???

Polecane posty

Gość antoninkar
Witajcie, u mnie bezobjawowo, gdyby nie testy nie wiedziałbym,że w ciąży jestem, do lekarza wybieram się po 25 listopada, na początku były bóle brzucha jak na @, teraz wszystko ustało,jem normalnie tyle,że częściej głodna jestem, cerę za to mam okropną straszne pryszcze, dawno takich diod nie miałam.Mam nadzieję dziewczyny,że ten tydzień będzie szczęśliwy i pojawią się nowe ciężarne, Mała życzę Ci dwóch kresek,bo chyba będziesz testowała na początku tygodnia. Słodkich snów dziewczyny :-)

Mała takie zaburzenia hormonalne mogą trwać nawet 3 miesiące zanim organizm się dostosuje do nowych warunków:-). Beta wszystko szkodzi!! ale w nadmiernych ilościach!! nie pij tonicu, ale też nie przejmuj że już coś źle zrobiłas:-) mogłoby wpłynąć na dziecko jakbyś piła codzień od kilku miesiecy, albo nie daj Boże kilka razy dziennie. :-)

Cześć dziewczyny. Ale mi się dłużyyyyyyy do tego testowania jeszcze 5 dni do @ masakra. Jutro chyba spróbuję:\ Beta spokojnie przecież nie piłaś literami tego tonicu. Mała mam nadzieję , że Ty zaczniesz ten tydzień z dobrą nowiną. Ja niestety dzisiaj musiałam się zawlec do pracy.

U mnie dziś 17 cd. starania od 2 dni trwają(cykl 32dniowy) Mam pytanie dziewczyny-czy wy macie jakieś swoje "wyczuwalne" objawy owulacji ?

Mała juz nie mogę się doczekać aż zaczniesz testować. Może tym razem chociaż Tobie się udało. Judyta mnie podczas owu boli jajnik i kilka razy już robiłam właśnie wtedy test owulacyjny, który zawsze mi to potwierdza i gesty śluz duuuuzo gęstego śluzu ;) U mnie @ juz 4 dzień mój M juz szaleje :P

TakaJa cierpliwości. Nie testuj jeszcze, bo dobrze wiesz, ze może jeszcze nic nie wykazać i tylko posmutniejesz... My kobitki to tak mamy, że w gorącej wodzie kąpane jesteśmy :P mój przepis na ten cykl to spokój, zero testów owulacyjnych i test ciążowy ewentualnie po 4 dniowym spóźnieniu ;) haha ciekawe czy mi się uda, bo ja do cierpliwych tez nie należę :P jak na razie czuję wewnętrzny spokój, ale to dopiero 4 dzień @ wiec do staranek daleko. Dziś przychodzą do nas znajomi i będzie imprezka :) w końcu mogę napić się winka, bo jak się staramy to potem pajacuje jak gdzieś idziemy, że nie mogę się napić, bo "może akurat się udało". Ludzie też już muszą na mnie dziwnie patrzeć, że nie piję, nie piję, a z dobrej wiadomości nici...

Hej kobitki :) Czy ja odmienię ten pechowy czerwony tydzień to wątpię żadnych objawów nie mam....tylko ten dziwny ból podbrzusza,a cera wygląda jak po wizycie u kosmetyczki aż lśni a w 1 ciąży pamiętam ,że wyglądałam jak muchomor przez chyba 2 pierwsze miesiące. Mi tez wydawało się ,ze czuje owu ale jak się nie udawało to zwątpiłam ale testy wyszły w tych dniach wiec chyba jednak te objawy to zwiastowały ten dzień.U mnie standard jajniki,uderzenia ciepła ,piersi pełne i wrażliwe,wzdęty brzuch i śluz a i humorki ,że bez kija nie podchodź :P

Hej dziewczyny :-D Ja owulacji nie czuje. Ja to w ogóle dziwnie się czuje odkąd biorę euthyrox i dostinex to ciągle boli mnie lewy jajnik i martwię się. Nie wiem kiedy ten ważny dzień nadchodzi... U mnie @ 5 dzień i myślę że jutro trzeba zacząć zabawę w dorosłych :-D ha ha Ja dziś w pracy a wy???

