Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

2 minuty temu, IV Knur RP napisał:

idac tym tokiem rozumowania ktory prezentujesz to nalezy sadzisz ze lecisz na mnie i na sliwke ktora masz za chlopa bo czasami jak ci cos napiszemy to biegasz z piana na pysku pol dnia 😄

To poobserwuj tutkę paryską jak ją uruсhomie co się z nią dzieje i jak ją ściągam do poziomu szamba. 😆

1 minutę temu, Szpinak napisał:

Zamknij sie już. Piszesz obleśne rzeczy do ludzi , zacznij sie w końcu leczyc. Nie popieram cie w tej psychozie wiec nie wycieraj sie mną w kolko.

mam nadzieje ze uda ci sie znaleźć pomoc bo naprawdę jest z tobą coraz gorzej i pisze to z przykrością 

tak sie konczy bycie mila dla swirów a mowilem ci nie raz ze to wredny typ bez empatii a schizofrenia to tylko usprawiedliwianie go. nawet rodzina trzyma sie od niego z dala wiec wiadomo ze to nie chodzi o sama chorobe ale o to ze jest paskudny z charakteru a gach matki pewnie za darmo mu geby nie obil i za darmo z domu nie wylecial.

3 minuty temu, _RC+ napisał:

Tak na serio jak to piszesz, to brzmi jakby ten typ był jakimś wariatem z obsesjami. Następnym razem dzwoń na psiarskie i tyle, kamerka z tel w ruch, by były nagrania jakby odwalał, czy naprzykrzał się. 

i co im powie że mu ktoś dzwoni do drzwi?

1 minutę temu, Szpinak napisał:

Zamknij sie już. Piszesz obleśne rzeczy do ludzi , zacznij sie w końcu leczyc. Nie popieram cie w tej psychozie wiec nie wycieraj sie mną w kolko.

mam nadzieje ze uda ci sie znaleźć pomoc bo naprawdę jest z tobą coraz gorzej i pisze to z przykrością 

Jest bardzo źle, a będzie niestety gorzej. Czytałem dziś o schizofrenii i czarno to wygląda, jeśli natychmiast nie podejmie się leczenia, na co niestety się nie zanosi. Mogę jedynie zasugerować ignorowanie, bo niestety będzie coraz bardziej agresywny i natarczywy wraz z progresją choroby.

• Thanks 1

Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał:

Tez tak jestem wychowany dlatego wolałem powiedzieć spíerdaoaj przez judasza 

Nic nie musisz mówić i nie ma obowiązku wpuszczania wariatów. Ale, żeby w Wigilię nie wpuścić kogoś 🙂

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

Nagrabiłeś sobie u mnie chłopie.

Pokaż mu cipę rocznik 2010, zesra się ze strachu.

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

A jak sie objawia nagrabienie u ciebie? Bo gości którzy traktują cie jak shmate prosisz o priv 

• Haha 1

3 minuty temu, Еlciаа napisał:

teraz to nie bylo uszczypliwe tylko stwierdzilem fakt 😄

Przed chwilą, _RC+ napisał:

Jest bardzo źle, a będzie niestety gorzej. Czytałem dziś o schizofrenii i czarno to wygląda, jeśli natychmiast nie podejmie się leczenia, na co niestety się nie zanosi. Mogę jedynie zasugerować ignorowanie, bo niestety będzie coraz bardziej agresywny i natarczywy wraz z progresją choroby.

Nie nadążam dawać go do ignorowanych, bo co chwilę wraca na nowych nickach. Pewnie każdemu by odwalało, leżąc na mrozie wśród wilków. 

ty nie stwierdzasz żadnych faktów lipedz. Wszystko co piszesz wyssywasz sobie z palca, bo jesteś uposledzony

Edytowano przez KochamĒlcię

Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał:

i co im powie że mu ktoś dzwoni do drzwi?

No, jak go będzie gdzieś na chodniku zaczepiał, to trzeba dokumentować. Na poprzedniej stronie zrobił opis i jeśli ten Leżaka opis to fakty, no to mamy do czynienia z osobą z problemami psychicznymi. Dasz takiemu strzała, zakładając, że ma dokumentację, to jeszcze sobie kłopotów narobisz, więc co można robić jak nie dokumentować i zgłaszać? Zdrowemu można sprzedać lepę, ale uderz typa na papierach, to będzie grubo.

8 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

To jest typ co pomazal mi drzwi pastom do zębów, co pomazal klatke ołówkiem, co nabrudzil na grobie, co kopal matce zakupy hipermarket jak szła, co policja go szukala z jego matkom u mnie pod łóżkiem, co do mnie coś skakał po drodze z hipermarket, potrafił przyjść pod pociąg jak jechałem z kuzynka nad morze, co chował się za drzewami żeby zobaczyć gdzie kupuje pierwszy komputer i pełno innych dziwnego 

Może chcieć pomóc (coś mu się mogło uroic w głowie jak liberdowsky)

Może chcieć się zemścić np nożem lub pięści bo nie raz mu wpíerdolilem

Może chcieć zobaczyć jak żyje i coś kombinować różne rzeczy kto go wie co mu przyszło do głowy przed wigilię a zatrzymał się mentalnie jak przemek w gimnazjum 

W 2021 pytał czy dam komus tam solo radę ja że nie myślę już w takich kategoriach a on a jakich???!!

