Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gościana

sa tu jakies staraczki na 2015 :)???

Polecane posty

Gość gość
upuppupu

Gość gość
oh my good

słowianka89 ja słyszałam ,że świadkowa państwa młodych nie powinna być w ciąży bo niby młoda może mieć później problem z zajściem w ciąże. Nigdy w to nie wierzyłam do puki moja koleżanka i szwagierka miały takie akcje i też miały problem ,pond rok sie starały o dzidzie i co sie okazało ich świadkowe były na ślubie chyba 2 i 3 miesiąc i nic nie mówiły nikomu aby nie zapeszać ... Dziewczyny co robimy z tym forum przechodzimy tam?Bo dzisiaj znowu tyle czasu była zawiecha?Co na to założycielka forum?

Gość elilu
swiadkowa na moim slubie tez byla szwagierka w ciazy tylko jeszcze wtedy nie wiedzielismy no i co, 1 dziecko problemy w ciazy wczesniak , teraz tez , nie wierze a jednak

Gość gościana
Czesc! Elilu! Noł stress!!! Dlatego wlasnie radzilam poczekac:) A dostalas jakies tablety wogole?? Slowianka89 perfumy kocham nad zycie, a 4f jest super!!! Moj Tomunio tez ma ich kurtke i jakas bluze czy costam. Jak dla mnie rewelacyjny prezent dla meza wybralas :D Moj tez bylby zachwycony;D w sumie dostsnie podobny;D A propos...wlasnie czekam na ostatniego kuriera.... niby ma byc do 15stej, ale ani widu, ani slychu:) Wogole czeka mnie dzisiaj najgorsze z najgorszego... prasowanie koszuli.. jezus zajmuje mi to pol dnia, tu wyprasuje, tam sie zgniecie...nienawidze wymientolonych ubran, a i tak T. Ubierze na nia sweter i sie cala pogniecie;

Gość elilu
gościana noł stress to by mógłby byc gdyby minelo 4-5 tygodni od @ a minelo 7 a tu nic nie widac, to jak sie nie stresowac , biore duphaston

Ja nie wiem co z forum zrobic. Mnie sie nie pytajcie.:p dzialam na razie na dwoch. W kazdym znalazlam cos dobrego i kazdego mi troche szkosa zostawiac;D Slowianka89 o tych swiadkowaniach i bycia chrzesna w ciazy nigdy nie slyszalam. Srednio w to wierze, bo to w koncu niemalze BOZEeusulgi;)) Poza tym te zabobony mnie tylk stresuja, osrstnio mi ktos mowil ze kobiet e ciazy nie wolno straszyc bo dzieci beda mialy jakies plamy czy myszki czy kij wie co.... dam wam znac czy moje dziecko nie urodzilo sie laciate... bo ja podskakuje tak raz dziennie(nikt mnie celowo nie straszy, tak mam od kilku lat) a wogole. Zastanaeiam mnie pewna rzecz. Od kidy jestme w ciazy mam rano obrzydliwy kaszel, ale taki, po ktorym che m isie hmmm wymiotowac..albo- wybaczcie za bezpisredniosc- cignie mnie od niego na wymioty. nie wiem dziwne to:/

Gość gościana
okej lilunie pocieszam, bo tak naprawde tylko nastepna wizyta Cie uspokoi, a robisz drugi raz bete?

elilu* ofkors, sory, ale Twoj nick ciagle mi sie myli z firmą bransoletek i biżu na ktora mialam swego czasu szał :D:D

Gość magdalenakak
Mala2 mozesz mnie zmienic w tabelce? 11 cykl @ 14.01.15

Gość loulou91
24.12 mam dostać okres ... no ciekawe ;) z tym, że może przyjść... moje tsh na początku grudnia wynosiło 7.53 a prolaktyna 1000, wiec zdaje sobie sprawę jak to wygląda w obecnej sytuacji. No, ale cóż ... jestem po operacji tarczycy, wiec pewnie trochę to moje staranie potrwa