Gość gość
Nick _____ wiek ____ cykl starań___Które dziecko__termin@ Tygrysica81______33_____2_______ 2 _______ @02.11.2014 melisa 176_______26_____3_______ 2 _______ @03.11.2014 Taka sytuacja_____27______6_______1________@04.11.2014 Lilly90__________23______4_______1_______@06.11.2014 marzaMisieDWIEkreski___26___4___ 1________@07.11.2014 mała2__________29 _____ 3________ 2 ______ @ 11.11.2014 Stiffi __________ 32 _____ 6 ________ 1 ______ @ 12.11.2014 TakaJa86 _______ 28 _____2 _______ 1 ______ @ 15.11.2014 buka199 ________ 27 _____ 2______1 _____ @ 20.11.2014 słowianka89_____ 25 _____ 1______ 1______ @ 20.11.2014 Anabella1989____25______2_______1______@ 22.11.2014 magdalenaka____25______9_______1______ @ 25.11.2014 Judyta85 _______30 ______8 ______ 2_______ @ 25.11.2014 Bajkaanna ______ 30______ 4_______ 1_______ @ 4.12.2014 Jus sio _________28 ______2_______ 1________ @05.12.2014 rybkunia _______ 24______3 _______ 1________ @ 10.12.2014 Radosna82_______32_____2_______ 2 _______ @ 11 .12.2014 alina83 _________ 31 _____ 3 _______ ______ @ Fruziaaaaa____ __________ ______ 2 _______ Ciężarne usmiech.gif nick______ wiek___ płeć____termin ___Które dziecko___Cykl usmiech.gif gościana ___ 25 ____ ? ____ 28.05.2015 ___ 1 ______ mamczitka _ 27 ____ ? _____ 1.06.2015 ___ 1 _______ ala 99 ______26 ____ ? _____ 21.06.2015___ ______ beta84______26____? _____ 10.06.2015____ 2______4 Maya07_____31 ___ ? _____ 23.06.2015 __ 2 i 3 ____1 Aluska111____23___ ?_____20.06.2015 __ 1 ______13 antoninkar___35____ ?______ _______ 3 _______ 12

Gość słowianka89
Hej dziewczyny :) Wyczytałam w necie, że jeśli ma się problem ze śluzem, to trzeba pić dużo wody. I tak zaczęłam pić wodę (2 dni) i wczoraj wieczorem pojawił się płodny śluz :D Nie wiem czy to faktycznie działa, czy to tylko siła mojej woli, ale podziałało :P

słowianka ja tez gdzieś to czytałam i też staram sie dużo wtedy pić ale i ja w sumie tylko wodę mineralną pijam( przy odchudzaniu sie tak nauczyłam i przy poprzedniej ciąży bo po sokach miałam zgagę )wiec pewnie dla tego nie miałam nigdy problemu ze śluzem :)

Lilly90 trzeba by było u ciebie w tabelce pozmieniać na kiedy masz @?A reszta jak tam bo w tabelce jeszcze z dalekimi datami zostałyście dziewczyny coś się zmieniło? Gościu ktoś ty co tabelkę wklejał?

lily ja też jak mysle że może coś wyszło unikam alkoholu, ale zawsze mówie że jestem na antybiotykach i nie moge:D jesli zajde w ciąże to wtedy przekaze dobrą nowinke po jakimś czasie znajomym i rodzinie. Mi się wydaje że ja czuje owulacje. Odczuwam to czasami jako ukłucie w jajniku, a czasami jakby mi ktoś szpilki w pupe wsadzał:D I własnie to drugie uczucie mnie zastanawia czy to własnie owu? nie wiem. 17 listopada ide do lekarza na kontrole, myśle że dowiem się czy już rośnie pęcherzyk. Śmiałam się, że jakby się teraz udało to 24 grudnia byłby to 7 tydzień:D haha ale człowiek głupi i naiwny.... Ale musi sie udać!!!! Ide do fryzjera!:-)

Mała ja kolejny termin @ mam na 6 grudnia czyli w mikołajki :) to będzie teraz 5 miesiąc starań, a 3 od poronienia wiec nie wiem jak to liczyć... U mnie jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to na święta będę w 8 tygodniu było by magicznie i przepięknie ;)

Rybkunia 3 mam za Ciebie kciuki, a ty jak możesz 3mam za mnie :P może uda nam się prawie jednakowo w ciążę zajść ;) jeeej dziewczynki oby nam się na święta udało. Najlepiej wszystkim staraczkom hehe ;)

Gość beta84
hej kochane..jak po badaniach...na wkurzałam się bo ludzi tyle że czekałam półtorej godziny, ale się okazało że wszystkie badania bezpłatnie, grupa krwi i toksoplazmoza też ...wiec trochę mi to humor poprawiło, teraz pobolewa mnie brzuch trochę i ogólnie kiepsko się czuje a na druga do pracy :( :( pozdrawiam cieplutko i życzę powodzenia w staraniach:)

