Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UK staramy sie i nic

UK nieudane starania o ciaze

Polecane posty

Witam Mieszkam w Anglii i staramy sie z mezem o dzidzie ok roku i nic. Czy jest tu ktos z UK i mial podobne doswiadczenia? Kiedy szliscie do lekarza, czy robiliscie jakies badania? Ja niedawno mialam robione badanie krwi na progesteron. Teraz czekam na usg. Doktor powiedziala, ze narazie tylko tyle mi sie nalezy. Jesli przez 2 lata nie zajdziemy w ciaze to dopiero wtedy moga mnie wyslac do kliniki, dokladniej sie przyjrzec przyczynie. Chcialabym znalezc dziewczyny z UK, ktore moga mi dac jakies wskazowki, opowiedziec o swojej sytuacji.

Gość ponawiam
Jest moze ktos z UK i ma podobne doswiadczenia?

Gość gość
badania robiłam w Polscee, bo miałam zaplanowany urlop. Kupiłam sobie też mikroskop owulacyjny do wyznaczania dni płodnych, gin mi polecił. W Anglii u ginekolga byłam raz i powiedział, że jestem młoda, zdrowa, mam wyluzować i często współżyć. Szczerze, to w Polsce narzekałam na służbę zdrowia, ale w Anglii jest jeszcze gorzej.

Wlasnie! W Polsce poszlabym do gina, zrobila jakies badania. Tutaj powiedzieli, ze mam 2 lata sie starac i dopiero wtedy wysla mnie do kliniki. Badania prywatne sa bardzo drogie tutaj w UK. Jesli nadal nie bedzie nam sie udawalo, to pojade do Polski na badania, jakies konsultacje. Czy byliscie u lekarza tutaj w UK ze swoim partnerem? Zawsze chodze sama, ale moze powinnismy pojsc razem?

Gość gość
Zalezy ile masz lat my staralismy sie ok 2 lat nie udawalo sie poszlam do gp porozmawoalam zrobili mi badanie krwi i usg mojego tez wyslali na badania kazali sie wyluzowac i starac sie od 10 dnia cyklu, wyszlo ze mojego sa malo *****iwe zaproponowali diete i dla nas obojga witaminki i po 3 m-ch zaskoczylo cierpliwosci luzu i dobrej rozmowy z gp zycze

Ja mam 33, maz 30. Jaka diete Wam zaproponowali? Jakas specjalna? Moj zaczal brac witaminy, a ja po 2 miesiacach brania witamin dla starajacych sie przestalam i przerzucilam sie na sam kwas foliowy bo okropnie sie czulam i moj okres sie strasznie zmienil. Luzu? :) Dobre :) Latwo powiedziec, gorzej wykonac. Niby jestesmy wyluzowani... Wiecie jak to jest