Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dns

Polecane posty

dns i tawredna to dwie su:c:z:k:i ktore tworza kolko wzajemniej adoracji, dwie jebn-i-e-t-e

Gość gość
gość dziś a czy Tobie się wydaje, że komukolwiek swoją tępotą podnosisz ciśnienie??? komedie mamy tu wszyscy i to za free :))

Gość gość
pan i wladaca zaraz ci spusci w/p/i/e/r/d/o/l,ze gnijesz w necie zamiast bekarty polozyc o wyra w melinie

Oj widzę, że ktoś się zdenerwował :) Nie denerwuj się, bo złość piękności szkodzi ( tak podobno mówią) :D ja się nie stresuję i dlatego jestem piękna i taka z******ta :D polecam

Gość gość zniesmaczony
Matko jedyna dziewczyny opanujcie się, macie język jak u furmana :o co to za język i za co je tak wyzywacie?

Gość rozpracowywaczka konkubin
daga jaga wyjdź z ukrycia bo wrzucę twoje foty

gościu zniesmaczony Widzisz ja tutaj kulturalnie piszę, a one takie niecenzuralne :D toż to kobiecie nie wypada tak rzucać mięsem :)

Gość stokrotasrota
kobiety, które się nie szanują (chamstwo, wulgaryzmy...) nigdy nie będą szanowane przez innych. ale pewnie i tak szanowna pani autorko i zwolenniczki tego nie pojmujecie. buziaczki kociaczki

Gość gość
tawredna nawet kobiecie wypada rzucić mięchem z rzadka ale te fantazyjne opisy i wyzwiska to jakaś przesada, możemy się tylko z tego śmiać :D podejrzewam też że jaga to całkiem ładna babka i smiało mogłaby tu pokazac swoje zdjęcia, a rozpracowywaczka jej zazdrości WSZYSTKIEGO co widać po zakładanych przez nią tematach i wypowiedziach na forum myślę też że dns i ty to najnormalniejsze w świecie istoty, a te agresywne w sieci babska nigdy nie powiedziałyby wam tego wszystkiego w oczy

Kurcze jak ja żałuję, że na kafe jestem dopiero jakieś 2 miesiące ( wcześniej pisałam z niezalogowanego, od niedawna z loginu) :D totalna kopalnia beki tu jest :D

daga jaga jest ładna i mądra :) już tyle wystarczy, żeby komuś żal 4 litery ściskał

A do tego jeszcze ma szczęśliwą rodzinę. To dopiero działa na cebulaczki jak płachta na byka.

gość 21:54 No cóż widocznie mają taki sposób na dowartościowanie się :D a tak swoją drogą znałam kiedyś pewną kobietę, która była "mundra" na forum, a kiedy spotkałam ją w świecie realnym to miała wzrok wbity w ziemię i ani be ani me :)

Gość gość
ta wredna za chwile wejdzie w doope deenesowej

Różnica jest zasadnicza :) my nie piszemy anonimowo i nie boimy się pisać/ mówić tego co myślimy i podpisać się pod tym :D

Wredna, dobre stwierdzenie "kopalnia beki" :D Największa beka z tych które biorą wszystko na poważnie i się ciskają jak pioruny siarczyste łogniste :D

Gość gość
Nie bedziesz anonomowa gdy podpiszesz sie imieniem i nazwiskiem oraz podasz adres.Nick to tylko nick,i iestes tak samo anonimowa jak pmarancze durna palo

Gość rozpracowywaczka konkubin
daga jaga mądra? hahahaa każdy głupi może skończyć jagielonkę normalni ludzie wybierają prestiżowe uczelnie i kierunki ja bym w życiu tam nie poszła ładna to ona też nie jest zęby jakeś chyba sztuczne ma bo aż nienaturalnie białe, kości policzkowe wystające jak u kosmity i wary obciągary hahaha taka prawda

wredna, zapraszam zapraszam :D możesz wchodzić bez pukania :P :P

Podam jeszcze rozmiar buta, rozmiar stanika, wzrost, wagę, adres pracodawcy, rodziców i teściów :D

Gość gość
słoneczka NIKT nie jest anonimowe w necie. mam dostęp do wszystkich ip

Gość gość zniesmaczony
wśród tej dziczy nic dziwnego, że normalne dziewczyny się trzymają razem to nie znaczy że wchodzą sobie w dooopę żałosna kobeto :o

rozpracowywaczko pokaż swój fejs i dyplom prestiżowej uczelni, to ocenimy i pogadamy. A jak nie to wypierdzielaj w podskokach wciąż gadasz to samo i nic z tego nie wynika

Gość gość
gość dziś słoneczka NIKT nie jest anonimowe w necie. mam dostęp do wszystkich ip x szkoda, że nie masz dostępu do swojego iq

Gość gość
Wredna to led,sto procent.

Gość gość
Led ma dostep do IP:-) :-) :-) :-) :-)