Nick _____ wiek ____ cykl starań___Które dziecko__termin@ Tygrysica81______33_____2_______ 2 _______ @02.11.2014 melisa 176_______26_____4_______ 2 _______ @05.12.2014 Taka sytuacja_____27______6_______1________@04.11.2014 marzaMisieDWIEkreski___26___4___ 1________@07.11.2014 Stiffi __________ 32 _____ 6 ________ 1 ______ @ 12.11.2014 TakaJa86 _______ 28 _____2 _______ 1 ______ @ 15.11.2014 buka199 ________ 27 _____ 2______1 _____ @ 20.11.2014 słowianka89_____ 25 _____ 1______ 1______ @ 20.11.2014 Anabella1989____25______2_______1______@ 22.11.2014 magdalenaka____25______9_______1______ @ 25.11.2014 Judyta85 _______30 ______8 ______ 2_______ @ 25.11.2014 Bajkaanna ______ 30______ 4_______ 1_______ @ 4.12.2014 melisa 176_______26_____4_______ 2 _______ @05.12.2014 Jus sio _________28 ______2_______ 1________ @05.12.2014 Lilly90__________23 ______5_______1_______ @06.12.2014 rybkunia _______ 24______3 _______ 1________ @ 10.12.2014 Radosna82_______32_____2_______ 2 _______ @ 11 .12.2014 mała2__________29 _____ 4________ 2 ______ @ 12.12.2014 alina83 _________ 31 _____ 3 _______ ______ @ Fruziaaaaa____ __________ ______ 2 _______ Ciężarówki :) nick______ wiek___ płeć____termin ___Które dziecko___Cykl gościana ___ 25 ____ ? ____ 28.05.2015 ___ 1 ______ mamczitka _ 27 ____ ? _____ 1.06.2015 ___ 1 _______ ala 99 ______26 ____ ? _____ 21.06.2015___ ______ beta84______26____? _____ 10.06.2015____ 2______4 Maya07_____31 ___ ? _____ 23.06.2015 __ 2 i 3 ____1 Aluska111____23___ ?_____20.06.2015 __ 1 ______13 antoninkar___35____ ?______ _______ 3 _______ 12 Dziewczyny czy coś jeszcze pozmieniać?

Lilly również marzy mi się przekazanie rodzinie w święta takiej radosnej nowiny, ale nie nastawiam się zbytnio znając moje szczęście... :P

Ja juz się w ogóle nie nastawiam dziewczyny bo rozczarowanie jest okropne :-( Tak więc bzyku bzyku i na fitness :-P

Wrociłam, jestem zadowolona jak nigdy! Takaja tył skróciłam o 10 cm, tak że mam do szyi a przód asymetrycznie długi. Lily będę za nas wszystkie trzymac kciuki!! kiedys sie musi udać!!!

bajkanna ja sie tez nigdy nie nastawiam, jak w serduszku sie pojawi myśl "może jednak już mój czas" to troche chce go stłumić, żeby zdrowy rozsądek trzymać... czasami to trudne, ale mój mąż mówi że do końca roku mamy deadline:D

Dobry dzień! Witam z pokładu najbardziej bujajacego statku na morzu niedobrze mi!!!!!!!!! Cały czas całymi dniami! Wymiękam! Coś czuje, ze winna jest luteina! A tu jeszcze 3 pudełka mam! Masakra jakaś :-( Zaczęłam 12 tydzień za tydzień mam prenantalne! Jak byłam w 11 tygodniu lekarz powiedział, że to stanowczo za wcześnie i mam być w 13 tygodniu :-) wiec będę może płeć powie ;-) Mam kolejne badania mocz na posiew 7 dni i krzywa cukrowa bo teraz robi się wcześniej chyba umrę!!!!!!jak ja ten słodki syf wypije na Czczo! :-( jak mnie tak bardzo muli!?

melisa 176 a ciebie gdzie wcięło?Jak tam u ciebie?Przylazła franca czy zapomniałaś nam powiedzieć z tej radości ,ze mamy cie wywalić na dół tabelki ;) Tygrysica81 a ty co też świętujesz ,ze sie nie odzywasz ;) Taka sytuacja następna do opr meldować się tu my teraz żyjemy waszym życie wiec czekamy na nowiny :) marzaMisieDWIEkreski a jak u ciebie rozkulało się czy nadal tylko plamienie?Może to nie okres tylko zaskoczyłaś i tylko plamisz? :) mamczitka witamy co tak rzadko sie odzywasz?Ja tez myślałam ,ze tego nie wypiję ale jakoś na 1 łyka wzięłam i jakoś poszło...

I tak jak wam już pisałam odpuszczam na jakieś pół roku w tym czasie zajmę sie sobą zgubie kg i w ogóle.Ale 4 grudnia mam gin bo muszę wynik cytologi odebrać to zapytam może o jakieś badania zobaczymy co mi powie....

Gość melisa 26
czesć dziewczyny:) Mała mi możesz jeszcze pozmieniać w tabelce:) Termin @ na 5.12 cykl starań 4..:( Ja dziś zakończyłam okres i zaczynamy działać...:)ale od jutra bo dzis mam impreze pracownicza i mam zamiar sie napić:) Miłego dnia