Gość mamczitka
Matka polka odrzutowiec wita;-) latam biegam żyje i od razu przepraszam, że mnie nie ma już się nawracam! Gościana też mam ten kaszel mój mąż mówi na to Tourett bo mówię mówię i nagle to :-P wiesz wydaje mi się, że to jest bo w 1 ciąży to miałam taki odruch pierwszego przyjęcia jedzenia i zwiększenia lekko żołądka ja tak mam po śniadaniu jak zjem ciut więcej albo na dużo wody wypije ;-) hahah ale jak byłam w 5 tygodniu i tak zrobiłam pierwszy raz mój mąż od razu miał ubaw " o ho zaczyna się " nie lubię tego bo mdłości już nie mam a to jest :-/ lepiej Ci powiem! Między ciążami też to miałam :-/ rzadko raz na kilka miesięcy ale już jakby żołądek był rano wrażliwy...przeszły Ci wymioty? Idę wziąć prysznic i napisze więcej poczytam itd ;-) spałam znów w dzień wiec noc trzeba jakoś zająć! Ps u nas tez w ciąży nie trzyma się do chrztu, bo niby tamto trzymane dziecko coś temu nowemu odbiera ;-)

Dziewczynki potrzebuje lapa żeby Wam odpisać a nie chce mi się po baterie wstawać! Kurcze dużo się działo! Ja bym tu chciała zostać i w najgorszym wypadku założyc part two tego topiku! Ale jeżeli uciekniecie pójdę za Wami 🌻 Kurna gościana co Ty tu dałaś za Donatana? :-P. Taka ładna fota motywująca do życia była! Nosz przejmuje się jakimś trollem ŁEŚŚ... O ojcu to ja bym mogła poematy...moja mama to złota, że nadal z nim jest...ja piekło przeszlam psychiczne, chyba fizyczne wolałabym :-/ moje problemy z jedzeniem i kompulsy były od 20 roku...wcześniej nie myślałam o jedzeniu ale odkąd poszłam na studia i sama zarabiałam zaczęłam mieć napady jedzenia...ciężko wspominam potem wyrzuty sumienia itd i dziwić się, że problemy z żołądkiem mam! Dziewczyny padam jutro luz mimo tego co jest do zrobienia odpisze! Buzi dupci ❤️

widze ze nietylko jajestem dziwna;p z niespaniem maczita! czesc!!!!!! z tym rzyganiem to tak wiesz- raz na 4dni se rzygne, a co;p ale kaszle w ten dziwny sposob codziennie ;p wez mnie nawet nie zalamuj, ze mi to zostanie, mnie to tak obrzydza, jak jakas przechlana menelka co jej sie na porannego rzyga zbiera::D:D a wogole brechtam z Donatana :D:D:D: bahahaha :D:D:D toz to grecka hellada, a nie donatan, gaje oliwne i te sprawy :D nie mam takiego gorsetu co cyce wywala pod sama szyje:D i podaje reke, jak miałaś dadiego krejzola :D i tak sobie mysle, ze to naprawde spotyka wiele osob. obie moje przyjaciolki tez maja ojcow z defektami :D (co njalepsze kazdy z innym) ehh ci faceci ;p drańscy dranie;p a mi sie tak nudzi, ze ogladam se strone smyka. strasznie bylam uprzedzona do tego sklepu, ale sie dowiedzilam, ze na bank dostaniemy tam karty upominkowe od kologow Tomka (juz zapowiedzieli )i tak juz przyszlosciowo se ogladam...i brechtam bo tam w dziale dla mam są perfumy bahahahahahah... za karte na dziecko ;pp (nie no az taka wyrodna nie jestem :D)

Gość bajkaanna
Hop hop... Moja noc strasznie ciężka :-( mąż pojechał na imprezę służbowa do tej pory nie wrócił. Nie odbiera telefonu i nie odpisuje na SMS :-( Ale poczytałam was trochę i widzę że nawet zdjęcia dalyscie na chwile:-D fajnie :-P Gosciana świetnie wyglądasz :-P Innych dziewczyn nie zdążyłam, bo usunely.

Hej kobitki :) No ba usunęły bo ja nie będę straszyć ludzi swoja gębą ;) Tak sobie dziewczyny myśle ale my to na prawdę dobrałyśmy się na całego generalnie każda inna ale tyle nas łączy :) A ja miał koniec dnia paskudnie młody 23 wytrąbiła flache a o 12 poszedł haft zarzygał pół pokoju masakra a tylko zakaszlał i poszło...to chyba przez te migdały bo ostatnio co chwile ma zatkana 1 dziurkę nosa i oddycha czasami przez buzie zamiast noskiem byliśmy już u 3 lekarzy ale żaden nic z tym nie robi masakra muszę umówić sie jeszcze do jednego ale dostać sie do niego to cud ale może akurat sie uda...

