Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KAFETERIANKI na wiocha pl

Polecane posty

Gość gość
Autorko dzieki:-) bede sie chichrac caly dzien:-)

Gość gość
Słuchajcie, u mnie na osiedlu tez sa takie wariatki. W głębokim wózku potrafią noworodka trzepać tak na boki, a jak ja miałam anatomie na studiach to babka mówiła nam, że takie wstrząsy prowadza do mikro urazów mózgu, krwiaków niewielkich wylewów i często te dzieci nie usypiają a traca śiadomość, nie wspominając o napadach epilepsji. Takim to dzieci powinno się z miejsca odbierać.

Gość gość
To lady margarett:-) ona uwielbia maltretowac swoje dziecko:O

Gość gość
Umarlam i leze :D ktos napisal pod filmem ze to normalne, tylko otoczenie czyli widok nieciekawy.dobrze ze ja w takiej normalnosci nie dorastalam

Gość gość
Wiochą jest obrażanie kogoś w ten sposób, a ja obstawiam, że na tym filmiku jesteś ty autorko :o

Gość gość
ale idiotki

Gość nienawidzę bawić się
MATKA POLKA Kobiecy instynkt macierzyński.

Gość gość
Mnie to szokuje. Nigdzie na świecie nie widziałam by tak trzesc wózkiem! To miało być kołysanie do snu?

Gość gość
10:26 ,czyli literka,uspkoj sie dziecko,to tylko zarty:-) wyluzuj sztywniaro:-) :-)

Gość gość
jaka literka? nie śmieszy mnie pisanie o kimś w taki sposób to nie są żarty tylko żenada jak zwykle na kafe aż wstyd, że wy jesteście matkami, młodymi kobitkami, zachowujecie się jak prostaczki

Gość gość
zawsze jestes taka nadeta?dns,niejednokrotne pisala,ze pije alkhol przy dziecku,wiec taki obraz idealnie do niej pasuje:-)

Gość gość
tragedia!

Gość gość
ale te baby na filmiku nie piją alkoholu przy dzieciach z tego co widzę, poza tym nie pierdzielcie, że picie przy dziecku to ZUOOOO! bo co? będziecie się kryć do osiemnastki swoich dzieci z lampką wina do obiadu czy z grzańcem w schronisku np. po nartach? Ja właśnie chcę aby moje dziecko miało dobre wzorce jeżeli chodzi o alkohol, niech we, że jest takie coś i jest to dla odpowiedzialnych ludzi. Takie dewotkowe krycie się to jest właśnie wiocha i dulszczyzna. Chyba, że ktoś oczywiście nie pije wcale. Ja nie mam problemu alkoholowego więc nie zamierzam udawać, że takie coś jak wino, piwo czy wódka nie istnieje.

Gość gość
10.54 nie, nie jestem nadęta tylko nie bawi mnie humor na tak prostackim poziomie, może teraz ktoś zamieści filmik z "niby" tobą? ciekawe jak będziesz się śmiać? o chyba mam tu coś z tobą w roli głównej https://www.youtube.com/watch?v=bVo7J8bz2bM

Gość gość
nie atakujcie się dziewczyny, autorka pewnie chciała pokazać widok dość rzadki, ja osobiście nie widziałam żeby ktoś tak dzieci usypiał a wiem że niektórzy tak robią i napewno to nie jest fajne dla dziecka

Gość gość
filmik nie chce mi sie otworzyc,ale wdzianko calkiem calkiem:-) :-) dawaj nastepny:-)

Gość gość
11:15,dns nie konczy na jednej lampce wina czy jednym grzancu:Orazem z led przchwalaly sie tu,ktora wiecej wypila danego wieczora.Nie wiesz to nie pitol.Niemowlaki poszly na mm,zeby mamuski mogly dawac w palnik:O

Gość gość
Co w tym złego? Usypiałam tak swoje dziecko, po to kupiłam miękkie wózek nie na wahaczach :)

Gość gość
11.49 a no tak jak tak napisały to tak jest i to na pewno one na tym filmiku hahahaha a nie przyszło ci do głowy, że specjalnie się tu przechwalały aby mieć ubaw z głupich dewotek? ja to wyłapałam ty widać nie, a w ogóle co was obchodzi czyjeś życie tym bardziej, że w necie można wszystko napisać, a wy przeżywacie jak mrówka sranie :o

Gość gość
Jej żal bo pisały nazwy alkoholi, których ona nie zna :D

Gość gość
widac,ze malo wiesz i nie bylo cie w tamtym okresie na forum:O

Gość gość
no nie, nie było mnie, bo mam w zwyczaju śledzić miesiącami co robią jakieś baby w necie :o

Gość gość
nie mam zwyczaju miało być :P

Gość gość
ja byłam serduszko moje ale boję się podważyć twoje zdanie królowo kafeterii

Gość gość
dns zaloguj sie:-) led ty tez:-)

Gość gość
masz obsesje kotuniu, led bardzo lubilam dns tez jest w porzadku tylko zal mi takich dziewczyn bez zainteresowan jak ty przesadujacych od rana do wieczora na forum i rozprawiajacych o innych z portalu... wiocha pl

Gość gość
Gdzie sie podzialy twoje zainteresowania,skoro tez tu siedzisz na tym samym forum co ja?:-) I dziekuje ci za uswiadomienie mi ile czasy tu spedzam:-) :-) kafe prawde ci powie:-) :-) :-) :-)

Gość gość
jestes w kazdym temacie, wszedzie led zaloguj sie, dns wiem ze to ty, dns literki to jedno... jest zle kochanie