Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem nękaczem, co z tym zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Mam typ osobowości nękacza. Męcze ludzi, wszystkie objawy u mnie monża dostrzec. Każdy dzień, w którym się nie odzywam jest dla mnie męką. Wiem, że nawet jak odpuszcze sobie jedną osobę, to złapię następną. Chcę sie z tego wyleczyć. Jak?

Gość gość
a jakie są objawy nękacza?

Gość gość
Dzownie ciągle, chcę kontaktu, nie daję spokoju, ktoś mówi, że mam się odczepić, a ja nadal wypisuje i dzwonie i wszystko. Jestem orkopna, nienawidzę się za to. Ale nie umiem się powstrzymać. Nawet teraz mam ochotę przeprosić kogoś za to że tak mu robiłam, a wiem że nie mogę, bo tylko tym go wkurzę. i tylko o tym mysle.

Gość gość
No, ale to znaczy, że nie masz dumy. Ja z reguły nie pcham się tam gdzie mnie nie chcą...

Tak dokładnie, przykładowo nawijasz coś do drugiej osoby, widać że jest ona wyraźnie znudzona i nie ma ochoty ciągnąć dalej konwersacji mówiąc że masz się odpierdolić, a ty nawijasz, nawijasz i nawijasz. :D

Gość gość
no nie mam dumy. O to chodzi. Wiem w czym problem, ale nie wiem jak sobie z nim radzić. Ktoś ma pomysł?

Gość gość
Hmmm...może lepiej, że jej nie masz. Ja mam taaak wielką, że jak ktoś mnie zrani albo jak wbije sobie do łba, że ktoś mnie nie toleruję (co wcale nie musi byc prawdą), to choćby się waliło i paliło, nie odezwę się do takiej osoby. Może nie jesteś aż tak przewrażliwiona na swoim punkcie-ja jestem i czasami aż szkoda ile tracę na tym.

Gość gość
Wołąłabym mieć tak jak Ty. A już najlepiej po środku. Ja wybaczam wszystko. I jeszcze się proszę. To jest okropne. Obiecuje sobie tak nie robić, a potem tak robię. Wiem, ze inni sie śmieją, że mają mnie za wariatkę. Ale i tak to robię.

Gość gość
Aniu to ty zadzwoń do Andrzeja błagam boimy się o ciebie Aniu błagam.