Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zepsuty laptop nagie zdjęcia kobiety problem

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu kupilem laptopa, wczoraj sie zepsuł więc wymienilem na nowy bo miałem gwarancje. Problem polega na tym ze na natym mialem nagie zdjecia swojej dziewczyny i nie mialem mozliwosci ich usunąć. Martwię sie w sklepie zapewnili mnie ze wszystko zostanie usunięte ale co jesli oni obejrza te zdjecia lub przypsdkiem dadza do sieci albo nie usuna ?

Gość gość
hahaha kretyn:D

Gość gość
Czy oni usuna te zdjecia jak beda formatować laptopa? Zepsuł sie w nim windows.

Gość gość
zalezy jak będa formatować. ja najpierw zaniosłabym do znajomego informatyka by dane wyczyścił, ktoś opowiadał że kupił na promocji tel czy coś w tym stylu, a tam byly dane jakieś (ktoś własnie zwrócił ten tel a oni znowu wciskali używke

Gość gość
nie, obejrzą sobie i będą sie nabijać z takiego idioty zboczeńca który robi takie zdjecia dziewycznie

Gość gość
Zna sie ktos na tym weźcie no poradzcie cos przeciez ona mnie zabije jak jej o tym powiem

Gość gość
Naprawdę oni najpierw przegladają te zdjęcia. Zawsze mają bekę z ludzi, ktorzy nie pokasowali zawartości. Mam znajomego, który mi nieraz opowiada co ludzie na komputerach nie pozostawiali pozapisywanego:P

Gość gość
Oby tylko nie wpuscili do internetu

Gość gość
Do sieci to raczej nie wrzucą bo nie mogą, mieliby później kłopoty, ale jak laska jest fajna i się komuś spodobała to któryś z pracowników mógł sobie skopiować na swój komputer i teraz może sobie wali konia pod fotki twojej dziewczyny? któż to wie hahaha :D

Gość gość
Na pewno nie dadza do internetu bo mieliby przejebsne zreszta oni nie maja czasu sue tskimi p*****lami zajmować

Gość gość
Masz p********e

Gość bogusiaz
No cóż weź sobie po prostu oddaj komputer do jakiejś zaufanej firmy. Tutaj masz taką w Warszawie http://www.laptoprepaircenter.pl/ teraz to już trudno jak zobaczą to zobaczą, a jak nie to nie. Zawsze możesz jeszcze oddać komputer firmie, która zajmuje się odzyskiwaniem danych, a potem dopiero po serwisu, ale zawsze jest możliwość, że ktoś te zdjęcia zobaczy.

Gość gość
Mojemu mężowi zepsuł się telefon, gdy odbieraliśmy go razem z naprawy Pan się baaardzo sugestywnie do mnie uśmiechał... tak więc, nie łudz się.

Gość gość
bo jestescie p*****lnieci ze trzymacie nagie zdjecia na telefonach i laptopach. tyle w temacie.

Gość gość
jeśli jeszcze ich zapytałeś, to bardzo prawdopodobne jest, że będą oglądać :D

Gość gość
bosze ale idioci siedzą na tym swiecie, jak jak kasowałem zawartość laptopa, to najpierw przez nadpisywanie całej zawartości, potem formatowałem, a potem nadpisałem jeszcze raz, nawet fachowcy mieliby problem z odczytem nawet 20% tego, wiem bo próbowałem odzyskać część danych przez odpowiednie oprogramowanie, tak z ciekawosci rzecz jasna. :-)

Gość gość
jak będzie dobry serwis to ich to nie interesuje co tam jest ja zawsze oddaje do Zevera i po sprawie