Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mona0066

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość mona0066

Witam zacznę od tego że z mężem staramy się o dziecko już prawie rok. poprzednią miesiączkę dostałam 23 lipca więc teraz powinnam była dostać 20 sierpnia. Spóźnia mi się więc 9 dni a 4 dni temu robiłam test i wyszedł negatywny. Wcześniej zdarzało się że spóźniał mi się 6 dni ale nigdy dłużej. Nie mam obolałych piersi i nie wymiotuję ale słabe nudności mam czasem pobolewa mnie brzych ale nie czesto. Czy mogę być w ciąży bez typowych objawów czy raczej jest inny powód spóźnienia?

Gość gość
możesz. Zrób sobie beta hcg.

Gość gość
Jasne, że możesz ja się zaczęłam fatalnie czuć z dnia na dzień ok 7 tygodnia dopiero :o wcześniej skowroneczek :D

Witam serdecznie wszytkie mamy. 29.06 - ostatnia normalna @ Mam taki problem: 29.06 - ostatnia normalna @ potem 13.07 współzyłam z narzeczonym bez zabespieczenia stosunek przeywany nie trwał jednak długo ( 20sek) bo sasiedzi nam przerwali wpadajac w odwiedziny. nastepnie 30.07 dostałam krwawienia był to dzien spdziewanej miesiaczki ale było ono mniej obfite niz zawsze.Po tyg od krwawienia zrobiłam test -negatywny wiec zrobiłam jeszcze jeden po 2 tyg ( czuły 10ml) wyszła blada 2 kreseczka, test powtórzyłam tej samej firmy na nastepny dzien tez 10ml.- negatywny. Nastepny test zrobiłam 7, 10 i 14 dni po tym pozytywnym teście wszytkie negatywne ( różnych firm, o czułosci 25ml i 10ml) . 27.08 byłam u ginekologa zrobił mi usg dopochwowe powiedział że on ciąży nie widzi i żebym wiecej testów nie robiła. Moje endometrium wynosiło 11.2 . czy po 6 tyg od stosunku na usg byłoby widać już pęcherzyk ciążowy ??? Powinnam dostać już @ a jej nie ma. Nie wiem co myśleć. Pomóżcie

Gość mona0066
a co to jest dokładnie beta hcg?

Gość gość
plecak do szkoly spakowany