Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dns

Polecane posty

Jakie Wy musicie mieć nudne życie, żeby siedzieć i myśleć kto jest kto na forum

Gość gość
Nie,nie pasuje odpowiedz,a ''dziecia'' to nie ja pisalam detektywie:-) :-) :-)

Gość gość
mura4 ?!!! straszne bestialstwo, nie może to być!! MILICJAAAAAA :D buahahahaha lecz się kretynko!

Ekspertki od tropienia już są, kolejna niepotrzebna :) Nie będę ci zabierać pracy

Gość gość
rozpracowywaczka konkubin dziś daga jaga to nie jest. jaga wozi się audi nówką nawet nie chcę wiedzieć skąd miała pieniądze na to a dziecku kupiła wózek maxi cosi mura 4 jak jakaś patola i biedota!! wstyd!! x Co? :) zazdrościmy autka? :D a mura4 to całkiem fajny wózek i nie powiedziałabym, ze z tej najniższej półki cenowej jak doliczyć jeszcze akcesoria, coś o tym wiem, patologii raczej na takie coś nie stać. Nie wiem w czym widzisz problem. Masz obsesję na jej punkcie zakompleksiona babo :o

Gość gość
Literka kilka tygodni temu chrzcila dziecko.Hipokrytka

Gość rozpracowywaczka konkubin
nie, nie zazdrościmy autka, bo ja mam o wiele lepsze ale nie rozumiem jak można wydać tyle kasy którą na pewno ukradła albo zdobyła na lewo a dziecku kupić taką poczwarę i to jeszcze czerwono czarną? wiadomo że dobre wózki zaczynają się od 5000 w górę mogła kupić gorsze auto korona by jej nie spadła a dziecku sprawić porządny wózek ale czego sie po konkubenckiej szmacie spodziewać

Gość gość
tawredna,to bylaby jedyna praca w twoim nedznym zyciu

Gość gość
Dobry wozek od 5.000 ? Moze bym i kupils,gdybym,jak ty, wyludzila od panstwa mieszkanie socjalne :-o

Mura4 to wózek dla patologii? Patologia u mnie w mieście jeździ jakimiś skrzatami czy innym badziewiem za 250 zł aż trzeszczy i skrzypi. Ktoś tu komuś chyba zazdrości :D.

Gość gość
co was obchodzi, że literka ochrzciła dziecko i że daga ma mura4? wpływa to jakoś na wasze życie? boli was to i rani, że tak rozprawiacie?

Gość rozpracowywaczka konkubin
no sorry ale jak nie masz na porządny wózek z atestami mocny bezpieczny i elegancki to nie powinnaś miec dzieci taka prawda reszta wyprawki też musi kosztować aby spełniała odpowiednie normy ale czego się po was spodziewać a już po jadze szmacie najbardziej niedługo zresztą wrzucę tu parę fotek dagi jagi wić daga szykuj się szmato

Kochanie moje życie jest wręcz z******te :)a ty możesz tylko zazdrościć :) rozpracowywaczka konkubin wszyscy w domu zdrowi?

Gość gość
Idz sie lecz,debilko ! :-D cale szczescie,ze ty nie mozesz miec dzieci! Dobrze ci tak!!!

tak, miałam ślub kościelny, udzielony był przez samego papieża w watykanie. dałam co łaska pińcet złotych i mam :D

Gość gość
Tawredna ale ty sie podniecasz,jak kot z trzema jajami

rozpracowywaczka konkubin, a mnie rozpracujesz? Byłby to dla mnie ogrooooomny zaszczyt :D

TaWredna, no chrzest dopiero będzie, bo zbieram na "co łaska" :D spłukałam się jak woda w kiblu na wózek za 8 tysi, żeby mnie nie obgadywali na kafe :(

Gość gość
dns miala slub w cmentarnej kaplicy

Gość stokrotasrota
łożesz Ty mój, ależ Wy durne jesteście babska zakompleksione!

Gość gość
wredna,bujaj sie do knkubenta,bo pewnie wali konia do p****la

Gość stokrotasrota
dns i TaWredna - widzę, że macie niezły ubaw ;) pochichrać się można ;) pozdrawiam

Gość gość
TaWredna jesteś sciereczką do wycierania moczu rozprysniętego koło kibla. Wypier'dalaj kur'wo do lodówki po kiełbase dla swojego pana nieroba z brzuchem piwnym, twoim zaje'banym obowiązkiem jest mu słuzyc

Gość gość
wredna,ide pod prysznic i na seks z mezem.Waruj tu bo za dwie godziny wroce podniesc ci cisnienie p/i/z/d/o:-)

Kochane ale ja nie wnikam jakie macie układy z waszymi starymi :) widocznie nie są zbyt dobre, że tak się uzewnętrzniacie na forum :) I ciśnienia mi nie podniesiesz gwarantuję ci słońce :) a teraz myk myk już stąd, bo pan i władca czeka :)