Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dns

Polecane posty

Gość gość
dns led,czyli sama do siebie pisalas:-) po co ci jeszcze teraz kolejny nick?masz cos z deklem?:-) nie odpowiadaj,wiemy,ze masz:-)

Gość gość
dns dziś 22:51, led mi dziś pisała, że u niej słońce świeciło, ale było chłodno. U mnie też chłodno i deszcz popadał Kurwa Led piszesz sama ze sobą?? Jest z tobą co raz gorzej.

Gość gość
Jasne,nie zwracasz uwagi:-) :-) nie jestes taka mocna w tej robaczywej gebie jak ci sie wydaje:-) on cie miazdzy:-) :-) z jego wpisow ten twoj p/i/z/d/o/w/a/t/y , c/i/p/o/w/a/t/y konkubent tez sie tak smieje?:-)

Wiesz, kochaniutka, nie każdy tak jak Ty przeżywa i bierze do siebie to co napiszą o nim w internecie :D

Aha i mój mąż śmiał się tylko z Twoich wpisów ponieważ bawią go takie osoby jak Ty :)

22:25 chciałabym zobaczyć twoją żałosną minę jakbyś zobaczyła mnie i led stojące obok siebie :D

Gość gość
dns,to bylby przykry widok dla oka ludzkiego:-)

Gość gość
wredna,bachory u dziadkow,a ty i konkubent-panienkana kafe hahaaaa.Pewnie jestes tak szkaradna i utuczona,ze nawet taka fajtlapa jak on,wstydzi sie z toba wjsc do ludzi:-) :-) dobranoc wieprzku,jutro tu wpadne.Buziaczki:-) :-)

23:31 może widok byłby przykry, ale przynajmniej przestałabyś się powtarzać, że ja i led to ta sama osoba :O

Gość gość
Ej, baby, wy to chyba lubicie, jak was wyzywają. I same lubicie wyzywać. 6 stron wyplułyście idiotycznego tematu. Pogratulować :D

Gość Shug Avery
Wow, dns, doczekalas sie tematu. Na pewno pekasz z dumy :D Chyba nigdy nie ogarne co tu sie na kafe wyrabia. Rozpracowywaczka to jest niezly odchyl.

Gość gość
dns uwielbia takie szambo:O juz ktorys raz z kolei widze,ze bardzo lubi przesiadywac na takich tematach.Zamiast olac,to wdaje sie w pyskowki.Nastepna jest ta wredna,ktora probje jej dorownac,ale zostaje daleko w tyle:O

Gość gość
Ale to bardzo dobrze,moze tu sobie naublizaja i normalnych topikow nie beda zasmiecac :-P

Shug Avery to już z 3 czy 4 temat o mnie :D pękam z dumy jak cholera ;) każdy mnie podbudowuje i czuję się wspaniale ;) 9:47 każdy lubi co innego. Zrozum to wreszcie :D Ja wolę taplać się w szambie, ty zapewne w intelektualnych rozmówkach :) Tylko nie wiem co tu w ogóle robisz :O

Gość Led Pezzelin
Dementuję plotki, moje dziecko jeszcze niechrzczone. Ave!

Gość gość
dns,mialas beze i tort trzypietrowy?:-) cudownych rodzicow mam tez bylo?Wiesniara hahaaaa

Gość Led Pezzelin
Kto się podszywa pod moje nabijactwo z Cudownych rodziców mam? Pewnie sama miałaś i tak tuszujesz sprawę!

Gość fanatyczka lekkoatletyczka
gość wczoraj " gość dziś ale szambiary z was " morda w kubeł pleśniaku Oooo, ciekawe co to za koleżka tu spod gościa ciśnie? Hmmm... Chyba wiemy kto :)

Gość TaWredna
Widzę temat nadal się kręci :D

Gość gość
kurde aż jestem ciekawa tej dagi jagi musi być rewelka jakaś pewnie brzydka i patologia skoro tyle nasmarowane o niej daj chociaż jakąś fotkę na pokazywarce jak ie chcesz dać profilu jestem fanką rozpracowywaczki konkubin

Gość gość
będziesz ciekawa do grobowej deski :) daleko ci jeszcze?

Gość gość
Led Pezzelin to na prawde ty literki led????

Gość gość
led pezet

Gość Shug Avery
dns dziś Shug Avery to już z 3 czy 4 temat o mnie smiech.gif pękam z dumy jak cholera oczko.gif każdy mnie podbudowuje i czuję się wspaniale oczko.gif xx Ooo.. to coś ominęłam. Duma musi Cię rozpierać. Składam na Twe ręce wyrazy najszczerszego uznania! Stajesz się legendą ;) pozdrawiam!

Gość gość
Weteryniarka ochrzcila dzieciaka,a dns miala koscielny.Tylko dlaczego sa wrogami kosciola?Na kafe sie zgrywaja,a w kazda niedziele do ksiedza leca wyspowiadac sie i dac na tace:O