Gość gościana
Jezus. Zaraz musze wstac. Nie mam sily. chyba sie zrzygam:p Bajkanna, jak tam mezu? Moj tez wczoraj balowal, ale wrocil 2.30 i zdal mi relacje, kto sie wystroil i ktora laska zarywala facetow (co rok t asama. Przyznal sie ze trzepnal 2kolejki z dyrem i 2 ze swoimi kumplami (no a jak:D), ale nie bylo widac (tez macie czujki na wykrywanie alkoholu? Jak bede miala syna i bedzie mial te 17-18lat i zscznie probowac to muWspolczuje;D Mala2 zadego jedzenia mi nie przyniosl. Dziad;D

Gość słowianka89
Witajcie :) chyba teraz będziemy siedziały n dwóch forach :P ale muszę przyznać, że na fajna mama jest nawet fajnie :) Mała niestety nie zdążyłam zobaczyć Twojego zdjęcia :(

Witam Was, u mnie totalna klapa. Wczoraj około 18 robiłam test i wyszedł NEGATYWNY. A za trzy godziny około 21 dostałam @, byłam i do dziś jestem załamana :( Już mi się wszystkiego odechciało, nawet świątecznych wypieków, które zawsze kochałam ;( Szczerze to nawet nie chce mi się tu pisać....poprawiam tabelkę i życzę Wam miłego dnia - buziaki :* Nick _____ wiek ____ cykl starań___Które dziecko__termin@ Stiffi __________ 32 _____ 6 ________ 1 ______ @ 12.11.2014 melisa 176_______26_____4_______ 2 _______ @05.12.2014 Kate4__________27 ______5_______1_______ @06.12.2014 Ole456________ 24______ 1_______ 1_______ @ 20.12.2014 magdalenaka____25______10_______1______ @ 22.12.2014 gośćInka _____ 33______ 15_____ 2_________ @ 22.12.2014 Fruzka86 _______ 28______3_______2______@27.12.2014 słowianka89_____ 25 _____ 2______ 1______ @ 30.12.2014 2kawy __________30_____4________2________@30.12.2014 emka89_________25______6________1________@30.12.2014 ewelka_898______25_____2________1_________@30.12.2014 Bajkaanna ______ 30______ 5_______ 1_______ @ 1.01.2015 Tralalina_________23______2_______1_______ @02.01.2015 Lilly90__________24 ______6_______1_______ @04.01.2015 marzaMisie______26________6______ 1_______ @05.01.2015 Anioł122 ________29 _______3 ______3 _______ @05.01.2015 buka199 ________ 27 _____ 3______1 _________ @ 06.01.2015 rybkunia _______ 25______4 _______ 1________ @ 09.01.2015 Jussio _________28 ______3_______ 1________ @09.01.2015 Taka sytuacja_____27______8_______1________@15.01.2015 Anabella1989______25_______3_______1______@ 17.01.2015 mała2__________29 _____ 0________ 2 ______ Tygrysica81______33_____0_______ 2 _______ Radosna82_______32_____0_______ 2 _______ Kate4__________27 ______5_______1_______ Ciężarówki nick______ wiek___ płeć____termin ___Które dziecko___Cykl gościana ___ 25 ____ ? ____ 28.05.2015 ___ 1 ______3 mamczitka _ 27 ___córka _____ 1.06.2015 ___ 1 __ ala 99 ______26 ____ ? _____ 21.06.2015___ ______ beta84______27____? _____ 4.06.2015____ 2______4 Maya07_____31 ___ ? _____ 23.06.2015 __ 2 i 3 ____1 Aluska111____23___ ?_____20.06.2015 __ 1 ______13 antoninkar___35____ ?____10.07.1014__ 3 _______ 12 TakaJa86_____28____?_____25.07.2014____1_____2 Judyta85 _____30 ______? ______ _______ 2____ 8 alina83 _______31 _____ ? _______ ______ _____ 3 elilu_________28______?________ ______2___ 1

Gość słowianka89
Anabella nie smuć się kochana. Choć do nas na to drugie forum, tam fajniej :)

Dobry dzień! Gościana czwarta z minutami hahaha trzeba było mówić już bym poczekala ta chwile :-D Ja do 10 lulijaj śniadanko łóżeczko i trzeba wstać po raz drugi :-o zabierać d**e do roboty...może nie jakiejś ciężkiej ale mozolnej... Malutka u nas tez lekkie chorowanie katar i to taki konkret :-/ ale teraz dużo wolnego trochę odpocznie :-) Wstaje! Dopadne lap to napisze więcej ;-) idę zrobić plan działania :-D

Gość gość
Dobra żegnaj kafeterio! Już tutaj nie zaglądamy.