Słaby z ciebie paker i macho postawny facet skoro pozwalałeś sobie na takie akcje. Raczej brzmi jak zastraszona sierota.

U mnie jest zajeebsicie

To że są obrażam za te teksty o prostytutkach I jak mnie obrazaliscie, to nie znaczy że że mną jest źle

To wy jesteście kvrwy nie ludzie

5 minut temu, Szpinak napisał:

forum go zlewa tylko ciebie to drazni i piszesz mu epolety. moge sie zalozyc o hajs, ze gdyby widmo cie na kawe zaprosil to bys downa spuscila w kiblu... szybko🤣

2 minuty temu, Get Оut napisał:

To poobserwuj tutkę paryską jak ją uruсhomie co się z nią dzieje i jak ją ściągam do poziomu szamba. 😆

no z twojego opisu to wynika ze na mnie lecisz bo nikt cie tak nie umie odpalic jak ja 😄 nie pamietasz juz jak chciales kopac po cyckach i wybijac zeby jak sobie nie dawalas rady w dyskusji ze mna 😄 ? 

nie wiedzialem widmok ze ci sie podobam 😄

na siurka w sumie tez musisz leciec bo jak tylko sie pojawial to pisales mu cos o spinaczach i skodach 😄

no i jest jeszcze moon tez ciagle go widzisz w innych nickach podobnie jak sliwke 😄

W chooyu mam jakieś forum smieecie

Żadnej skruchy z waszej strony czy przeprosin. Prawda jest taka że wszyscy pierwsi zaczęliście do mnie dzwonić gnooje

Jakieś rymcymy salowe libedy. Mam nadzieję że wam coś złego się przydarzy i skończycie ze złamanym kręgosłupem albo gorzej

3 minuty temu, _RC+ napisał:

No, jak go będzie gdzieś na chodniku zaczepiał, to trzeba dokumentować. Na poprzedniej stronie zrobił opis i jeśli ten Leżaka opis to fakty, no to mamy do czynienia z osobą z problemami psychicznymi. Dasz takiemu strzała, zakładając, że ma dokumentację, to jeszcze sobie kłopotów narobisz, więc co można robić jak nie dokumentować i zgłaszać? Zdrowemu można sprzedać lepę, ale uderz typa na papierach, to będzie grubo.

Zdrowemu też teoretycznie nie możesz dać strzała. A te teksty o cackaniu się z teoretycznie chorym to tylko takie reperowanie sobie ego.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał:

forum go zlewa tylko ciebie to drazni i piszesz mu epolety. moge sie zalozyc o hajs, ze gdyby widmo cie na kawe zaprosil to bys downa spuscila w kiblu... szybko🤣

Głupcze cytujesz coś co było do sernika.

przhkro mi miałeś gotowy tekścik i koniecznie chcuales to puścić w świat?

scierwok nie jest godny mojej uwagi jako wyjątkowy socjopata i degenerat ale ty jak lubisz możesz zając sie jego flakiem bo sobie ładnie z dziobków spijaliście ostatnio 

Nie dziwie się, że Widmo się odpala, jak startujecie do niego, gdy sobie pisze z Jeżowa i nikomu nic nie robią. Gnooje

Przed chwilą, KochamĒlcię napisał:

W chooyu mam jakieś forum smieecie

Żadnej skruchy z waszej strony czy przeprosin. Prawda jest taka że wszyscy pierwsi zaczęliście do mnie dzwonić gnooje

Jakieś rymcymy salowe libedy. Mam nadzieję że wam coś złego się przydarzy i skończycie ze złamanym kręgosłupem albo gorzej

Zgłoszone. 

4 minuty temu, _RC+ napisał:

schizofrenia to nie jedyny jego problem przeciez kiedys nie mial jej a napadal na sklepy itd. on ma takie geny i tyle schizofrenia to tyylko efekt uboczny jego zj..bania nawet w tym temacie napisal ze mu lekarz powiedzial ze to od palenia trawy dostal on jej nie ma od dziecka a gnida jest od dziecka pewnie. 

napad na monopolowy to nie byl bo slyszla glos w glowie tylko chcial miec kase na granie i na skorki pewnie a pracowac sie nie chcialo wiec zrobili skok z innymi leserami

9 minut temu, Szpinak napisał:

Tutka to ty byłeś - dla swojego starego 

nie pisz o mnie ... bo będą wklejki z czasow świetności ero 😅

Miałem tyle podszywów, że już nawet nie wiadomo który to ja, a które podszywy są śliwkowego, a tutką już zostaniesz , bo fajna ksywa. 😁

5 minut temu, Szpinak napisał:

A jak sie objawia nagrabienie u ciebie? Bo gości którzy traktują cie jak shmate prosisz o priv 

Nie broń go, to było do niego i niech sam mi odpowiada.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się