Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ROGATA B

ROGATY ZAKĄTEK W CIEMNYM MIEJSCU

Polecane posty

Gość gość
awaria daj p******* bo mi stoi na maksa

Gość gość
Sukie kazdy facet wyczuje a co mu tam k****a zamoczyc w awari a prymitywny to lubi bsg wilk

Gość gość
:-) :-) :-)

Gość ROGATA B
Bry :-) Stara już jestem i spać szybko chodzę :P Ale za to o poranku jak młody Bóg . Swą ja wiedziałam że moje łono ma wielką moc przyciągania.

MM :-) Chyba kawa jeszcze u mnie nie działa bo jakoś mało docierają twoje informacje..pisz większymi literami :-) :-) :-)

Gość gość
MMartha jestes jedną z tirowek ze się oriętujesz to ile w paszczu bierzesz?

Mam czas i znów śpicie... Nudno w tej izolatce zwłaszcza ,że ten co miał niby przyjść tajnym przejściem utknął w połowie drogi u oddziałowej.. A ten co to szybę lizał ..też śpi... zamiast wieczorem się kłaść wcześnie i o poranku mnie zabawiać :-)

A czy ja awarie kompa zgłaszałam? Sprężyna w dupę mnie gniecie ! Jako pacjent się skarżę a jako szefowa po premi ..dwa dni czekam..panie torba duża jest a narzędzi brak?

A widzisz..dobrze gadasz.. Awa mnie zaniedbuje biega po sklepach:P Ale dla mnie nic ...nic nie kupiła! Po premi! A co rządy twardej... ręki choć w ręku nic twardego nie mam :D

Modeline.. słabo mi idzie z lepienia i prac ręcznych choć z drugiej strony miętoszenie ciasta idzie mi świetnie..a podstawą wyrośnięcia to dobre wyrobienie ręczne uciskanie ugniatanie i lekkie oklepywanie :P

MM ogórek to nie wyzwanie ja chcę więcej..chcę czegoś co więdnie a potem jest jędrne i znowu więdnie i sztywnieje lepsza zabawa jak z ogórkiem :-) :-)

:-D No wiedziałam,że za łatwo mimo miseczki C na tym hojerze usiadłam.Rogata zrzekam się stanowiska kadrowej z powodu absurdalnych żądań 😴 a mniej oficjalnie-no ci k***a nie spłodzę tego hanibala!:-D:-D Nocne macanie zostaje jak było.może wezmę też dniówki.;-) Witam wszystkich👄