Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dns

Polecane posty

Gość gość zniesmaczony
a gdzie wam powiedziała, że ochrzciła, bo ja nie widziałam? napisać to sobie każdy może o niej co chce i same sobie wymyślacie :o nawet jak ochrzciła to co was to obchodzi, że aż rozprawiacie o tym?

Gość Led Pezzelin
Nie ochrzciłam dotychczas, bo uważam, że chrzczenie maleńkiego noworodka to nic przyjemnego dla niego. Ponadto nie napisałam nigdy i nigdzie, że jestem wrogiem kościoła. Jestem wrogiem bezmózgich fanatyków religijnych i tych hipokrytek, które każdego dnia raczą nas na Kafeterii "życzliwością i miłością do bliźniego" życząc śmierci, chorób, zdrad i biedy :) Voila!

Gość gość
Nie powiedziala i tu z pewnoscia nie powie.Moja babcia mieszka w tej miejscowosci co ona z konkbentem wiec ich zna,a ja wiem od niej

Gość gość
Ochrzcila.Moja babcia mieszka tam gdzie ona z konkubentem,wiec wiem na stowe,ze chrzcila bo babcia ich zna.Ledowa podobno zadziera nosa w tej wiosce:O

Gość gość
ach twoja babcia zna ledową i cię informuje łaaał pełna konspira i może jeszcze siedzi na kafe razem z tobą, a mama za nią jeździ i grzebie w jej śmieciach :D hahaha, a ja wiem, że nie ochrzciła zresztą jak już ktoś napisał co cię to obchodzi plotkaro, czy jakoś to wpływa na twoje życie? no cóż wścibstwo masz widać w genach po swojej przygłupiej babci :o

"led podobno zadziera nosa" PODOBNO :D i wszystko w temacie :O Do wielce zainteresowanego gościa- ślubu kościelnego nie mam, nie miałam i mieć nie będę. No chyba, że mi zapłacą :D

gościu co twoja babcia wygrzebała ostatnio ze śmieci Led ?? :) to bardzo ciekawe :D

Gość gość
rozpracowywaczka grzebie w śmieciach led :D

Gość gość
Led ty szmato!

Gość gość
led i dns t dwie najwieksze katoliczki

Gość gość
dns strzela palcówę Led czyli sobie.